@KrzysztofKamil - Dzięki za takie słowa, ale ja nie uważam się za kogoś wybitnie uzdolnionego i uważam, że dziesiątki zbliżających się modów są o lata świetlne lepsze od mojego, czasami patrzę na to co robią inni i mi kopara ląduje na kolanch, a moje prace wydają się po prostu dziecinadą. Gdy zaczynałem go robić to nie umiałem za dużo, teraz jest trochę lepiej, ale wciąż do tutoriali bądź pomocy innych muszę sięgać dość często. Sam cały czas obawiam się tego, że nie dam rady, ale już taki mam charakter, że nie mam zamiaru z takiego powodu się poddawać.
Dobrze że wspominasz o mapie bo jeszcze nie zacząłem nad nią pracować i uważnie będę obserwował ten temat, który podałeś. Koncepcja muzyki również od pewnego czasu się zmieniła z kilku powodów o których nie będę pisał, ale twórczość Scorpika i Błaszczka nie jest już brana pod uwagę.
Taka ostateczna i kompletna wersja (według mojch planów) ma zawierać jak najwięcej smaczków i klimatu z prozy Sapkowskiego.
A może w Nilfgardzie zamiast bandytów to zrób hanze którzy by mieli lepsze staty od zwykłych bandytów i jedną wieś dla bandytów gdzie można handlować z bandytami.
to tylko mój pomysł i proszę go nie oczerniać.
Dobry pomysł zwłaszcza, że mogę wykorzystać do tego neutralną lokację "Four Ways Inn", ale jak ktoś ma jeszcze jakieś takie pomysły to piszcie, bo dodanie kilku lokacji nie jest chyba aż takie trudne.