Mam kilka pytań dla osób dobrze znających twórczość ASa.
1.Co było herbem Kaedwen? Taki czarny jednorożec? Może jakieś inne symbole bo do reszty państw znalazłem co najmniej po 5 herbów, a przy Kaedwen tylko 1 i sam chciałem coś zrobić żeby było jednym z symboli.
2.Cintra po pokoju do jakiego należała państwa? Z tego co pamiętam była chyba samodzielnym państwem z seniorem w postaci króla Temerii, ale nie jestem za cholerę tego pewien.
3.Państwo Toussaint zrboić jako Nilfgaard? Mam na myśli to żeby oddziały nosiły herb Toussaint. Tak do Nilfgaardu "przyłączam" (tak jakby protektorat) Nazair, Maecht. Czy w takiej samej formie może być Toussaint?
4.Rivia i Lyria mogą być zrobione jako części Aedirn, czy jednak któreś z tych państw jest ważniejsze niż rola wasala. Może to właśnie któreś z tych państw powinno mieć Aedrin jako wasala. Też w tej kwestii potrzebuję pomocy.
5.Redania oraz Kovir mogą być razem, czy jednak Kovir musi być osobno? (nie umiem za bardzo robić nowych królestw, ale jak to jest ważne to poświęce trochę czasu i się nauczę).
Teraz pytania ogólne dla chętnych.
1.Mam pomysł żeby wprowadzić osobne drzewka najemników dla każdej frakcji. Działo to by się w ten sposób, że przyłączając sie np. do Temerii mieli byśmy do najęcia w ich miastach np. Free Company. Byłyby one bardzo drogie, ale dobrze spisujące się w walce. Każde z państw miałoby inne oddziały najemne po 2,3 awanse w drzewku.
2.Robić oddziały "regionalne", np. w drzewku Temerii - Cintras Halabardier, Cidaris Knight, Brugge Infantry, czy raczej "tak normalniej".
Jak mi się coś przypomni to napiszę jeszcze i mam nadzieję, że znajdą się osoby chętne do odpowiedzi;)