Z ciekawości wczoraj zajrzałem sobie do tematu Heaven and Earth i znów przekonałem się o tym, jak bezczelny jest ten koleś. ^^
Dałem mu pozwolenie, no dobra, ale zaznaczyłem, by następnych modeli nie brał, gdyż niektóre posłużą mi nie tylko jako dodatek do moda, ale też w innych celach, gdzie lepiej, aby tylko ich twórca je posiadał... Jakiś miesiąc temu koleś napisał mi na PM zapytanie, czy mam nową wersję moda, bo on go bardzo polubił i bardzo chciałby pograć. (ostatniej wersji nie dawałem na TW). Myślę sobie, że jak chce pograć to mu wyślę. Wysłałem, napisałem by opisał swoje wrażenia. Chłopak ucieszony i w ogóle- ale do tej pory nie doczekałem się opisów "wrażeń"- tylko zauważyłem, że w jego modzie są już oczywiście wszystkie moje modele ^^. No nic, następnym razem po prostu mu niczego nie wyślę. Dam screeny i powiem "zrób sobie sam". Gdyby się upewnił, poprosił, to bym dał, ale koleś albo nie potrafi uważnie czytać, albo ma to wszystko w nosie...
Na TW tylko by brali, a dać już problem.
To takie uogólnienie,w każdym razie ogłoszenie możesz dać,co do twórców Heaven and Earth,to zawsze możesz z nimi pogadać,a jak będą się "stawiać" to zabierz mi pozwolenie i tyle.
Wiesz, że gdybym mu nagle odebrał pozwolenie, to cały jego mod zostałby prawie bez przedmiotów? (Prawie, bo oprócz moich widziałem tam troche modeli Daedalusa ^^)
Trudno się mówi... ale też nie narzekam, bo on ma teraz te gorsze modele, które robiłem dawno temu.. teraz je praktycznie wszystkie wywalam i robię od nowa, no i w końcu przypominają hełmy samurajskie... a on niech się nacieszy tamtymi. ^^ Tylko będę na tyle podły, że potem jeszcze sobie screeny na TW wstawię.