No, więc...
Tak bardzo nieoficjalnie mogę powiedzieć, że powróciłem do WI.
Nieoficjalnie, ponieważ nie wiem jeszcze na 100%. Od 2 dni mam masę wolnego czasu, bo żadna praca, zajęcie, hobby, mnie mocno nie wiąże, może poza dwom, trzema.
Nieoficjalnie również dlatego, że wpadłem na ten pomysł wczoraj. Zacząłem coś tam robić z nowym zapałem, nowymi pomysłami i w sumie tyle. Mam masę nowych pomysłów, których zapewne nie zrealizuję, choć kto wie? To głównie dlatego, że nie planuje przynajmniej na teraz i najbliższy czas kończenia projektu, a co najwyżej dodanie nowej wersji Beta.
Aby nie truć dłużej, powiem tylko, ze wczoraj dodałem formację i naprawiłem bug z rekrutacją ninja, który pozwalał na ich najmowanie, nawet bez pieniędzy.
Druga ważna sprawa- wiem, że nie mam tyle wolnego czasu co kiedyś i wiem, że w każdej chwili może mi coś go zająć, nawet na miesiąc, a to będzie oznaczało zakończenie prac, bez wydawania nowej wersji. Z tego powodu, w końcu chciałbym kogoś na dłużej przyjąć do teamu.
Dobrze, jeżeli osoba chętna będzie coś umiała. Na razie nie wiem, kto mi się przyda, więc proszę każdego chętnego o zgłaszanie się tutaj, lub poprzez Pm, a w wiadomości napisanie, czym ktoś może się zająć. Nie będę ukrywał, że chętnie bym widział kogoś, kto potrafi tworzyć sceny w Editorze M&B.
Jedyna rzecz której wymagam, to wolny czas i chęć pomocy, ale nie na zasadzie, ja zrobię Ci model. Chodzi o mocne zaangażowanie w projekt.
Kilka screenów: