Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Rządy Miecza - Ogólne sugestie, pomysły  (Przeczytany 328723 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Atlor

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Rządy Miecza - Ogólne sugestie, pomysły
    « Odpowiedź #2265 dnia: Kwietnia 25, 2010, 10:51:12 »
    Jak dla mnie bardzo fajna misja lecz jak dla mnie (według mnie) to te advance nie powinły być co misję.Powinły stać sie jakby bardzo wyczekiwaną nagrodą a nie po 1 misji juz mamy dobry sprzęt i wogóle.
    To taka moja uwaga

Offline MikiBar

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #2266 dnia: Kwietnia 25, 2010, 11:49:18 »
    Jak dla mnie bardzo fajna misja lecz jak dla mnie (według mnie) to te advance nie powinły być co misję.Powinły stać sie jakby bardzo wyczekiwaną nagrodą a nie po 1 misji juz mamy dobry sprzęt i wogóle.
    To taka moja uwaga
    Podoba mi się ta misja. W pełni zgadzam się z Atlorem.

Jak ja lubię się czepiać błędów... Lepiej pisz po polsku, bo za takie pismo można dostać osta. To taka moja uwaga.
    SPOILER
    @Down: Chyba jest różnica napisać "się czepiać" - "powinły" ... A to w spoilerze było po to, żeby mu uzasadnić czepianie się, miałem to skasować.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 26, 2010, 18:11:57 wysłana przez MikiBar »

Offline krzysioo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2267 dnia: Kwietnia 25, 2010, 18:31:23 »
    Jak tak bardzo lubisz się czepiać błędów to może sam pisz poprawnie? No właśnie, piszemy czepiać się, a nie się czepiać.  ;p

/\EDIT/\
    Oczywiście, że jest różnica, ale jeśli w ogóle się kogokolwiek czepiamy, to nie powinniśmy w tej "czepianej" kwestii popełniać nawet najmniejszego błędu...
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 26, 2010, 20:20:52 wysłana przez krzysioo »

Offline tsukai

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2268 dnia: Kwietnia 25, 2010, 20:01:58 »
    Proponuję wprowadzić pewną drobnostkę. Mianowicie gdy zostaniemy zaatakowani w obozie to na polu bitwy będą jakieś namioty i nie będziemy mieli konnicy. W końcu nie jest tak szybko przygotować konie do bitwy.

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #2269 dnia: Kwietnia 25, 2010, 20:13:26 »
    Pewnie coś ala atakowanie bandytów w ich kryjówkach w wb ?? Tylko że by trzeba pozmieniać miejscówy a z tym jest trochę roboty

Offline Dorogon

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #2270 dnia: Kwietnia 25, 2010, 20:45:02 »
    noo niekutrzy lódźie w karzdym wyraźie robia bledy nie wiem jak morzna same bledy robic,

Offline nizyn

• Użytkownik
    • UNCUREABLE MANIACK
    « Odpowiedź #2271 dnia: Kwietnia 25, 2010, 20:54:10 »
     UP: Bezsensowny, nieuzasadniony, chamski offtop. Witam Cię w naszym gronie ;p

Mam taki pomysł: co, gdyby wprowadzić zakony rycerskie (jak w PoP), lub unikalnych najemników frakcji (a'la SoD)? Wprowadziłoby to pewną świeżość do gry. Fajnie by też było wprowadzić unikalnych, śmiesznych NPC'ów na mapie, np. http://www.wwe.com/superstars/wherearetheynow/warlordpart1, na wzór minimoda wprowadzającego m.in. C. Norrisa. Bardzo chętnie zagrałbym w mod, w którym ukryte są masy smaczków i unikalnych lokacji odkrywanych z postępem (nawet nieznacznej, niewyraźnie okrślonej) fabuły...

Offline tsukai

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2272 dnia: Kwietnia 25, 2010, 20:55:47 »
    Ekhm... Sarkazm to przeżytek.

Nie wiem czy dużo, ale jedną można byłoby zrobić na śniegu, drugą w lesie, a trzecią gdzieś na równinie i ew. jeszcze jedną na stepie i by wystarczyło.

Offline Atlor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2273 dnia: Kwietnia 25, 2010, 22:21:48 »
    Cóż z tymi zakonami to raczej nie jest dobry pomysł , zobacz filmiki na YouTube , mod ten jest osadzony w klimacie barbarzyńskim więc jakiś zakon ni z tego ni z owego byłby totalnym bezsensem.
    Wracając do propozycji/sugesti
    Może gdybyśmy byli właśnie na posługach jakiegoś lorda dostawalibyśmy zadanie typu zabij np. dziki . Gdybyśmy zaakceptowali nasza postać przenosiłaby się na pole gdzie były by właśnie te stworzenia (odrazu z wyposażonym łukiem) po zabiciu wracaliyśmy automatycznie do lorda/szefa wyprawy i oddawalibyśmy mieso/skóry.
    Można by też wprowadzić "areny" bokserskie w postoju.Taka rozrywka przy której można zarobić.

Offline krzysioo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2274 dnia: Kwietnia 25, 2010, 22:44:50 »
    Tych filmików na YouTube już nie ma.
    Stworzenie polowania jest (o ile mnie pamięć nie myli) w M&B niemożliwe. Zwierzę, które obierzemy sobie za cel musiałoby nas zaatakować (nowe tekstury i animacje), albo uciekać (to jest nie do zrobienia).
    MOGĘ SIĘ MYLIĆ...

Offline arek818

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2275 dnia: Kwietnia 26, 2010, 06:37:51 »
    W modzie 1866 są polowania bizony sobie biegają po całej mapie i od nas uciekają.
    I co ja mam tu napisać ? I tak mało kto to czyta więc zostawię trochę pustego miejsca.

Offline Roland hr. Bretanii

• Użytkownik
    • Old, nervous and out of tune... RINGO!
    « Odpowiedź #2276 dnia: Kwietnia 26, 2010, 13:09:59 »
    mod ten jest osadzony w klimacie barbarzyńskim więc jakiś zakon ni z tego ni z owego byłby totalnym bezsensem.
    Przepraszam, który?

W modzie 1866 są polowania bizony sobie biegają po całej mapie i od nas uciekają.
    Ale zapewne te niby bizony rżą i stają dęba na dwóch tylnych kończynach...

Offline Gacek3000

• Użytkownik
    • NIE dla ACTA!
    « Odpowiedź #2277 dnia: Kwietnia 26, 2010, 15:16:07 »
    Tych filmików na YouTube już nie ma.
    Stworzenie polowania jest (o ile mnie pamięć nie myli) w M&B niemożliwe. Zwierzę, które obierzemy sobie za cel musiałoby nas zaatakować (nowe tekstury i animacje), albo uciekać (to jest nie do zrobienia).
    MOGĘ SIĘ MYLIĆ...

W Roots of Yggdasil są polowania na sarny. Stada biegają po mapie jako jednostki.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 26, 2010, 15:37:13 wysłana przez Gacek3000 »

Offline Kawalek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2278 dnia: Kwietnia 26, 2010, 20:44:27 »
    tak, ale takie polowanie jest do dupy, konie z głową sarny co jak zginą rżą jak koń...

Offline krzysioo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2279 dnia: Kwietnia 26, 2010, 20:51:44 »
    Właśnie o to mi chodziło. Chyba lepszy jest brak polowań niż jego żałosna obecność, nie? Myślę, że wprowadzenie do tego moda polowań to strata czasu, bo i tak nie będą one idealne. Lepiej dopracować szczegóły, bo to one dają największą radość z gry.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 26, 2010, 20:57:40 wysłana przez krzysioo »