No mam nadzieję, że temat się w końcu skończył, ponieważ Roland oraz Alkhadias rozwiali kwestie o które walczył Beast Face. Jeszcze napiszę co do tych drzewek. Jeśli kusznik konny zostanie zaakceptowany przez Daedalusa to powinien trafić tylko i wyłącznie do drzewka narodowego (tu się dyskusja tyczy Swadii), ponieważ dodanie takiej jednostki do najemników kompletnie mija się z celem i mogłaby wogóle nie być dodawana do moda. Jeszcze sprawa tych koni. Koń wcale nie musi być opancerzony (no ewentualnie jakiś kropierz, ale nia na każdym), ponieważ zawsze krzyczycie o zgodność historyczną, więc i w tej kwestii powinniście w takim razie do histori sięgnąć, a ta się ma tak, że już pomijając mit rycerza na koniu okutego jak pancernik Potiomkin, to również koń w średniowieczu opancerzany był tylko przez tych najbardziej majętnych z rycerstwa (pomijając już fakt, że większości rycerzy na konia stać nie było).
Da sie zrobić heraldykę na koniach ?
przykładowo mam opancerzonego konia a na nim jest jakaś tunika czy jak to sie tam zwie a ta tunika ma moje barwy ? tak jak heraldyczna kolczuga.
Deadalus kiedyś pisał, że tego zrobić nie może, ponieważ próbował, ale coś nie działało. (Jak coś źle to sam popraw;))