Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Rządy Miecza - Ogólne sugestie, pomysły  (Przeczytany 328925 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Roland hr. Bretanii

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Old, nervous and out of tune... RINGO!
    Odp: Ogólne sugestie, pomysły
    « Odpowiedź #765 dnia: Lipca 04, 2009, 19:57:08 »
    To że mod będzie po polsku czy po angielsku czy nawet w dialekcie śląski czy kujawskim nie zmienia faktu daty wyjścia moda. Zresztą Daedalus wspomina, że wersja PL jest dla niego priorytetowa a ENG tak przy okazji;)

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    « Odpowiedź #766 dnia: Lipca 04, 2009, 20:17:12 »
    Zrobię wszystko co w mojej mocy, by na połowę lipca wydać pierwszą testową wersję. Wierzę, że się uda to jakoś poskładać, mimo postów DrapiChrusta (bo chciałem choć kilka z jego pomysłów zrealizować i trochę się od pozostałych rzeczy oderwałem). ;)

I dodam tylko, że angielska wersja na pewno nie wyjdzie przed polską.

Offline Jędrek13

• BANITA
    • Użytkownik
    • S.W.A.T.4 ForEveR ! !
    « Odpowiedź #767 dnia: Lipca 05, 2009, 11:49:13 »
    To bardzo fajnie, że za kilkanaście dni będziemy pomykać w betę. Życzę tobie Daedalusie, abyś miał zdrowie aby go wydać.

Offline Cezar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #768 dnia: Lipca 05, 2009, 12:41:45 »
    Zrobię wszystko co w mojej mocy, by na połowę lipca wydać pierwszą testową wersję.

O, w końcu jakieś bardziej konkretne info. Powodzenia! Trzymam kciuki!

Offline Barudokuku

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Zbieracz puszek
      • (nie)Oficjalne Forum Antyfanów CD-Action
    « Odpowiedź #769 dnia: Lipca 05, 2009, 13:39:09 »
    Daedalus: lepiej nie skupiaj się na becie, ona ma być IMO bardziej tak 'na boku'. Mi jedna chwała, czy wydasz betę, czy nie, a czas to pojęcie względne. ;-)
    Ileśtam procent kogośtam robi cośtam. Jeśli należysz do iluśtam procent pozostałych, wstaw to gdzieśtam.
    Wyobraź sobie też, że tutaj jest jakiś fajny tekst pokazujący, jak bardzo jestem nieskażony mediami, propagandą i tak dalej i ogólnie coś, co sprawi, że wszyscy będą wiedzieli, że nie lubię czegośtam.
    Oczywiście, możesz też sobie wyobrazić tutaj jakieś mHroczne/lolowate/jestem-taki-zarąbisty zdanie po angielsku. Ot, choćby traktujące o śmierci czy religii, coby pokazać, że jestem ateistą.

Offline DrapiChrust

• Użytkownik
    • SAY CHEESE
    « Odpowiedź #770 dnia: Lipca 05, 2009, 14:23:55 »
    Wierzę, że się uda to jakoś poskładać, mimo postów DrapiChrusta (bo chciałem choć kilka z jego pomysłów zrealizować i trochę się od pozostałych rzeczy oderwałem). ;)

No to ja może poczekam z resztą pomysłów do wydania pierwszej bety. Jeszcze mnie tu zlinczują :D
    Gdybym był moderem... bada bada bidu bada bada bidu bidu bam...

Offline VainV

• Użytkownik
    • Piwa: 22
    « Odpowiedź #771 dnia: Lipca 05, 2009, 14:27:59 »
    Nie tam,dawaj pomysły,ja i tak w betę nie zagram,chce poczuć smak pełnej wersji a nie tam jakiejś bety,ona zabierze mi pełną przyjemność grania w wersją 1.0;)

Offline eho419

• Użytkownik
    « Odpowiedź #772 dnia: Lipca 05, 2009, 21:50:33 »
    Ludzie mówicie o becie jak by to było najgorsze zło:P Dla mnie to świetna okazja by przetestować grę, sprawdzić w praktyce jak ma się do moich wyobrażeń, zasugerować ew. zmiany i zaspokoić pierwszy głód:) A tak dostaniesz pełną wersie moda i...buuuu, to nie tak miało być!

Ps. Poza tym wersja 1.0 i tak praktycznie nigdy nie jest ostatnią, więc w sumie powinniście poczekać aż  Daedalus napiszę (np przy wersji 5.1:P) "Ok koniec ta wersja jest ostateczna zabieram się za coś innego":D
    « Ostatnia zmiana: Lipca 06, 2009, 21:27:35 wysłana przez eho419 »

Offline Maly_007

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #773 dnia: Lipca 05, 2009, 21:56:53 »
    Ludzie mówicie o becie jak by to było najgorsze zło:P Dla mnie to świetna okazja by przetestować grę, sprawdzić w praktyce jak ma się do moich wyobrażeń, zasugerować ew. zmiany i zaspokoić pierwszy głód:) A tak dostaniesz pełną wersie moda i...buuuu, to nie tak miało być!

No powiem tak: Zgadzam się... Tak podamy sugestie, znajdziemy błędy, bo bez betatestów będzie krótko i potocznie mówiąc: LIPA...

Offline Jędrek13

• BANITA
    • Użytkownik
    • S.W.A.T.4 ForEveR ! !
    « Odpowiedź #774 dnia: Lipca 06, 2009, 18:34:20 »
    Daedalus: lepiej nie skupiaj się na becie, ona ma być IMO bardziej tak 'na boku'. Mi jedna chwała, czy wydasz betę, czy nie, a czas to pojęcie względne. ;-)

Zgadzam się z jego słowami chociaż i zgadzam się z tymi słowami :

Zagranie w Betę odsłoni część elementów v.1.0, ale i pomoże Daedalowi odnaleźć część błędów.
    Niech żyje mod "Rządy Miecza".

Ale dosyć gadanie o Becie podawajcie swoje pomysły !!!

Offline VainV

• Użytkownik
    « Odpowiedź #775 dnia: Lipca 06, 2009, 21:31:58 »
    Wersja 1.0 najczęściej jest wersją ostateczną,przed nią wydaje się 0.1,0.2,0.3 itd.Pozatym Deadalus powiedział,że zamierza wziąć się póżniej za coś innego lub dołączyć do jakiegoś zespołu i tu na coś liczę;)

Offline Jędrek13

• BANITA
    • Użytkownik
    • S.W.A.T.4 ForEveR ! !
    « Odpowiedź #776 dnia: Lipca 07, 2009, 15:46:46 »
    Masz całkowitą rację. Po co ma on robić 60 wersji moa skoro większość z tego będzie nam już znane z poprzednich wersji.
    Dobrze tutaj wspomniałeś:
    Wersja 1.0 najczęściej jest wersją ostateczną,przed nią wydaje się 0.1,0.2,0.3 itd.Pozatym Deadalus powiedział,że zamierza wziąć się póżniej za coś innego lub dołączyć do jakiegoś zespołu i tu na coś liczę;)
    Dołączył by do jakiejś innej ekipy lub rozpoczął by nową produkcję. Jeśli chodzi o to drugie rozwiązanie to mógłby zaaplikować część rzeczy z RES.

Offline eho419

• Użytkownik
    « Odpowiedź #777 dnia: Lipca 07, 2009, 17:03:18 »

Ach ten Mount & Blade 1.11... Słyszeliście? Wyszła nowa wersja Prophesy of Pendor 2.03 bodajże, a podobno w SoD v5.0 mają dodać możliwość powrotu do ojczyzny:)

Offline VainV

• Użytkownik
    « Odpowiedź #778 dnia: Lipca 07, 2009, 20:29:29 »
    PoP nie ma wersji 2.03,jest patch o numerku 2.02,ale to nie jest wersja tylko uzupełnienie,a SoD,chyba Teatrc i parę innych,których teraz nie pamiętam miały numer 1.0,zresztą nie ma się o co kłócić.

Kończymy offtop.

Offline Tario

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Rittes des panter
      • Gry RPG u Taria
    « Odpowiedź #779 dnia: Lipca 07, 2009, 20:39:00 »
    Jest pop w wersji 2.03(sprawdziłem)

Racja koniec oftopu , lecz prawda musi być.