Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problemy z grami (jeśli szukasz pomocy nie zakładaj nowego wątku)  (Przeczytany 78015 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline blackhawk

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    Odp: Problemy z grami (jeśli szukasz pomocy nie zakładaj nowego wątku)
    « Odpowiedź #135 dnia: Grudnia 20, 2011, 20:55:41 »
    Nie zauważyłem , przepraszam ;)
    A co do tego co napisał Dawidous to niestety i to nie pomaga .
    ENL III
    NC 2012
    PP 2012
    PP 2014
    PP 2015
    SNL 2
    WMT 2
    PP 2016

Offline Darson

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #136 dnia: Grudnia 28, 2011, 11:12:11 »
    A ja mam pewnie problem z MOun&Blade Warband w multiplayer, od dłuższego czasu gra mi się przycina, wcześniej był ok, od kiedy pobrałem jakiegoś moda, nie pamiętam jakiego i przez pomyłke kliknąłem aby mi wyszukało serwy i od tego czasu troszke się przycina, najbardziej to denerwuje gdy wybrałem jeźdźca, bo trudno kogoś trafić. Przeinstalowywałem grę i to nic nie dało.
    ดิ๊กในผู้ดูแลระบบตูด!

นอกจากนี้คุณยัง

Offline Darson

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #137 dnia: Stycznia 08, 2012, 10:36:49 »
    Noo ma ktoś jakiś pomysł?
    ดิ๊กในผู้ดูแลระบบตูด!

นอกจากนี้คุณยัง

Offline soldier_90

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #138 dnia: Stycznia 14, 2012, 12:27:22 »
    Witam! Mam problem odnośnie gry wurm online! Gra niesamowicie mi się tnie nawet gdy jest 5 osób na serwerze! Minimalne ustawienia gry. Moc mojego kompa: Intel celeron 2.40 ghz 1,2Mb ram Nvidia geforce mx 440 with AGP8x 64mb. Czy to za mało na gre?

Offline Hasarel

• Użytkownik
    • "Jestem tym, kim być muszę."
    « Odpowiedź #139 dnia: Stycznia 21, 2012, 13:41:12 »
    Witam. Mój problem... a może po prostu pytanie dotyczy gry Chaos League. Otóż nabiłem jednemu z moich herosów w championship 3 skille aktywne i chciałem dodać 4. W tym miejscu pojawia się problem, ponieważ gdy daję ten 4 to 1 z nich mi znika(w sensie nie mogę go użyć, bo nie mam jak na niego kliknąć). Czy ktoś ma jakiś pomysł co mam zrobić, abym mógł mieć 4 skille na 1 zawodniku(bo to nie tylko heros). Za pomoc z góry dziękuję.

Offline Bloomy

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #140 dnia: Stycznia 21, 2012, 14:42:38 »
    Proszę bardzo o pomoc! Zainstalowałem Kozacy: Europejskie Boje i mam problem - wyświetla mi się: Direct Draw Init Failed, i gra wygląda jakby używała 16 bitowej karty - ja mam 32. Da się jakoś temu uradzić?
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 21, 2012, 14:59:52 wysłana przez Bloomy »

Offline Kompiotronik

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Salus rei reipublicae suprema lex esto!
    « Odpowiedź #141 dnia: Stycznia 21, 2012, 15:20:46 »
    Ściągnij i zainstaluj najnowszy DirectX pod swój system, sprawdź też czy w właściwościach obrazu masz grafikę 32-bitową. Możesz też spróbować zmienić rozdzielczość i jakość grafiki z poziomu kozaków.

"Machasz waść tą szabelką jak cepem! Ten cios jeno u pachołków trybunalskich w modzie! A ten kurlandzki dobry do psów odganiania!" - H.Sienkiewicz "Potop"
    Salus rei reipublicae suprema lex esto!

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #142 dnia: Stycznia 27, 2012, 14:01:46 »
    Ostatnio kupiłem sobie CIV 3 na steamie. I problem mam taki, że po jakimś czasie podczas gry miga mi obraz monitora. Przy innych grach nie mam takiego problemu. Jakieś pomysły ?

Offline Avation

• Użytkownik
    « Odpowiedź #143 dnia: Stycznia 30, 2012, 17:30:46 »
    Miałem taki problem z Csem i pomogło mi zaktualizowanie sterowników do karty graficznej,sprawdz czy karta ci obsługuje pixel shader,najnowszy PsyhX albo karta ci się grzeje za bardzo

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #144 dnia: Stycznia 30, 2012, 22:09:37 »
    Jakieś może problemy z odświeżaniem monitora? Sprawdź, czy częstotliwość odświeżenia w CIV jest taka sama jak monitora oraz w ogóle spróbuj pobawić się tymi ustawieniami w grze. Może pomoże ustawienie synchronizacji pionowej na włączoną/wyłączoną?

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #145 dnia: Stycznia 31, 2012, 21:31:05 »
    Dzięki chłopaki za rady. Pogrzebałem też trochę po necie, i znalazłem coś takiego by w pliku inicjacyjnym dopisać linijkę wymuszającą częstotliwość odświeżania na 60. Póki co działa, oby tak dalej ;)

Offline Paralityk

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #146 dnia: Lutego 16, 2012, 16:34:34 »
    Mam problem z save z gry Dawn of War 2. Gdy byłem gdzieś tak w połowie kampanii podstawki system zaczął mi się sypać. Zgodnie z instrukcją z jakiegoś forum skopiowałem save z folderu"C:\Users\Misiek\Documents\My Games\Dawn of War 2". Teraz wrzucam save w dokładnie w to samo miejsce jednak mojej kampanii ani widu ani słychu. Już 3 razy zabierałem się za grę od nowa ale zaraz mi się odechciewa jak pomyślę, że znowu te same misje co wczoraj robić mam;[. Szczególnie, że przez podstawkę chcę przebrnąć, żeby w chaos rising swoją ekipą grać;].
    Wie ktoś może jak wkleić do gry te save? Lub może ktoś dysponuje zapisem gry gdzieś tak w połowie podstawki na najwyższym poziomie trudności i był by łaskaw mi go udostępnić;d?
    « Ostatnia zmiana: Lutego 16, 2012, 16:45:04 wysłana przez michal3588 »

Offline Paralityk

• Użytkownik
    Dawn of War 2 problem z save
    « Odpowiedź #147 dnia: Lutego 16, 2012, 18:10:40 »
    Wiem, że istnieje już temat na tego typu prośby ale zależy mi na szybkim rozwiązaniu a tematu z problemami nikt już chyba nie odwiedza;]. Nazywajcie mnie trollem, dzieciakiem neo etc. tylko pomóżcie mi ludzie:p...
     Mam problem z save z gry Dawn of War 2. Gdy byłem gdzieś tak w połowie kampanii podstawki system zaczął mi się sypać. Zgodnie z instrukcją z jakiegoś forum skopiowałem save z folderu"C:\Users\Misiek\Documents\My Games\Dawn of War 2". Teraz wrzucam save w dokładnie w to samo miejsce jednak mojej kampanii ani widu ani słychu. Już 3 razy zabierałem się za grę od nowa ale zaraz mi się odechciewa jak pomyślę, że znowu te same misje co wczoraj robić mam;[. Szczególnie, że przez podstawkę chcę przebrnąć, żeby w chaos rising swoją ekipą grać;].
    Wie ktoś może jak wkleić do gry te save? Lub może ktoś dysponuje zapisem gry gdzieś tak w połowie podstawki na najwyższym poziomie trudności i był by łaskaw mi go udostępnić;d?
    Gra jest oryginalna. Ktoś mi mówił, że na windows live gra się zapisuje też u nich ale mimo logowania na tym samym koncie nie mam starych save;[.

EDIT: Jeszcze jedno pytanko;]. Czy poziom trudności ma wpływ na ilość i jakość dropionych przedmiotów? Zacząłem grać na średnim i mam wrażenie, że mimo zabijania masy wrogów praktycznie z marszu to dostaję mniej przedmiotów i są one raczej kiepskie.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 16, 2012, 18:41:09 wysłana przez michal3588 »

Offline Hector

• Użytkownik
    Odp: Dawn of War 2 problem z save
    « Odpowiedź #148 dnia: Lutego 16, 2012, 21:41:02 »
    mialem ten sam problem. Jest to nieodwracalne gdyz gra uznaje, ze taka kompania wogule nie istniala.
    Native: Hektor

Offline Paralityk

• Użytkownik
    « Odpowiedź #149 dnia: Lutego 17, 2012, 19:11:20 »
    Kolejny problem z dawn of war 2... Co jakiś czas gra się zawiesza a po chwili gaśnie ekran ekran. Po 1-2sek wszystko wraca do normy. Przeżył bym to gdyby nie ostatnia schiza tej gry... W trakcie misji gra zaczęła świrować, wyłączył mi się komp a gdy go odpaliłem po save z końcówki kampanii nie został nawet ślad... Nie ma ch** żebym po raz 3 zaczynał od nowa i gra idzie do kosza;/. Gdy wcześniej grałem w DoW2 jeszcze na Xp SP2 nie miałem absolutnie żadnych problemów. Kilka dni temu robiłem update wszystkich sterowników więc to raczej nie ich wina. Na kompie mam porządek i nie mam wirusów.