Witam,
Grę zakupiłem na portalu muve.pl i zainstalowałem przez ichniejszy program przeznaczony do instalacji gier z ich serwisu. W trakcie instalacji (tak mi radzono) pominąłem krok dotyczący dopasowania ustawień graficznych dla Anno co rzekomo miało pomóc. Oczywiście wykonanie tego punktu wciąż nie rozwiązuje problemu, którym jest: Już w czasie intra Ubisoft'u gra się zacina na 30-60 sekund, następnie w menu po wybraniu jakiekolwiek zakładki dotyczącej rozpoczęcia nowej gry (Kampania, Szybki Start, etc.) gra się zacina na ok. 20 sekund, następnie w czasie gry za każdym razem gdy postać - doradca, lord - chce nam coś zakomunikować gra się zacina na również ok. 20 sekund, a że te postacie często się udzielają czerpanie przyjemności z gry jest niemożliwe. Od razu uprzedzam mój komputer śmiga z 50-80 FPSmi na BF'ie 3, czyli grafika odpada. Ciągnie Europę bez ścin, czyli procek też odpada. Usunąłem pliki "Anno4web.exe" ponieważ to również mi zalecono i oczywiście bez usuwania tych plików też uruchamiałem grę, nic nie pomogło. W związku z tym proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu.
Pozdrawiam.
P.S Wybaczcie słabą chronologiczność, ale mi się nieco śpieszy.