Wiem, że istnieje już temat na tego typu prośby ale zależy mi na szybkim rozwiązaniu a tematu z problemami nikt już chyba nie odwiedza;]. Nazywajcie mnie trollem, dzieciakiem neo etc. tylko pomóżcie mi ludzie:p...
Mam problem z save z gry Dawn of War 2. Gdy byłem gdzieś tak w połowie kampanii podstawki system zaczął mi się sypać. Zgodnie z instrukcją z jakiegoś forum skopiowałem save z folderu"C:\Users\Misiek\Documents\My Games\Dawn of War 2". Teraz wrzucam save w dokładnie w to samo miejsce jednak mojej kampanii ani widu ani słychu. Już 3 razy zabierałem się za grę od nowa ale zaraz mi się odechciewa jak pomyślę, że znowu te same misje co wczoraj robić mam;[. Szczególnie, że przez podstawkę chcę przebrnąć, żeby w chaos rising swoją ekipą grać;].
Wie ktoś może jak wkleić do gry te save? Lub może ktoś dysponuje zapisem gry gdzieś tak w połowie podstawki na najwyższym poziomie trudności i był by łaskaw mi go udostępnić;d?
Gra jest oryginalna. Ktoś mi mówił, że na windows live gra się zapisuje też u nich ale mimo logowania na tym samym koncie nie mam starych save;[.
EDIT: Jeszcze jedno pytanko;]. Czy poziom trudności ma wpływ na ilość i jakość dropionych przedmiotów? Zacząłem grać na średnim i mam wrażenie, że mimo zabijania masy wrogów praktycznie z marszu to dostaję mniej przedmiotów i są one raczej kiepskie.