No nareszcie udało mi się. Myślałam, myślałam, kombinowałam ile tylko wlezie i... nic. W końcu jeden z forumowiczów napisał tak:
Dysk, na którym zainstalowany jest Steam\Program Files\Steam\steamapps\common\
Czytałam tą wiadomość i przyznam się, że byłam wielce zrezygnowana. I w tedy powiedziałam sobie: - Nie no jasna dupa, mam chyba jakieś konto widmo, którego nie mam na moim komputerze - Dysk C przeleciałam na wiele różnych sposobów(nie brać słowa przelecieć dosłownie) i nie znalazłam nic, dosłownie nic na moim dysku. W tedy pomyślałam sobie, że konto i pliki mam gdzieś na koncie Steam. Konto Steam założyłam gdy kupiłam sobie Mount&Blade: Warband i tutaj jest przyczyna tego problemu.
Moje konto zostało stworzone gdzieś na serwerze Steam lub coś w tym stylu. Postanowiłam odinstalować Steam. Pobrać go na nowo i zainstalować jeszcze raz. Eureka udało się, teraz gdy zainstalowałam EU III mam wszystkie pliki tej gry na moim dysku.
Więc co było przyczyną? Może to dziwne, ale wydaje mi się, że po instalacji Mount&Blade: Warband moje konto musiało być gdzieś w sieci dlatego nie miałam folderu Steam na moim komputerze. No cóż co prawda straciłam wszelkie Save z Mount&Blade: Warband, The Sims3 i EU III ale myślę, że było warto. Problem rozwiązany, a temat do zamknięcia. Myślę, że ten temat może posłużyć jako wzór bezmyślności użytkownika Jagoda, która poszła na łatwiznę i stworzyła sobie konto gdzieś w sieci a nie na swoim komputerze. Przed instalacją gry Mount&Blade: Warband powinnam najpierw ściągnąć program Steam i zainstalować go na swoim komputerze. Gdybym tak zrobiła to uniknęłabym niezręcznej sytuacji.
w Każdym razie teraz mogę już w pełni cieszyć się grą i bardzo chciałabym podziękować wszystkim, którzy starali mi się pomóc.
Żeby tylko nie zawracać głowy, to chciałabym zapytać się czy ktoś grał Japonią? i jak się nią generalnie gra. Bo wczoraj próbowałam, ale nie mogłam nikomu wojny wypowiedzieć i w ogóle nie mogłam używać opcjji dyplomatycznych z sąsiednimi krajami. Mimo iż miałam dyplomatów.
Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję.