Decyzja jest neutralna. Nieważne, czy resp był z przewagą dla 3pp, bo mieli lepszą połowę, czy z przewagą dla 7pp, bo kampili i 3pp musiało podejść. Ktoś tą przewagę miał i z nową mapą może mieć przewagę raz jeszcze. A co jeśli 7pp dostałoby znowu lepsze pozycje i wygrało 5:0? Wtedy dopiero byłyby pretensje z waszej strony, że daliśmy im specjalnie lepsze strony, żeby wygrali. Jak chcecie mieć za każdym razem randomowe mapy w NW, to liczcie się z tym, że mecze trzeba rozgrywać na raz, a nie na raty.
Mogli wykorzystać swoją przewagę, ale nie wykorzystali, dlatego teraz ta strata ich boli. Nie obrazimy się jeśli wrócimy do poprzedniego wyniku, który wywalczyliśmy grając na ich terenie i na ich zasadach. (Stanie i strzelanie do poruszającej się linii przez 2 minuty na każdą rundę jednak swoje robi).
Decyzja jest tylko na korzyść 7pp, tutaj nie ma nic neutralnego.
Przepraszamy bardzo za niedopilnowanie waszych własnych zawodników. Po prostu szczyt bezczelności. Wasi ludzie, którzy jeszcze kilka minut przed meczem siedzieli z wami na kanale, zakłocili ten finał. Gdy wy się śmialiście i mu klaskaliście, to Ejsun był wkurzony i szukał rozwiązana. Co mysleliście, że pośmiejecie się, jak to strollowaliście 7pp, dostaniecie rozrywkę, a potem jakby nigdy nic będziecie kontynuować mecz?
Czekaj czekaj, przecież napisałem, że to nie nasi zawodnicy. Tak jak wspomniałem, Indian dostał bana więc nie muszę brać za niego odpowiedzialności tym bardziej, że nie jest członkiem 3pp.
Tak siedzieli, gadali z niektórymi ludźmi. Ale nic nie wspomnieli o trollowaniu, więc czemu my mieliśmy strollować finał?
Mam rozumieć, że ponosimy odpowiedzialność za czynniki zewnętrzne, administracja chce się na nas zemścić bo to pójdzie na rękę 7pp?
W jaki sposób szukał rozwiązania?
o tak?
A może tak?
Texas się zgodził na udostępnienie serwera. Serwer hostowany przez DokGreja, więc tak jak sprzed roku dałby logi prosto do administracji turnieju. Już nawet moglibyśmy zagrać 10 rund o tej 20:10. Zajęłoby to z 30 minut, ale nie zagraliśmy. Czemu? Bo 7pp już się wywaliło na to, a w związku z tym że administracja jest w tym samym pułku, wygodniej było zakończyć mecz. Napisać że dokończymy z nowym wynikiem innego dnia. A może nawet się coś na nas znajdzie? Widziałem na grupie że jeszcze mieli 12 ludzi online na grupie, nic nie przeszkadzało w dokończeniu meczu tego samego dnia.
Nadal czekam na argument co do dysbalansu stron na mapie, bo tylko Dyktator się wypowiada, nie mając żadnej wiedzy o LB, bez obrazy oczywiście.