Żeby tak szybko wrzawa nie opadła:
Nie mozecie miec graczy zagranicznych bo jstescie druzyna 1.13 Drużynami określa się wszystkie zespoły stworzone specjalnie na turniej oraz pułki/korpusy, które mają więcej niż 3 najemników.
1.14 Za najemnika uchodzi każdy gracz, który dołączył do pułku później niż na 2 tygodnie przed oficjalnym ogłoszeniem mistrzostw (lub który nie może udowodnić, że dołączył wcześniej).
1.15 Drużyny nie mogą posiadać żadnych graczy zagranicznych. Wyjątkiem są osoby polskojęzyczne mieszkające za granicą.
pkt 1.14 mordo :)
i poza tym regulamin jest po cos zrobiony
... dołączył do pułku później niż na 2 tygodnie przed oficjalnym ogłoszeniem mistrzostw (lub który nie może udowodnić, że dołączył wcześniej XD
Apropo "" wysokosci poziomu to jestes na dnie rowu marianskiego
//DELL
//de/
No curz bowiem ze tak nie morzna i nie łądnei tak :(
Nie rozumiem czemu tyle spamujesz? Chcesz pobić rekord wbicia 100 postów w jak najszybszym czasie?
Ciekawi mnie postawa Moontoora, gdy Texas napisał prawdziwą konstruktywna krytykę pokazując KILKA błędów w komentowaniu GODZINNEGO MECZU. Natomiast na słowa Domcia:
Nie da sie jeszcze bardziej obniżyc poziomu jesli twój marny pułk tutaj gra :) jak patrze co gracze 18pp pisali na czacie egh... poziom waszego iq ? czemu wgl jestescie na tym turnieju
Napisał w piwie:
znieść krytyki nie umiecie?
I chciałbym w tym momencie przeprosić Ciebie Moontoor to nie ty narzekałeś na moje sędziowanie z teamu 13ph, tylko Alpaca.
Według mnie nie jest w porządku to, że "pułk" nagle pod wpływem eventu jakim są te Mistrzostwa zmienia swój skład i struktury tak drastycznie. Możliwość gry na turnieju stworzonym dla Polaków obcokrajowców również wydaje mi się nie na miejscu.
Apropo dyskusji , uważam że argumenty przytoczone powyżej przez Bagietka i Domcia są zasadne. Po przeanalizowaniu racji obu stron moge stwierdzić ze regulamin został w pewien sposób naruszony.
Nasz skład i struktury przed mistrzostwami zmieniły się z 3 razy. W tym połowa oficerów/podoficerów do tego momentu wypadła: Ritijo, PanCebula, Vapek i Owca. Posiadamy 64 osoby w rosterze, i 81 osób w pułku, z czego tylko 2 osoby są nie polsko-języczne zapisane w rosterze, i 5 łacznie, mam nadzieję, że to pokazuje jak mały jest to ułamek naszego pułku.
P.S:
936137 Dodobird - FKG
1723401 Iksowsky - FKG
1652911 Gryffice - FKG
953118 Aloreth - FKG
2059219 Genjii - FKG
1710759 Vister - FKG
Apropo dyskusji , uważam że argumenty przytoczone powyżej przez Bagietka i Domcia są zasadne. Po przeanalizowaniu racji obu stron moge stwierdzić ze regulamin został w pewien sposób naruszony.
Uważam, że został naruszony i to bardzo, my mieliśmy graczy ZAPISANYCH tylko bez ID, za to wy przemyciliście 6 graczy spoza rostera, tak bardzo płakaliście o graczy spoza Polski, a jak się okazuje sami takowego mieliście i to takiego "tajniaka", co chciał pozostać incognito.
Według mnie jest to pokaz hipokryzji i waszego "poziomu" beka z was.