Dobra, to tak zaczniemy od gory. Sory z gory za brak spoilerow, cytatow i polskich znakow, ale piszd z telefonu.
Zahari, moje zdanie w tej sprawie sie nie liczylo. Dlatego jest nas 4 zeby w sytuacji, ktora dotyka kogokolwiek z nas, administracja mogla obiektywnie decydowac bez tej osoby. Nie moge byc sedzia we wlasnej sprawie, jak dobrze zauwazyles. Pozdrawiam.
Jakie przekrety texas? I kiedy ja spolke zalozylem? Wasza kara jak i kara FKG byla proporcjonalna do przewinienia, to nie jest tak ze siedzialem i zacieralem raczki ile to wam punktow odjac zebyscie nie doszli do finalu, powiem ze bylo nawet z drugiej strony, balem sie ze jestesmy zbyt surowi i ukarzemy was za bardzo. Ostatecznie stwierdzilismy, ze odjecie rundy za kazdego nieregulaminowego gracza bedzie najlepszym wyjsciem, ale to juz wyjasnialismy. Pozdrawiam.
O czym ty ako mowisz, a tak to ako... Dobra jakby ktos bral to na powaznie, to dyktator nie napisal w tym watku nic o drugim forum, tylko o sabotowaniu turnieju. I glownie o to sie rozchodzi przy tym watku, po prostu latwo jest opluc i zniszczyc czyjas prace, a na pewno latwiej niz cos faktycznie dla spolecznosci stworzyc, "od graczy dla graczy"? Tak to jakos szlo? Pozdrawiam.
Halko trojan, za zycia bym sie nie zgodzil na te mape, gdybym wiedzial, ze nie bede mogl grac po stronie uk. Szczegolnie ze na ich respie byla dosyc duuuza gorka z ktorej bylo widac wiekszosc mapy, moglibysmy tam robic to, co pozwolilo nam wygrac pierwszy mecz z wami, pruc do was z kilometra. Po stronie francuskiej bylo o wiele z tym trudniej, przez co musialem w pierwszych rudnach podchodzic bardzo blisko by moc w ogole dobrze wypalic, w kolejnych rundach wystarczylo ze ukryliscie sie za pierwsza wydma. Dodatkowo nie zawsze widzi sie wszystkie szczegoly mapy, ktore moga zawazyc o losie spotkania. Dodatkowo, tak przyjmujecie na siebie odpowiedzialnosc za swoich graczy. Szczegolnie ze na screenie, ktory dales z waszych logow (ogolnie prosze o logi w formie pliku .txt jesli to nie problem, sa pelniejszs niz te teamspeakowe) indian zdjal sobie rangi jakies 3 godziny przed tym meczem, wiec stwierdzenie, ze nie jest waszym graczem troche umiera. A i to, zs dostal bana nie zmienia tego, ze jest w waszym rosterze, i wy go dodaliscie. To nie powoduje, ze my nagle stwierdzamy "o patrz bana dostal, to juz go nie laczymy z 3pp". W dodatku z waszych postow rozumiem, ze to nasza wina ze indian wbil jako admin i zaczal banowac. No tak, przeciez powinienem monitorowac kazdego sedziego i kazda osobe, zeby tylko ktos przypadkiem nie dostal hasla adminskiego. Jeszcze powinienem to robic grajac wlasny mecz, to jest plan. A i tak jak najbardziej probowalem to wszystko jakos ogarnac, to ze indian wbil na serwer i trzeba sprawdzic id, trzeba odbanowac graczy, odpisywac tabunowi ludzi, ogarniac moich ludzi (bo nie wiem czy wiesz, ale dostanie mass banow na finale jest troche demotywujace, moze bys wiedzial gdyby choc jedna osoba od was tez go wyrwala). A i wszystko to w akompaniamencie poganiania poke'ami od amue. Pozdrawiam.
PS. Uwierz mi, ze wolalbym rozegrac szybki fair mecz i nawet go przegrac 10:0 niz teraz siedziec w tym blocie. Ale co poradzic, tacy ludzie.
PPS. A i sie nie dziwcie (to tak do ogolu), ze na nw w polsce jest malo inicjatyw. Kazda najmniejsza jest torpedowana, a jak juz jakas wychodzi to zawsze pojawi sie niezawodna wesola kompania indiana, ktora po prostu zacznie psuc.
Edit: sory burza, zacmienie umyslu. O akurat dobrym przykladem turnieju, ktore moglyby wyjsc jest to co probowal zrobic wlasnie burza.
No usmiechaj sie dalej matinh z politowaniem, ja sie tak usmiecham od kiedy pokazales kanczo i bunczo w 5pp. Na reszte co napisales odpowiedzialem juz chyba wyzej. Pozdrawiam.
EDIT/// Zesmy sie zgrali z dyktatorem xD