Texasie kara została wyegzekwowana tak samo na nas jaki na was z powodu złamania regulaminu. Zdarzenie to wynika tylko z naszej głupotu i myśle braku większej świadomości z łamania go .... ale trudno stało się i musimy się z taką karą pogodzić, bo jest sprawiedliwa. Jeżeli Texasie mam ci wytłumaczyć dlaczego kara jest taka a nie inna to ci odpowiem: Kara jest właśnie taka bo nie uszanowaliśmy zarówno my jak i wy administacji, bo sam Ejsun klepał sprawe Id chyba całe mistrzostwa... kara ma taki wymiar a nie inny bo podam ci na waszym przykładzie, jak sam pisałeś nie macie wpisanego całego składu a to co już macie nadal jest inponujące, tam podałeś liczby chyba 60 z 80, czyli po prostu jest was wielu... ale co to zmieni pytasz i dlaczego kara jest taka a nie inna. Kara jest taka a nie inna bo kara jest po to by nas ukarać, a zbanowanie wam 3 graczy przy waszej liczbie po prostu bedzie dla was obojętne no xd, a zbanowanie naszych graczy skutkowało by niczym, bo my już nie gramy żadnego meczu czyli nam to będzie jeszcze bardziej obojętne. ..
Edit 1: "Ja tu tylko przypominam x2, że gracz, który nie ma podanego ID nie może grać na meczu." Ja to traktuje jako ostrzeżenie dla wszystkich Texasie.
Edit 2: Patrząc raz jeszcze na twoją wypowiedź Texasie " regulamin to nie jest święty graal" co po prostu oznacza, że panowie z administracji zrobili właśnie tak jak napisałeś czyli: wyegzekwowali kare w sposób uczciwy ale taki który się tam nie zawiera.
Edit 3: Kończąc zauważe, że przytoczyłeś poczciwy pkt [ 1.6 ] z naszego wspaniałego regulaminu który odnosi się bardziej do zachowania zawodnika podczasz meczu ... a nie o sprawy administracyjne o które tu aktualnie chodzi.