Dobra halko, chyba czas, żebym się wypowiedział. Pierwsza rzecz to sorka, nie zobaczyliśmy, że roster FKG był aktualizowany przez modyfikację posta zapisującego, nie pisaliście nam o tym więc przepraszam tu jest mój błąd. Jednak i tak nic nie tłumaczy Iksowskyego oraz Dodobirda, za nich będą wam cofnięte rundy, Iksowsky nie był w składzie a Dodobird jest graczem zagranicznym niezgłoszonym.
A teraz do Ako, sytuacja, w której gracz pod fejkiem wbije pod koniec meczu i wyzywa innych nie jest tym samym, czym nieregulaminowy gracz wbijający na mecz i grający. Bardziej bym to porównał do toksycznego zachowania RemiW, który hmmm dostał bana. A według mnie wyraziłem się jasno pisząc, ze gracz bez podanego ID nie może grac meczu. Fajnie, że walczysz żebym teraz pobanował twoich graczy, ale nie o to mi chodzi. Grali cały mecz jeżeli się nie mylę i ban na nich a nie zabranie wam rundy nie byłoby fair, nie względem FKG, ale względem wszystkich innych zespołów, które słuchały się regulaminu co do joty. Szczególnie, że chyba przed paroma dniami poszło ogłoszenie, żeby nikt nie przegapił. Szczególnie, że u was była sytuacja dzień wcześniej, że jeden z graczy miał podane złe ID, dla mnie oczywistym byłoby, żeby w tej sytuacji sprawdzić resztę graczy, albo chociaż popatrzeć na ten roster i zobaczyć ilu graczy nie ma podanych ID. FKG poprawione.