Proszę o podanie punktu regulaminu który zakazywałby nam napisanie wątku w dziale Klany.
Czego nie rozumiesz w poniższym zdaniu?
I ekhem... wątku nie macie, bo bardzo wyraźnie dałem Koxxusowi do zrozumienia, że nie chcemy go, dopóki nie wyjaśnicie sobie ze starym 4pp sprawy z nazwą.
Chyba, że źle Cię zrozumiałem i już przeszedłeś od taktyki mówienia, jak to żałosne jest to forum, że nawet nie zaszczycie nas zrobieniem wątku, do płaczu o to, czemu my wam nie pozwalamy? Ale bez obaw, mi też zaczyna już parować mózg od tych absurdów, które ludzie z 4pp_LP (to już kilka osób z tego samego pułku, więc trzeba to podkreślać, która to grupa, niestety) od kilku dni nam tutaj serwują. I jako przykład, zanim znowu głupio zripostujesz, żebym podał konkrety, bo inaczej to bedzie pomówienie, to takim absurdem jest śmianie się waszej strony z osób grających role-play. Oczywiście jest to głupie same w sobie, ale nabiera dodatkowej głębi, gdy się okaże, że Koxxus (który również się z tego śmiał) też organizował role-playowe eventy, ale na Deluge ;) Z niego też się śmiejecie w pułku?
I gdybyś do tej pory nie ogarnął o co chodzi z "zakazem" robienia wątku, to spieszę z pomocą. Otóż nikt wam
nie zakazał robienia tutaj tematu, lecz zostało to Koxxusowi wyraźnie
zasugerowane, że nie byłby on mile widziany, dopóki się nie wyjaśni kwestia nazwy. I cieszyłem się, że choć tyle zostało uszanowane... do momentu, aż wszedł wybitny znawca sceny, Matinh i ogłosił, że nie robicie u nas wątku, bo na nas plujecie i w ogóle to ujma i wielka strata dla nas ... ręce mi opadają.
[...]klan który ma największe szanse na godne reprezentowanie polskiej sceny za granicą[...]
Jeszcze do tego teraz wrócę. Pomijając, co się ostatnia odwaliło z waszym udziałem (no świetnie nawet na polskim podwórku sobie radzicie z reprentowaniem czegokolwiek), to przypomnę, że Baldwin zabronił wam użycia tagu 12pp, bo już z nim
próbowaliscie i wam się
nie udało. Więc najpierw trochę pokory i skromności, bo ledwo zaczęliście, a już chyba uważacie się za najbardziej utytułowany klan w tym rejonie galaktyki. Wygrajcie jakiś turniej chociaż... oh wait, zapomniałem, że to przecież jesteś Ty, Matinh. Tobie wystarczy wygrać jeden mecz, by się ogłosić mistrzem czegokolwiek.