Obudziłem sie dzisiaj o 6.00, wypiłem kawke, zapaliłem papierosa, wziąłem prysznic, ubrałem się do pracy i zostało mi kupe czasu....a więc włączyłem kompa, uruchomiłem Warbanda...patrze, są ludzie!! :P pewny siebie skorzystałem z serwera duels.... no to bierzemy mieczyk, bez tarczy... zacząłem pierwszą walkę, później drugą...dziesiątą i miałem dość....no takiego spamu i obracania sie koło jeszcze nie widziałem....ten patch w tym aspekcie gry jest tragiczny, nie ma już kombinacji podczas walki piechota v piechota, tylko jest tylko napierdzielanie myszką... kto ma szybszą rękę to wygrywa... już nie liczą sie umiejętności, nie liczy się nic, za wyjątkiem szybkiej ręki...nie mówie tutaj o takich wyćwiczonych w bojach herosach jak Amoresso czy Kąbiner, bo oni sobie radzą z czymś takim, ale ja, bida, która prawie cały czas grała na koniu nie daję po prostu rady...aż się cieszę, że gram konnicą, bo nie zniósł bym tego że jakiś noobek pokonuje mnie szybszą myszką:P
Pewnie to zmienią, ale już na forum TW widziałem oznaki że ten sposób walki jest zajebisty, ale jak znam życie to wypowiadają się tak noobki (ku*wa jak ja polubiłem to słowo) które w końcu kogoś zabiły...
Co do konnicy, w końcu wróciła...wielki plus
Łucznikami/kusznikami nie grałem, więc się nie wypowiadam
Fajnie, że zrobili nowe opcje dla panelu admina serwera, ale szkoda że część z nich jest jeszcze nie aktywna, jak choćby ustalanie kasy za śmierć czy początkowej na start