Jejku, trzymajcie mnie...Pooglądaj na YouTube filmy to się dowiesz jak to wygląda...
Oświeć mnie, Jaśnie Panie, bo na żadnym filmiku tego aspektu akurat nie widziałem. Grałeś kiedyś w quick battle? Możesz tam zobaczyć staty i skille postaci? Nie??? To właśnie o tym mówię, a nie o ekranie wyboru frakcji ani wyborze typu żołnierza - naucz się czytać ze zrozumieniem.
To, że nie widzisz skillów nie oznacza, że postać ich nie ma.
I, tak jak pisali poprzednicy, bzdurą ze strony autorów gry byłoby, gdyby czegoś podobnego nie zrobili, bo wtedy wybór frakcji byłby bez znaczenia (oprócz wyglądu zewnętrznego wiele by się od siebie nie różnili, nie licząc dostępnego dla frakcji uzbrojenia - tu też jest spore pole do popisu w różnicowaniu).
Nie wiem czy ktoś zauważył, ale za zabijanie przeciwników dostaje się szmal... Na powyższym filmiku, w ~1:20 widać jak po zabiciu przeciwnika stan konta powiększył się o 200 denarów ;) Czyli ci którzy będą zabijali(lub jak kto woli kradli fragi) w największej ilości będą mieli najlepszy ekwipunek... Co o tym sądzicie?
Zauważyliśmy :-) To chyba jedyny sposób na dostawanie kasy, skoro nie ma handlu, questów ani podatków od włości.