Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Polski Bagnet][2017] Wątek Dyskusyjny  (Przeczytany 14618 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    Odp: [Polski Bagnet][2017] Wątek Dyskusyjny
    « Odpowiedź #45 dnia: Lutego 09, 2017, 17:25:14 »
    Tłumaczyć kolejnemu, że oni nie chcą grać w turnieju organizowanym przez kogoś takiego jak Jarl. Polski Bagnet wskazuje raczej na coś poważnego i kiedy organizuje go niepoważna osoba ten turniej dla wielu staje się niepoważny.

Offline Łukasiewicz

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #46 dnia: Lutego 09, 2017, 17:26:53 »
    Tłumaczyć kolejnemu, że oni nie chcą grać w turnieju organizowanym przez kogoś takiego jak Jarl. Polski Bagnet wskazuje raczej na coś poważnego i kiedy organizuje go niepoważna osoba ten turniej dla wielu staje się niepoważny.
    Trojan, Sharp, Ragen, Lysy są niepoważni >?

Offline Movart

• Użytkownik
    • Piwa: 148
    « Odpowiedź #47 dnia: Lutego 09, 2017, 17:27:50 »
    To jest smutne o tyle, że takimi sztucznymi problemami szkodzicie nie Jarlowi, tylko sobie. Ktokolwiek z zewnątrz, lub nowy na scenie, kto przegląda te tematy tworzy sobie negatywną opinię o Was, o tej części która tylko krytykuje, o części, która sama nic nie robi, a innym też nie da. Najgorsze w tym jest to, że szkodzicie w ten sposób całej scenie. Założę się, że przez te Wasze wojenki wiele osób zrezygnowało z pomysłu dołączenia się do któregoś z pułków (w sumie jestem jedną z nich poniekąd). Pierwszy Puchar Polski w Warband był organizowany przez IPL i on nie był idealny, ba był daleki od ideału, ale jednak doszedł on do skutku i był początkiem czegoś więcej. Gdybyście zamiast marudzić i rozdawać ujemne piwa sobie nawzajem, zebrali się na ts, pogadali jak faceci, może byłoby inaczej. Albo chociaż prowadzili merytoryczną dyskusję zamiast kłócenia się o pierdoły.

Offline simskil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #48 dnia: Lutego 09, 2017, 17:30:21 »
    Lysego nie było na scenie z jakieś miliardy lat nie wie kim jesteś. Ragen to Ragen nic więcej nie trzeba pisać. Sharp i Trojan to 3pp oni tylko 12pp nienawidzą a resztę kochają. Czemu nie napisałeś Stasiulka2002? Czyżby dlatego, że sam jest słaby na bagnety i średnio rozgarnięty według ciebie?

Movart nativowi się umarło jak daliście rakowi organizować puchar to wasza sprawa nikt się wam nie wpi***alał i nie kwestionował. NW ma swoich graczy i naprawdę mało kogo interesuję zdanie ludzi spoza NW kiedy mówi się o kwestiach związanych z NW. Zniechęcamy ludzi XDDD przez 5 lat jak gram w tą grę to od jakiś 3 czytam co tu się wyrabia a od ponad roku się aktywnie wypowiadam i tak jest z 95% graczy którzy siedzą na NW.

Gdyby nie toksyczni gracze to dziś najlepszym polskim pułkiem byłoby 3pp które w starciu noobki na noobki dostaja 20:0. https://www.youtube.com/watch?v=qaN73-rSh9M 

Mamy swoje wizje, pomysły i inaczej podchodzimy do tej gry niż osoby z innych modów.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 09, 2017, 17:41:56 wysłana przez simskil »

Offline Spyro

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #49 dnia: Lutego 09, 2017, 17:30:33 »
    Powodzenia.

Offline Sharpshooter

• Użytkownik
    • Piwa: 38
    « Odpowiedź #50 dnia: Lutego 09, 2017, 17:31:04 »
    To jest smutne o tyle, że takimi sztucznymi problemami szkodzicie nie Jarlowi, tylko sobie. Ktokolwiek z zewnątrz, lub nowy na scenie, kto przegląda te tematy tworzy sobie negatywną opinię o Was, o tej części która tylko krytykuje, o części, która sama nic nie robi, a innym też nie da. Najgorsze w tym jest to, że szkodzicie w ten sposób całej scenie. Założę się, że przez te Wasze wojenki wiele osób zrezygnowało z pomysłu dołączenia się do któregoś z pułków (w sumie jestem jedną z nich poniekąd). Pierwszy Puchar Polski w Warband był organizowany przez IPL i on nie był idealny, ba był daleki od ideału, ale jednak doszedł on do skutku i był początkiem czegoś więcej. Gdybyście zamiast marudzić i rozdawać ujemne piwa sobie nawzajem, zebrali się na ts, pogadali jak faceci, może byłoby inaczej. Albo chociaż prowadzili merytoryczną dyskusję zamiast kłócenia się o pierdoły.
    Zgadzam się z Movartem. Można się ugadać na jakiś ts i pogadać o tym turnieju

Offline Ragen

• Użytkownik
    • Piwa: 26
    • 5 letni weteran, ex Pułkownik 14. Pułku Piechoty
    « Odpowiedź #51 dnia: Lutego 09, 2017, 17:37:31 »
    Zgadzam się z Movartem. Można się ugadać na jakiś ts i pogadać o tym turnieju
    Popieram, zamiast nap***ać postami ciągnąc tą dyskusję lepiej zebrać się i pogadać.

Głównodowodzący 14pp. Ex Major 16pp, Porucznik 12pp oraz Furier 5pp

Offline lysy890

• Użytkownik
    • Piwa: 43
    « Odpowiedź #52 dnia: Lutego 09, 2017, 17:38:53 »
    Chciałbym tylko zaznaczyć, że jestem na razie wyłącznie sędzią w tym turnieju.
    Oczywiście, jeżeli Jarl poprosi o pomoc to udzielę mu chociażby rad. Polegając na swoim doświadczeniu.
    lysy890: Dzisiaj rekruci mają ten sprawdzian na fiz?
    [5pp]aroslaw46: ta
    [5pp]aroslaw46: ale ty masz fiza przecież
    lysy890: Bo wlaśnie vister ćwiczy ku chwale ojczyzny od tygodnia
    [5pp]aroslaw46: xD

O MNIE: Wielokrotny zdobywca podium na Cav Gf'ach, były podoficer 14pk, były oficer 13ph (starego), założyciel 10ph, na piechocie były członek m.in. 5pp. Reprezentant Polski na cav i inf. Dumny ojciec.

Offline Łukasiewicz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #53 dnia: Lutego 09, 2017, 17:40:40 »
    Lysego nie było na scenie z jakieś miliardy lat nie wie kim jesteś. Ragen to Ragen nic więcej nie trzeba pisać. Sharp i Trojan to 3pp oni tylko 12pp nienawidzą a resztę kochają. Czemu nie napisałeś Stasiulka2002? Czyżby dlatego, że sam jest słaby na bagnety i średnio rozgarnięty według ciebie?
    Stasiulek nie napisał do mnie na steamie ani na wątku.
    Ja też się zgadzam !

Offline simskil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #54 dnia: Lutego 09, 2017, 17:42:43 »
    W sumie... Nie tyle dołączyć, co spróbować. Z pomocą, tak pro publico bono to chętnie. Czemu nie?

Nic nie widzę. X)

Offline Łukasiewicz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #55 dnia: Lutego 09, 2017, 17:46:50 »
    Nic nie widzę. X)
    W sumie... Nie tyle dołączyć, co spróbować. Z pomocą, tak dla dobra publicznego to chętnie. Czemu nie?
    Ja nie wiem co to oznacza.

Offline Movart

• Użytkownik
    • Piwa: 148
    « Odpowiedź #56 dnia: Lutego 09, 2017, 17:53:17 »
    Movart nativowi się umarło jak daliście rakowi organizować puchar to wasza sprawa nikt się wam nie wpi***alał i nie kwestionował. NW ma swoich graczy i naprawdę mało kogo interesuję zdanie ludzi spoza NW kiedy mówi się o kwestiach związanych z NW. Zniechęcamy ludzi XDDD przez 5 lat jak gram w tą grę to od jakiś 3 czytam co tu się wyrabia a od ponad roku się aktywnie wypowiadam i tak jest z 95% graczy którzy siedzą na NW.

Gdyby nie toksyczni gracze to dziś najlepszym polskim pułkiem byłoby 3pp które w starciu noobki na noobki dostaja 20:0. https://www.youtube.com/watch?v=qaN73-rSh9M 

Mamy swoje wizje, pomysły i inaczej podchodzimy do tej gry niż osoby z innych modów.

Nie rozumiem do czego pijesz jeśli chodzi o organizowanie pucharu. Native nie umarł z powodu organizacji Pucharu Polski, nie rozśmieszaj mnie. Skoro nie interesuje Cię zdanie ludzi spoza NW to siedź dalej w swoim świecie, jednak czasem warto posłuchać głosu z zewnątrz, bo te wasze wojenki są śmiechu warte. Czasami na prawdę aż kusi żeby zmienić nazwę działu z NW na przedszkole, bo tak dojrzali ludzie się nie zachowują. Nie mówię tu o wszystkich oczywiście. Określanie innych pułków mianem "noob'ów" to też bardzo dojrzałe określenie i chyba najlepiej świadczy o podejściu do sceny. Jarl zaprezentował swój pomysł, swoją wizję i nagle tworzą się problemy, skoro Ty też masz swoje to je zaprezentuj, bo na razie takowych nie uświadczyliśmy.

Offline simskil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #57 dnia: Lutego 09, 2017, 18:04:44 »
    Już pisałem, że miałem w planie to zrobić przed repra i są ku tego powody nie będę ich tłumaczyć bo to są sprawy pomiędzy mną a paroma innymi graczami. Podejście do sceny mam okropne bo jest gówniana tylko chyba Hiszpanie mają gorszą czyli mamy prawie dno dna. Dlatego nie gram w żadnym polskim pułku co nie oznacza, że mam polską scenę w dupie (dlatego tak bardzo neguje ten turniej).

Offline Trojan

• Użytkownik
    • Piwa: 84
    • Mowa jest srebrem, a milczenie złotem.
    « Odpowiedź #58 dnia: Lutego 09, 2017, 18:08:39 »
    Nie nazywajmy tego oficjalnie Mistrzostwami Polski w 1v1, bo większość najlepszych polskich graczy się nie zapisało nawet...

[20:09]NotSwedish_Stockholm:   you have some beef with the 7pp   ?
    [20:14]NotSwedish_Stockholm:   cause 7pp requested to remove you from the server

Offline lysy890

• Użytkownik
    • Piwa: 43
    « Odpowiedź #59 dnia: Lutego 09, 2017, 18:09:44 »
    Po dość ciekawej i miarodajnej dyskusji z Jarlem, nazwa turnieju została zmieniona. Będzie to po prostu turniej, nie żadne mistrzostwa.
    Same mistrzostwa zostaną rozegrane w późniejszym terminie, aby pomóc już samej reprezentacji.
    lysy890: Dzisiaj rekruci mają ten sprawdzian na fiz?
    [5pp]aroslaw46: ta
    [5pp]aroslaw46: ale ty masz fiza przecież
    lysy890: Bo wlaśnie vister ćwiczy ku chwale ojczyzny od tygodnia
    [5pp]aroslaw46: xD

O MNIE: Wielokrotny zdobywca podium na Cav Gf'ach, były podoficer 14pk, były oficer 13ph (starego), założyciel 10ph, na piechocie były członek m.in. 5pp. Reprezentant Polski na cav i inf. Dumny ojciec.