Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Polski Bagnet][2017] Wątek Dyskusyjny  (Przeczytany 14635 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Stasiulek

• Użytkownik
    • Piwa: 88
    • 2002 <3
      • Kanał Yt
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [Polski Bagnet][2017] Wątek Dyskusyjny
    « Odpowiedź #30 dnia: Lutego 09, 2017, 14:25:46 »
    W sumie... Nie tyle dołączyć, co spróbować. Z pomocą, tak pro publico bono to chętnie. Czemu nie?
    (click to show/hide)

Offline Łukasiewicz

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #31 dnia: Lutego 09, 2017, 15:56:07 »
    Patruk, twoje zachowanie jest toksyczne i to w tym momencie zachowujesz się jak "Rak". Ja nic złego nie zrobiłem chciałem aby ktoś zorganizował taki event. 

Simskill moim zdaniem jako "Gracz Roku" nie powinien się tak zachować. Bo twoje argumenty są ... żałosne. Trojan nie miał problemu z tym aby się zapisać.
    Próbuje zmienić się na lepsze, a ty zmieniasz się na gorsze. Nie rozumiem tej zawiści, Twoja duma zostałaby urażona jak byś się zapisał, albo napisał mi na steamie, " Jarl słuchaj może spróbujemy razem zorganizować ten event", od kiedy pamiętam a gram od 2014, nie było żadnego turnieju, napisałem jednego głupiego posta, i kilka bezmyślnych odpowiedzi, i zachowałem się kilka razy jak debil, przepraszam wszystkich za to. Ale myślę że, każdy może się zmienić.
    A argument typu "nie przyjdę bo organizuje to Jarl" są bezsensu.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 09, 2017, 16:08:24 wysłana przez 14_Jarl »

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    « Odpowiedź #32 dnia: Lutego 09, 2017, 16:07:32 »
    No właśnie bronie zdania większości najlepszych graczy na scenie. Był turniej organizowany przez Roma którego też wygrał. Myślę, że argument który przedstawiłem z skillem graczy którzy się zapisują a ilość slotów jest debilna. Pan Pietrucha miałem przyjemność grać  z nim na serwerze 3pp jak i w sumie z resztą osób z 3pp które się tam zapisywały kiedy wygrywali ze mną raz na jakiś czas byli szczęśliwi. Nawet nie mam ochoty brać udziału w tym turnieju przez to jaki twój pułk prezentuje poziom pozdrawiam jasia (specjalnie z małej) a ty Jarlu jesteś wodzem w obozie r....
    « Ostatnia zmiana: Lutego 09, 2017, 16:55:43 wysłana przez simskil »

Offline Patruk

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    « Odpowiedź #33 dnia: Lutego 09, 2017, 16:12:36 »
    Patruk, twoje zachowanie jest toksyczne i to w tym momencie zachowujesz się jak "Rak". Ja nic, złego nie zrobiłem chciałem aby ktoś zorganizował taki event.  Simskill moim zdaniem jako "Gracz Roku" nie powinien się tak zachować.
    Ile razy mam jeszcze pisać że nie mam nic do tego twojego eventu tylko do nazwy a i na szczęście tylko   twoim zdaniem Simskil zachowuje się nieodpowiednio ponieważ on jak i ja wyrażamy tylko swoją opinie dotyczącą tego turnieju i jeśli twoim zdaniem wyrażanie swojej opini jest toksyczne to jesteś tak samo toksyczny jak i ja

Offline Łukasiewicz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #34 dnia: Lutego 09, 2017, 16:26:37 »
    Ile razy mam jeszcze pisać że nie mam nic do tego twojego eventu tylko do nazwy a i na szczęście tylko   twoim zdaniem Simskil zachowuje się nieodpowiednio ponieważ on jak i ja wyrażamy tylko swoją opinie dotyczącą tego turnieju i jeśli twoim zdaniem wyrażanie swojej opini jest toksyczne to jesteś tak samo toksyczny jak i ja
    Wiesz czemu to się nie uda?Bo Jarl organizuje i tutaj nie chce nikogo urazić ale myśle że jakby taki Vortx to organizował to by wyglądało to zupełnie inaczej.
    Nie wiem czy ty teraz nie jesteś po Mefedronie albo innym środku odurzającym typu Marsjanki ale... Wytrzeźwiej to porozmawiamy.

Tak wyglądało by to pewnie jak turniej zorganizowany przez Azorka.

Offline Sharpshooter

• Użytkownik
    • Piwa: 38
    « Odpowiedź #35 dnia: Lutego 09, 2017, 16:33:16 »
    To może zmieńmy pytanie - czy jest tu ktoś, kto deklaruje się podjęcia organizacji, powiedzmy oficjalnych mistrzostw Polski na bagnety? Albo kto chciałby dołączyć się do Jarla i pomóc mu to zorganizować jak najlepiej? Jako Tawerna wspieramy takie inicjatywy i chętnie odpowiednio to wyróżnimy, tylko potrzeba trochę współpracy ze strony i tych marudzących.
    Ja z wielką chęcią pomogę Jarlowi w organizacji, jeżeli będzie oczywiście chciał.

Offline Ragen

• Użytkownik
    • Piwa: 26
    • 5 letni weteran, ex Pułkownik 14. Pułku Piechoty
    « Odpowiedź #36 dnia: Lutego 09, 2017, 16:45:21 »
    Również mogę pomóc w organizacji. Nie wnikam głębiej w Wasz spór co do słuszności nazwy itp. Cieszę się, że cokolwiek się dzieje na scenie, więc popieram inicjatywę.

PS: Jarlu, obyś podtrzymywał tą "dobrą zmianę"

Głównodowodzący 14pp. Ex Major 16pp, Porucznik 12pp oraz Furier 5pp

Offline Michus

• Użytkownik
    • Piwa: 13
    « Odpowiedź #37 dnia: Lutego 09, 2017, 16:55:29 »
    Ja jako Pułkownik Pułku 16. Piechoty nie uznaję i nie będę uznawał turnieju na Bagnet Polski, Turniej na Najlepszego Polskiego Gracza dopóki nie wezmą w nim PRAWDZIWI kandydaci do wyłonienia owego tytułu, oczywiście nie chcę tutaj nikogo z zapisanych obrazić, ale osobiście uważam jako jeden z nielicznych weteranów NW, którzy wciąż grają w tą grę, że są osoby co najmniej z 5 razy lepsze niż te zapisane, tak więc moja opinia jest taka, że ten turniej powinien zmienić nazwę albo inaczej nie będzie przeze mnie traktowany na poważnie.

"Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna" ~ Stephen King – Stukostrachy

Offline Sharpshooter

• Użytkownik
    « Odpowiedź #38 dnia: Lutego 09, 2017, 16:58:27 »
    Ja jako Pułkownik Pułku 16. Piechoty nie uznaję i nie będę uznawał turnieju na Bagnet Polski, Turniej na Najlepszego Polskiego Gracza dopóki nie wezmą w nim PRAWDZIWI kandydaci do wyłonienia owego tytułu, oczywiście nie chcę tutaj nikogo z zapisanych obrazić, ale osobiście uważam jako jeden z nielicznych weteranów NW, którzy wciąż grają w tą grę, że są osoby co najmniej z 5 razy lepsze niż te zapisane, tak więc moja opinia jest taka, że ten turniej powinien zmienić nazwę albo inaczej nie będzie przeze mnie traktowany na poważnie.
    Michus nazwa to tylko nazwa. Najważniejsze jest to aby coś się działo na scenie NW, a nie tylko gf'y i eventy.

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    « Odpowiedź #39 dnia: Lutego 09, 2017, 17:00:03 »
    Skoro to tylko nazwa to proszę ją zmienić.
    Pozdrawiam Noobki

Offline Sharpshooter

• Użytkownik
    « Odpowiedź #40 dnia: Lutego 09, 2017, 17:02:02 »
    Jak Jarl ją będzie chciał zmienić to zmieni, bo przecież to jest tylko nazwa :)

Offline Michus

• Użytkownik
    • Piwa: 13
    « Odpowiedź #41 dnia: Lutego 09, 2017, 17:04:26 »
    Ta nazwa ma według mnie na celu wyłonienie Najlepszego Polskiego Duelowca, gdzie w obecnym momencie dalej uważam, że są lepsi gracze od tych zapisanych. Uwierz mi Sharp, że nie można mówić, że to tylko nazwa. Ta nazwa ma wielki cel i nie można z niej robić jakiegoś byle jakiego turnieju.

"Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna" ~ Stephen King – Stukostrachy

Offline Movart

• Użytkownik
    • Piwa: 148
    « Odpowiedź #42 dnia: Lutego 09, 2017, 17:15:22 »
    Ta nazwa ma według mnie na celu wyłonienie Najlepszego Polskiego Duelowca, gdzie w obecnym momencie dalej uważam, że są lepsi gracze od tych zapisanych. Uwierz mi Sharp, że nie można mówić, że to tylko nazwa. Ta nazwa ma wielki cel i nie można z niej robić jakiegoś byle jakiego turnieju.

To niech się zapiszą, proste.

Offline Łukasiewicz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #43 dnia: Lutego 09, 2017, 17:19:54 »
    To niech się zapiszą, proste.
    Morvat, to samo mówię ale "najlepsi Gracze" nie chcą się zapisać booooo..... bo ja go organizuje.

Offline Patruk

• Użytkownik
    • Piwa: 14
    « Odpowiedź #44 dnia: Lutego 09, 2017, 17:24:57 »
    Morvat, to samo mówię ale "najlepsi Gracze" nie chcą się zapisać booooo..... bo ja go organizuje.
    Po prostu wszyscy wiemy, że jesteś rakiem i nie chcemy, żeby rak organizował mistrzostwa polski 1v1 BTW czekam aż zaczniesz się bawić w Polską repre hehe (czekam na cienkie panczen o mnie i o pułkach xd)