Z góry przepraszam za ad personam, ale jak można być tak głupim i nie rozumiem prostej rzeczy? Tu nie chodzi tylko o scenę NW jako naczynie niepołączone z innymi naczyniami, ale o to co wyprawiacie w swoim gronie i jak to rzutuje na resztę forum. Bo jakby kolega znał prawo Archimedesa, to by wiedział że forum jako całość traci przez wasze gówno-wojenki. Zapytasz jak? Proszę bardzo:
1) użytkownicy niebędący zainteresowani grą tylko forum, widząc wasze "gówno-wojenki", że pozwolę siebie zacytować, wyrabia sobie obraz CAŁEGO community M&B
2) użytkownicy zainteresowani grą, wiedzący co się u Was dzieje ale niegrający nigdy w NW, nie zdecydują się na ten tytuł widząc jaki poziom sobą reprezentujecie - bo jakby kolega nie wiedział, ta gra jest głównie pod multi i to jak się w nią gra, zależy od community
3) osoby które grają w NW, a które czytają Wasze brednie, mogą dostać raka - choć w sumie powyższych dwóch przykładów też się to tyczy - czytając wasze "gówno-wojenki". Będziesz szczęśliwy mając na sumieniu drugiego człowieka?
W sumie to, kolegi również się to tyczy.
1. Jak nie grasz, to nie grasz to się nie wypowiadasz, se czytaj a nie wnikaj bo Ci się mózg przegrzeje
2. "Nie grający w NW" to nie jest ich dział
3. Chciałbym zauważyć, że głównie o to ta cała spina, nie znasz się na ludziach z NW to chyba też nie wiesz kto ma raka, a kto nie
Temu Panu też chciałbym już podziękować, niestety jedno Virtuti już dzisiaj wręczyłem i drugiego nie wypada. Niech honory zostaną oddane pierwszemu Panu z godnością.
Chyba nie wiesz jak działa to forum. Zaśmiecając niepotrzebnym spamem temat, wyświetla się on choćby na dole w "ostatnich wiadomościach" i przez to mogą umknąć człowiekowi inne, ciekawsze rzeczy.
PS. Nie, nie da się zablokować wyświetlania konkretnych działów... A szkoda :/
Skoro masz inne ciekawsze rzeczy zapraszam Cię do robienia ich, a nie wchodzenia tu i wysnuwania jakiś niepotrzebnych wniosków. Do zobaczenia w wątkach Native o jakiś turniejach.
Oczywiście, bo to że się nie wypowiadam tutaj to znaczy, że nie mam pojęcia i nie śledzę sceny. Zresztą scena nie powstała wczoraj. Porównania do Pucharu Polski są jak najbardziej na miejscu, chcę podkreślić tym samym, że żadna inicjatywa nie była od początku perfekcyjna i od czegoś trzeba zacząć. Gdybyśmy jak Wy teraz kłócili się o byle gówno to nie byłoby prawdopodobnie następnych edycji. Nie pamiętasz może dlatego, że zarejestrowałeś się dopiero w 2013 roku i masz 15 postów? Tym samym mnie pouczasz, a sam mówisz o czasach, o których nie masz pojęcia.
Virtuti cebulari nie skomentuje, bo to już się robi śmieszne.
Inicjatywy powstały już wcześniej, najwyrazniej nie jesteś tak zainteresowany NW jak ja, dlatego wciąż utrzymam swoją tezę, że to nie jest Twoje miejsce na wypowiadanie się o organizacji takich poważnych rzeczy. Zarejestrowałem się w 2013 roku, ale grałem już wcześniej drogi kolego, a 15 postów dlatego, że nie mam ochoty pisać z takimi mało kumatymi osobami jak Ty, drogi kolego.