Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Polski Bagnet][2017] Wątek Dyskusyjny  (Przeczytany 14614 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline simskil

• Użytkownik
    • Piwa: 110
    Odp: [Polski Bagnet][2017] Wątek Dyskusyjny
    « Odpowiedź #60 dnia: Lutego 09, 2017, 18:11:21 »
    No i widzicie? Da się? Da się!

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #61 dnia: Lutego 09, 2017, 18:11:29 »
    Movart nativowi się umarło jak daliście rakowi organizować puchar to wasza sprawa nikt się wam nie wpi***alał i nie kwestionował.
    Z czystej ciekawości, mogę się dowiedzieć, który z organizatorów PP był rakiem?

Offline Łukasiewicz

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #62 dnia: Lutego 09, 2017, 18:14:05 »
    Porozmawiałem z lysym i zmieniłem nazwę na turniej nie mistrzostwa, myślę że to zażegna tek konflikt jeśli ktoś nie będzie uznawał tego turnieju niech go nie uznaje, mam nadzieje że prawdziwe mistrzostwa Polski będą świetne i dobrze zorganizowane.

Simskill przez tą dyskusje pokazałeś trochę swojej złej strony, ale mam nadzieje że mistrzostwa które zorganizujesz aby pomóc polskiej reprezentacji będą wspaniałe.

Offline simskil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #63 dnia: Lutego 09, 2017, 18:15:56 »
    I będą bo nie wygra ich byle kto.

Lew nie wiem czy był czy nie był już wiele razy podkreślałem, że nie interesuje mnie nativ wywnioskowałem to z postu Movarta.

Offline Bojar

• Użytkownik
    • Piwa: 354
    • A proper wife should be as obedient as slave
    « Odpowiedź #64 dnia: Lutego 09, 2017, 18:18:02 »
    Lew nie wiem czy był czy nie był już wiele razy podkreślałem, że nie interesuje mnie nativ wywnioskowałem to z postu Movarta.

Czyli Movart :P

Offline Ragen

• Użytkownik
    • Piwa: 26
    • 5 letni weteran, ex Pułkownik 14. Pułku Piechoty
    « Odpowiedź #65 dnia: Lutego 09, 2017, 18:19:03 »
    Michał się zapisał, macie dobrego gracza ;D

Głównodowodzący 14pp. Ex Major 16pp, Porucznik 12pp oraz Furier 5pp

Offline Sharpshooter

• Użytkownik
    • Piwa: 38
    « Odpowiedź #66 dnia: Lutego 09, 2017, 18:21:48 »
    No to Simskil jak tak dla ciebie bardzo ważna nazwa się zmieniła, to może zapiszesz się na turniej?

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #67 dnia: Lutego 09, 2017, 18:21:59 »
    I będą bo nie wygra ich byle kto.

Jak nie masz pojęcia to się nie wypowiadaj. PP zawsze organizowali ogarnięci goście i poza problemami w 2011 wszystkie edycje były ok. Więc nie rzucaj tu "rakami" bo sam wiele mądrości sobą nie prezentujesz kłócąc się o złote gacie i robiąc z igły widły.

Offline Michus

• Użytkownik
    • Piwa: 13
    « Odpowiedź #68 dnia: Lutego 09, 2017, 18:25:48 »
    Nie rozumiem do czego pijesz jeśli chodzi o organizowanie pucharu. Native nie umarł z powodu organizacji Pucharu Polski, nie rozśmieszaj mnie. Skoro nie interesuje Cię zdanie ludzi spoza NW to siedź dalej w swoim świecie, jednak czasem warto posłuchać głosu z zewnątrz, bo te wasze wojenki są śmiechu warte. Czasami na prawdę aż kusi żeby zmienić nazwę działu z NW na przedszkole, bo tak dojrzali ludzie się nie zachowują. Nie mówię tu o wszystkich oczywiście. Określanie innych pułków mianem "noob'ów" to też bardzo dojrzałe określenie i chyba najlepiej świadczy o podejściu do sceny. Jarl zaprezentował swój pomysł, swoją wizję i nagle tworzą się problemy, skoro Ty też masz swoje to je zaprezentuj, bo na razie takowych nie uświadczyliśmy.

Chciałbym temu Panu wręczyć w dniu dzisiejszym Virtuti Cebulari, zachowuje się jak na Polaka przystało i oczywiście wpycha swoje zdanie na temat, na który w ogóle nie ma pojęcia. Z tego co kojarzę nie jest to Twój świat, nie Twoje sprawy, dlatego Twojej opinii również nie uważam za stosowną. Jakieś śmieszne porównywania do Pucharu Polski. Co to ma do rzeczy? Jak se zorganizowaliście to mieliście i się na to zgodziliście. Nie pamiętam jakoś, żeby ktokolwiek spoza Wam się wtrącał w Wasze rzeczy, dlatego proszę o nie pisanie bzdur gdzieś, gdzie jesteś zielony w sytuacji na scenie, a podejście, że czasami ktoś spoza musi się wypowiedzieć to gówno argument. Dziękuję, tego Pana już wystarczy na dziś

Jak nie masz pojęcia to się nie wypowiadaj. PP zawsze organizowali ogarnięci goście i poza problemami w 2011 wszystkie edycje były ok. Więc nie rzucaj tu "rakami" bo sam wiele mądrości sobą nie prezentujesz kłócąc się o złote gacie i robiąc z igły widły.

Widząc ten post mam nadzieję, że gracze Native też przestaną się tu wypowiadać, przecież nie mają pojęcia

"Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna" ~ Stephen King – Stukostrachy

Offline simskil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #69 dnia: Lutego 09, 2017, 18:25:56 »
    Pierwszy Puchar Polski w Warband był organizowany przez IPL i on nie był idealny, ba był daleki od ideału, ale jednak doszedł on do skutku i był początkiem czegoś więcej.

Może i przesadziłem nazywając go rakiem. Ale zdanie "Jak nie masz pojęcia to się nie wypowiadaj" popieram i zalecam graczom spoza NW. : )

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    « Odpowiedź #70 dnia: Lutego 09, 2017, 18:33:33 »
    Chciałbym temu Panu wręczyć w dniu dzisiejszym Virtuti Cebulari, zachowuje się jak na Polaka przystało i oczywiście wpycha swoje zdanie na temat, na który w ogóle nie ma pojęcia. Z tego co kojarzę nie jest to Twój świat, nie Twoje sprawy, dlatego Twojej opinii również nie uważam za stosowną. Jakieś śmieszne porównywania do Pucharu Polski. Co to ma do rzeczy? Jak se zorganizowaliście to mieliście i się na to zgodziliście. Nie pamiętam jakoś, żeby ktokolwiek spoza Wam się wtrącał w Wasze rzeczy, dlatego proszę o nie pisanie bzdur gdzieś, gdzie jesteś zielony w sytuacji na scenie, a podejście, że czasami ktoś spoza musi się wypowiedzieć to gówno argument. Dziękuję, tego Pana już wystarczy na dziś

Widząc ten post mam nadzieję, że gracze Native też przestaną się tu wypowiadać, przecież nie mają pojęcia

No to już do jasnej ciasnej przesada.

Tak Ciebie widzę w tym momencie:
    (click to show/hide)
    Z góry przepraszam za ad personam, ale jak można być tak głupim i nie rozumiem prostej rzeczy? Tu nie chodzi tylko o scenę NW jako naczynie niepołączone z innymi naczyniami, ale o to co wyprawiacie w swoim gronie i jak to rzutuje na resztę forum. Bo jakby kolega znał prawo Archimedesa, to by wiedział że forum jako całość traci przez wasze gówno-wojenki. Zapytasz jak? Proszę bardzo:
    1) użytkownicy niebędący zainteresowani grą tylko forum, widząc wasze "gówno-wojenki", że pozwolę siebie zacytować, wyrabia sobie obraz CAŁEGO community M&B
    2) użytkownicy zainteresowani grą, wiedzący co się u Was dzieje ale niegrający nigdy w NW, nie zdecydują się na ten tytuł widząc jaki poziom sobą reprezentujecie - bo jakby kolega nie wiedział, ta gra jest głównie pod multi i to jak się w nią gra, zależy od community
    3) osoby które grają w NW, a które czytają Wasze brednie, mogą dostać raka - choć w sumie powyższych dwóch przykładów też się to tyczy - czytając wasze "gówno-wojenki". Będziesz szczęśliwy mając na sumieniu drugiego człowieka?

Może i przesadziłem nazywając go rakiem. Ale zdanie "Jak nie masz pojęcia to się nie wypowiadaj" popieram i zalecam graczom spoza NW. : )

PS. W sumie to, kolegi również się to tyczy.

PS2. Wujku wróć! Pobanuj tych homo napolenicusów!

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #71 dnia: Lutego 09, 2017, 18:35:35 »

Skończ gwiazdorzyć chłopczyku bo nikt tu nie będzie ci wiwatował ani klepał po plecach za robienie sztucznej dramy z niczego. Ludzie z nativa ci zwracają uwagę bo widzą że bezsensownie czepiasz się kogoś kto nawet jeszcze nie zdążył rozpocząć turnieju ale w przeciwieństwie do ciebie próbuje coś zrobić zamiast grać chojraka i wielkiego krytykanta na forum.

Offline simskil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #72 dnia: Lutego 09, 2017, 18:36:32 »
    Kradus jesteś jedną z tych osób która nie ma co robić w domu i czyta fora poświęcone jakieś grze nawet nie chcąc w nią grac? o.O

Skończ gwiazdorzyć chłopczyku bo nikt tu nie będzie ci wiwatował ani klepał po plecach za robienie sztucznej dramy z niczego. Ludzie z nativa ci zwracają uwagę bo widzą że bezsensownie czepiasz się kogoś kto nawet jeszcze nie zdążył rozpocząć turnieju ale w przeciwieństwie do ciebie próbuje coś zrobić zamiast grać chojraka i wielkiego krytykanta na forum.

Widać, że mod nie żyje skoro musicie rozpychać się łokciami na tematach poświęconych NW. Spokojnie Trebron chłopczyk kończy gwiazdorzyć i być wielkim krytykiem który nic nie robi. : )

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #73 dnia: Lutego 09, 2017, 18:37:27 »
    Jakby nie było, to temat służący do dyskusji i pytań związanych z turniejem Jarla, może jednak damy sobie spokój? Ostatecznie, wątek nie nazywa się Native vs NW, do czego chyba poniekąd doprowadził mój post.
    Skupmy się na turnieju i skończny z wojną modułów, Jarlowi raczej nie zależy na tym, żeby mieć tu 10 stron offtopicu i dram do przeglądania.

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    « Odpowiedź #74 dnia: Lutego 09, 2017, 18:38:59 »
    Kradus jesteś jedną z tych osób która nie ma co robić w domu i czyta fora poświęcone jakieś grze nawet nie chcąc w nią grac? o.O

Chyba nie wiesz jak działa to forum. Zaśmiecając niepotrzebnym spamem temat, wyświetla się on choćby na dole w "ostatnich wiadomościach" i przez to mogą umknąć człowiekowi inne, ciekawsze rzeczy.

PS. Nie, nie da się zablokować wyświetlania konkretnych działów... A szkoda :/