Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Prophesy of Pendor  (Przeczytany 687937 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline StaQ

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Prophesy of Pendor
    « Odpowiedź #2820 dnia: Lutego 03, 2011, 21:01:01 »
    Witam, mam poważny problem z tym modem. Problem polega na tym iż gdy zaczynam walkę to po paru chwilach od jej rozpoczęcia wyrzuca mnie z gry i wyskakuje  komunikat "Mount&Blade przestało działać . Windows postara się rozwiązać problem"(coś w tym stylu) . Bardzo denerwuje mnie ten błąd ponieważ dzieje mi się tak przy każdej walce , próbowałem już naprawdę wszystkiego (ściągnąłem Speed%Stability , PoP3 Stability Pack , podmieniłem pliki w 'SceneObj')  i nic... Mam W7 , niedawno podrasowałem procesor i kartę graficzną więc np. Battlefield 2  BC działa mi bez zarzutów . Dodam jeszcze że spędziłem sporo czasu na przeszukiwaniu forum i znalazłem parę rozwiązań lecz nie przyniosły one nic . Proszę o odpowiedź i z góry dziękuję .

Offline Lord Rall

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2821 dnia: Lutego 03, 2011, 21:57:22 »
    Sorki że ciągle zadaje tyle pytań, ale przez moją nieuwagę, idiotyzm, lenistwo i wiele innych narodziły się 3 armie jatu. Problem w tym, że każda armia ma z 800-900 luda, a ja mam ze 3 wojenki. Czy macie jakąś skuteczną taktykę na nich. Głownie w mojej armii znajduje się czysta armia pendorska z przewagą ciężkiej piechoty i kawalerii, których wspomagają oddziały noldorów, najemnicy no i jeden 300 osobowy garnizon wyposażony w raventańskich zwiadowców pieszych i konnych. Jeśli macie jakąś taktykę chętnie jej wysłucham.

Offline Samuraj

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2822 dnia: Lutego 04, 2011, 08:58:16 »
    Taktyki za bardzo nie potrzebujesz tylko dobrego woja (konnica) poszukiwacze i nieustraszeni + pendorsy rycerze lub zakonnicy ( sokoła , lwa itd.) tylko na początku bitwy zawsze zasłaniaj się tarczą albo odsuwaj się na bok ... ja mam 130 życia a i tak na początku mi 75% wzięli:) Miałem 200 woja i świetnych towarzyszy, a i tak wygrałem z niewielkimi stratami z liczącą 700 armią Jatu ... A po walce możesz sobie wypełnić oddział rycerzykami:/

Offline Samuraj

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2823 dnia: Lutego 04, 2011, 12:26:19 »
    Ok... To teraz ja mam parę pytań:
    1.Kupiłem kiedyś od Randalfa tą mapę z kopalnią Al-Azziz i nic nie mam jej nigdzie. Jak ją naleźć?
    2.Chciałbym ruszyć z armią na Armię z Tajemniczych Gór ale boję się że stracę runiczne bronie. Czy w ekwipunku będą bezpieczne?
    3.Co zrobić żeby zwiększyć w krótkim czasie ilość pieniędzybo płacę astronomiczny żołd i nie mogę sobie nic Noldorskiego kupić.
    4.Jak szybko powiększyć siłe np. o 10 bo w łupie po bitwie z heretykami znalazłem Demoniczną Zbroję Płytową i brakuje mi 10 siły do 73 które jest wymagane.

Offline diego16d

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #2824 dnia: Lutego 04, 2011, 12:39:43 »
    1.Kopalnia Al-Azziz znajduje się na pustyni na północ od D'sharu.
    2.Nie wiem czy w ekwipunku będą bezpieczne ale możesz na czas bitwy dać swojemu npc.
    3.Weź udział w jakimś turnieju, przed każdą walką stawiaj na siebie maksymalną ilość pieniędzy wygrana daje aż 20.000. Możesz także plądrować wioski wroga, za łupy można dostać całkiem fajną sumkę.
    4.Jeżeli masz qualis gema to taki jeden gość może ci dać eliksir który ci zwiększa siłę i zręczność.

Offline Samuraj

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2825 dnia: Lutego 04, 2011, 18:22:44 »
    Hmmm:( Akurat to znałem...:( Ale i tak dzięki:) Nie ma innych sposobów na kasę i siłę? Może jakieś księgi lub coś??

Offline daver194

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2826 dnia: Lutego 04, 2011, 21:57:00 »
    Twoja postać ma 63 siły ? Oo

Offline Samuraj

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2827 dnia: Lutego 05, 2011, 13:35:41 »
    tak (i 3 razy mniej inteligencji xD)

Offline daver194

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2828 dnia: Lutego 05, 2011, 13:43:28 »
    I tak bez czitów? xd
    Z tego co pamiętam to 63 to max. siły, ale nie jestem w stanie teraz tego sprawdzić bez cheatowania. Ta zbroja została tak zrobiona, żebyśmy jej właśnie nie mogli ubrać ;) W przeciwnym wypadku nikt by nie zawracał sobie głowy tymi Noldorskimi zbrojami za 200 baniek ;D

Offline Samuraj

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2829 dnia: Lutego 05, 2011, 13:46:18 »
    haah... powiem ci coś na PW ... nie cheatuję!:)

Offline diego16d

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2830 dnia: Lutego 05, 2011, 13:49:14 »
    Samuraj powiedz coś ty robił że masz tyle siły :D ?

Offline Samuraj

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2831 dnia: Lutego 05, 2011, 13:50:31 »
    to nie wiesz?? poczekajcie chwilę bo mam robótkę a 10 minut wrócę i wyjaśnię:)

Offline Samuraj

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2832 dnia: Lutego 05, 2011, 13:57:30 »
    No dobrze... Powinieneś wiedzieć że za Qualis Gemy są eliksiry Arkona...

Offline diego16d

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2833 dnia: Lutego 05, 2011, 13:58:45 »
    Tyle to ja wiem ale chyba nie powiesz mi że samymi eliksirami zdobyłeś tyle siły ? A jeśli tak to skąd miałeś tyle qualis gemów ?

Offline Samuraj

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2834 dnia: Lutego 05, 2011, 14:00:38 »
    Ehh... Możecie sobie poszukać w głąb tego działu:) Ale powiem, że jest to możliwe przy troop editorze:) Trzeba tylko zacząć grę od nowa i możesz mieć np. 5QG w skrzynce w Rane...:)