Zabiorę tych Shadow (Legion ciemność czy coś:)) Dzięki Liveon:D Ale najpierw potrzebuję pieniędzy bo wszystko poszło na konia Noldorskiego . Jak zdobyć duż pieniędzy w bardzo krótkim czasie (nie mając ani grosz) ( i tylko nie arena)
Uff-przeczytałem pierwszą wersję twojego posta i szczena mi opadła;)
Shadows Legion to
Cieniasy;), ale to dobra decyzja, nie pożałujesz-gwarantuję(jeśli z nimi Sobie byś nie radził w polu, to z żadnym innym zakonem też by Ci lepiej nie poszło)
Co do kasy, nie wiem jaki masz status, ale jeśli jesteś wolnym strzelcem, to zostań najemnikiem-on zarabiają mnóstwo kasy, a żołd płaci sponsor;)
No i chwytaj leszczy w niewolę(używaj broni obuchowej, Ty i twoi NPC), żeby ich sprzedawać.
PS W okolicach
Cez i
Janos będziesz mógł znaleźć sporo
wyzwoleńców(
empire noble knight, o ile dobrze pamiętam nazwę)z których będzisz mógł szybko zbudować armię z
Shadows Legionistów.
EDIT @down: teraz przeczytałem, że nie wybierasz się do kopalni , bo uważasz , że masz dobre bronie:D.
Stary... to ty jeszcze dobrych broni nie widziałeś, a żeby je zobaczyć to musisz mieć 2 QG(jeden na broń, drugi na jej ulepszenie) i wybrać się
koniecznie do kopalni.
PS Tym , że nie ogłosili kapitulacji, zupełnie się nie przejmuj, czasami nastepuje to dopiero po kilku miesiącach(pendorskich).
Z kasą/ekonomią to już wyższa jazda/kwestia tego jak wiele inwestowałeś w potrzebne atrybuty swojej postaci i w rozwój swoich włości, podejrzewam , że pewne rzeczy będzie trudno nadrobić, zatem pozostaje ci łapanie niewolników i ogłaszanie turniejów w swoich miastach, 20k golda piechotą nie chodzi...