Mam jeszcze pytanie do bardziej doświadczonych graczy tego moda. Po krótce opowiem o swoim pomyślę na grę, mianowicie zatrudniłem się jako najemnik w Revensternie ze względu na lepszą kase w porównaniu do bycia wasalem. Dodatkowo zarabiam jako handlowiec przemierzając całą krainę i z tego są też bardzo dobre pieniądze, choć robię tego teraz trochę mniej ze względu na względne ustatkowanie się. Zrobiłem to w ten sposób że pieniądze inwestowałem w zakłady produkcyjne na początku te najbardziej opłacalne przy małym nakładzie teraz przekształcam je głownie na farbiarnie ze względu na największe zyski. Dzięki temu wychodzę na plus(+3-8k denarów) przy utrzymaniu około 50 osobowej armi która się składa z około 20 poszukiwaczy/nieustraszonych przygód, revensteriańskich łuczników i tych na koniach + bohaterowie. Dalszą rozgrywkę planuję w ten sposób poprawę relacji z lordami revensternu do około 30 (mam już trochę osób z relacjami powyżej 20, po czym chcę zatrudnić się jako wasal i od razu starać sie o posadę marszałka. Moje wątpliwości to czy jak już się zdobędę miasta zamki po odłączeniu się zostaną mi zachowanę i czy mogę założyć własne królestwo ???xd Kolejne to jakie jednostki najlepiej rekrutować chodzi mi o zakony i jak to robić, bo rozwijanie młodych szlachciców z tawern jest w porządku ale chyba są lepsze sposoby. I jeszcze jedno jezeli chodzi o uzbrojenie to opłaca się polować na to noldorskie bo nie wiem jakie ma statystyki czy czasami te perełki u handlarz są porównywalne z ich uzbrojeniem. Jeśli macie jeszcze jakieś cenne wskazówki to byłbym wdzięczny za podzielenie się nimi.
Ps. Sorry zły dział, powinno być w Mody do Warbanda