Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Prophesy of Pendor  (Przeczytany 687496 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Samuraj

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Prophesy of Pendor
    « Odpowiedź #2805 dnia: Lutego 02, 2011, 10:17:29 »
    Czy jest jakaś wersja popa na normalnego MiBa w której jest zamek Noldorów??

Offline diego16d

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #2806 dnia: Lutego 02, 2011, 10:19:18 »
    Jest, właśnie piszesz w temacie dotyczącym moda na zwykłego M&B. Zamku noldorów nie ma nigdzie, są jedynie chodzące oddziały.

Offline Samuraj

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2807 dnia: Lutego 02, 2011, 10:23:58 »
    Szkoda bo nudno się w grze zrobiło... Mam 4 miasta i tylko kilka armii da radę pokonać moją np. Troje Widzących(1000+) i Eyegrim(700+) ... pozostaje czekać tylko na Noldorską armię:)

Mam jeszcze jedno pytanie :) Da się rekrutować w zamkach i miastach jednostki ( zwykłą piechotę)?
    « Ostatnia zmiana: Lutego 02, 2011, 10:28:02 wysłana przez Samuraj »

Offline Samuraj

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2808 dnia: Lutego 02, 2011, 10:49:57 »
    Co zrobić z głosem z nieba? Można go zlekceważyć? Bo on mówi że mam bronić Fierdsvańskich dzieci podczas gdy mam z nimi wojnę i wygrałem ( nie mają armii+mają tylko jedno miasto bez wsi i zamków)

Offline diego16d

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2809 dnia: Lutego 02, 2011, 11:14:08 »
    Jeśli chcesz wyeliminować trójkę widzących to spróbuj ją zwabić do armii jatu oni ich pokonają. W zamkach możesz rekrutować jednostki zakonne, natomiast w miastach zwykłe jednostki do wynajęcia.

Offline Samuraj

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2810 dnia: Lutego 02, 2011, 11:43:11 »
    Ok:) a jak w mieście się najmuje? u zarządcy?

Offline Samuraj

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2811 dnia: Lutego 02, 2011, 12:58:43 »
    Bo chiciałem powołać szlachtę u zarządcy ale nie miałem miejsca i mi gdzieś przepadła ... da się ją odzyskać??:(

Offline diego16d

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2812 dnia: Lutego 02, 2011, 13:10:42 »
    Jak nie masz miejsca  w oddziale to daj część oddziału do zamku, i gdy masz wolne miejsce to wtedy będziesz mógł sobie zwerbować wojsko, nie wierzę aby szlachta tak po prostu przepadła.

Offline Samuraj

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2813 dnia: Lutego 02, 2011, 14:02:52 »
    nie ma jej tak samo jak kasy(25k):( ... wszystko stracone ... musiałem sprzedać króla Ulrica żeby się odkuć...

Offline Liveon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2814 dnia: Lutego 02, 2011, 15:04:26 »
    Przeklejam z wątku PoPa na WB: http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,156679.msg3766388.html#msg3766388
    (click to show/hide)
    Dla tych co nie wiedzą,  Fawzia dokhtar-i-Sanjar jest jedną z głównych postaci w dev-teamie PoP.

Mam nadzieję, że wszyscy , którzy grają  tu w PoP-a to przeczytali i  kiedy wrócą do gry, uświadomią Sobie i wspomną, że jeden z najwspanialszych(moim zdaniem, dzieło kongenialne) modów w historii M@B nie stworzyła horda bezimiennych nerdów i cyborgów , tylko  kilka wspaniałych osób, które bezinteresownie poświęciły spory kawałek swojego życia, byśmy mogli odetchnąć  ich marzeniami i zanurzyć się w świecie bogów, ludzi i herosów, w świecie  Pendoru...

Offline Samuraj

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2815 dnia: Lutego 02, 2011, 20:25:08 »
    Hmm... Saxon ma duszę poety...

Offline Lord Rall

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2816 dnia: Lutego 03, 2011, 10:26:05 »
    Już po około 70 dniach gry Sarleon leży i kwiczy. Ma 4 miasta 1 zamek i osady do nich przynależące. Otóż przeglądam sobie forum i znajduje post odnośnie szafirowego łuku. Moje pytanie dotyczy jego zdobycia. Skąd go wzięliście? I co myślicie o założeniu 1-2 placówek zakonu gryfa w królestwie?

Offline Samuraj

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2817 dnia: Lutego 03, 2011, 11:51:03 »
    hmm... gryfa?? Są lepsze, ale poczekaj jeszcze na odpowiedź kogoś innego:) mówisz że Sarleon leży i kwiczy?? U mnie też  . Ma 1 miasto i 3 zamki i wsie a Fierdsvain 1 miasto bez wsi i wogóle bez niczego (mur tarcz upadł:))

Offline Lord Rall

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2818 dnia: Lutego 03, 2011, 14:48:04 »
    Przeglądając sobie forum natknąłem się na posta który mówił o jakichś trzech wiedźmach(chyba). Mógłby mi ktoś opisać troszkę tą armię, bo moje wojsko tylko siedzi i piwo w zamkach złopie. :)

Offline Samuraj

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2819 dnia: Lutego 03, 2011, 15:01:39 »
    Armia należy do heretyków oczywiście ... Trzy wojowniczki "widzące" razem ze swoją armią ... U mnie liczy ona 1000 nie wiem jak u Ciebie ... A jeśli Twe wojsko się nudzi polecam armię Jatu ... przed chwilą z nimi walczyłem , zdobyłem tytuł i wypełniłem sobie armię do 353 wojów a mogę mieć 376:)