Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nations Cup 2017  (Przeczytany 26860 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    Odp: Nations Cup 2017
    « Odpowiedź #135 dnia: Czerwca 13, 2017, 12:09:47 »
    Robin chce wymusić na Niemcach termin na który się nie zgadzali. Do tego przyznaje, że podejmuje decyzje na korzyść RUS bo ci go szantażują że zaczną dramę na TW.
    (click to show/hide)
    Po tym logu usunął Fabio ze steama xD główny admin usuwa kontakt drużyny ze steama no kuźwa nie mogę xDD co za retard
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 13, 2017, 12:10:49 wysłana przez Trebron2009 »

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #136 dnia: Czerwca 13, 2017, 12:36:42 »
    To może po prostu po wakacjach powtórzmy to NC? xD

Aczkolwiek z naszego punktu widzenia, lepiej by wygrała Rosja, bo wtedy pozostaniemy najlepiej utytułowaną nacją (Niemcy mają srebro, a my i Rosjanie nie).
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #137 dnia: Czerwca 13, 2017, 12:41:01 »
    Jakikolwiek medal z tego NC dla mnie się nic nie liczy :D

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #138 dnia: Czerwca 13, 2017, 13:51:54 »
    Ile on ma lat, organizacja tego NC jest gorsza niż wtedy kiedy RUMuni wygrali

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #139 dnia: Czerwca 13, 2017, 14:06:26 »
    Jakikolwiek medal z tego NC dla mnie się nic nie liczy :D
    Z 2010 i 2015 bodajże też nie, kiedy Polska odpadła szybko z turnieju :P ?

A na poważnie - ten turniej jeszcze trwa, serio ? Kiedy tu już Trebron siczkę miał, że trwa on zbyt długo, a tu wciąż nie rozegrano chyba finału :P Lubię Robina, bo jako lider FTW był spoko ogarniętym gościem, kiedy tam byłem w klanie, ale pod względem organizacji jak widzę, nie nadaje się jeszcze. Cóż, szkoda, że admin robi taką patologie, jak usuwanie z listy znajomych gościa, bo powiedział mu wprost, że takowy termin mu nie pasuje... Szkoda, wielka szkoda, nawet PP z 2011 nie był tak patologiczny pomimo pogubienia się organizatorów w pewnym momencie. :P

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #140 dnia: Czerwca 13, 2017, 16:20:19 »
    Od razu widać, że jesteś Polak Luca, w Szwecji jest bezstresowe wychowanie, a społeczność gry komputerowej jest brutalna, albo ty albo ja, nie ma kompromisów.

W Polsce na szczęście jest lepiej u nas tylko piw na forach internetowych nie można odbierać.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    « Odpowiedź #141 dnia: Czerwca 13, 2017, 16:25:37 »
    On odebrał mi piwo, ja odebrałem mu chęć życia.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #142 dnia: Czerwca 15, 2017, 22:56:38 »
    Rosja wygrała z Niemcami po bardzo wyrównanym finale. Na trzecim miejscu Hiszpania. Obecny ranking nacji z lat 2010-2017 wygląda następująco:

#1Polska 2 0 2
    #2Rosja i przyjaciele 2 0 0
    #3Turcja 1 1 4
    #4Niemcy 1 2 0
    #5Francja 1 1 0
    #6Skandynawia 1 0 0
    #7Belgia i Holandia 0 2 0
    #8Wielka Brytania 0 1 1
    #9Ukraina 0 1 0
    #10Czechy, Hiszpania 0 0 1
    #11wszyscy inni 0 0 0

Aczkolwiek niektórzy Rosjanie, czy Ukraińcy nadal uznają swoje złoto (a nawet i srebro jednocześnie xD) z 2014, kiedy to oszukiwali i zostali zdyskwalifikowani po wygraniu finału. Warto też dodać, że ich oba złota nie były samodzielne. W 2010 mieli Ukrainę i Mołdawię, a w tym roku Ukrainę i Bułgarię.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #143 dnia: Czerwca 15, 2017, 23:33:24 »
    Jaki NC taki zwycięzca. Gdyby turniej nie był marnie organizowany to wygrałaby inna drużyna - Polska albo Turcja. A tak to każdemu szkoda życia było na tak debilny turniej.
    Prestiż tego NC jest na poziomie wychodka za stodołą.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #144 dnia: Czerwca 16, 2017, 09:51:52 »
    Rosja wygrała z Niemcami po bardzo wyrównanym finale. Na trzecim miejscu Hiszpania.
    W większości reprezentowana przez graczy z Katalonii, należy dodać !

Jaki NC taki zwycięzca. Gdyby turniej nie był marnie organizowany to wygrałaby inna drużyna - Polska albo Turcja. A tak to każdemu szkoda życia było na tak debilny turniej.
    Prestiż tego NC jest na poziomie wychodka za stodołą.
    Zawsze, gdy drużyna, którą reprezentujesz odpada wcześniej niż każdy by to przewidywał, to piszesz, że turniej słaby :P
    NC organizowany przez Robina miał taki sam prestiż jak NC z 2012 roku chociażby. Bo liczy się waga turnieju, a nie jego poziom na szczeblu organizacyjnym tak naprawdę. Co innego, gdyby to była swojego rodzaju nowość, jak SNL, gdzie druga edycja była trzy razy lepsza od pierwszej, głównie za sprawą zmiany głównego admina.
    Bo to trochę tak, jakby powiedzieć, że Mistrzostwo Świata zdobyte przez reprezentację Włoch w 2006 ma większą wagę od zwycięstwa Brazylii cztery lata wcześniej w Korei i Japonii, gdzie pamiętamy (albo i nie) jakie tam wałki szły na korzyść Koreańczyków (gdzie w zasadzie, tylko mecz z nami odbył się bez większych kontrowersji, poza odśpiewaniem naszego hymnu). :D

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #145 dnia: Czerwca 16, 2017, 10:37:53 »
    Jak my jako REFowcy olaliśmy patologiczny 2k10 to się nam to wypominano. A jak graliśmy to byliśmy 2dzy w tabeli. A więc niestety dla potomnych waga tych turniejów zostanie podobna.

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #146 dnia: Czerwca 16, 2017, 11:24:48 »
    Wiem Kamilek jak lubisz trollować ale tutaj nawet twoje mistrzowskie baity nic nie zdziałają. Każdy wie że NC17 to gówno i tak zostanie. Większość drużyn dała sobie spokój z tryhardowaniem jeszcze w marcu.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #147 dnia: Czerwca 16, 2017, 12:37:03 »
    Jak my jako REFowcy olaliśmy patologiczny 2k10 to się nam to wypominano. A jak graliśmy to byliśmy 2dzy w tabeli. A więc niestety dla potomnych waga tych turniejów zostanie podobna.

Akurat wam to wypominano tylko dlatego, by baitować REF ;) Do dzisiaj mało kto bierze NC 2010 na poważnie, część wręcz nie uznaje. NC 2017 jest nawet nie podobne, a dużo gorsze, więc również jestem pewien, że ludzie zapamiętają to jako rok przerwy od prawdziwego NC. Oba też wygrały teamy Rosji... z Ukrainą, Bułgarią, Białorusią, Mołdawią, Kazachstanem i połową świata wschodniego, także to też jest bardzo symboliczne i pozwala powiązać fakty.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #148 dnia: Czerwca 16, 2017, 13:19:17 »
    Wiem Kamilek jak lubisz trollować ale tutaj nawet twoje mistrzowskie baity nic nie zdziałają. Każdy wie że NC17 to gówno i tak zostanie. Większość drużyn dała sobie spokój z tryhardowaniem jeszcze w marcu.
    Lubię czy nie lubię, ale jednak moje odniesienie do tego, że prestiż każdego NC jest taki sam, było pisane poważnie. Zgadzam się w pełni z IvE, że:
    A więc niestety dla potomnych waga tych turniejów zostanie podobna.
    Prawda jest taka, że część osób zachowuje się śmiesznie, pisząc posty tego typu "Ten turniej to był bee, nie uznajemy go". Myślicie, że Hiszpania (już Rosję pominę, bo to stan umysłu :D) sobie teraz myśli "hm, zdobyliśmy 3 miejsce, najlepsze w historii tej gry, ale nie, w sumie organizacja była na poziomie wychodka ze stodołą, więc nie uznajemy wagi tego turnieju, dalej naszym najlepszym wynikiem będzie RQ z turnieju po dwóch meczach" ? No wątpie. Podobnie jak pisanie "Gdyby turniej nie był marnie organizowany to wygrałaby inna drużyna - Polska albo Turcja." - z czego to wynika ? Bo oba teamy miały największy potencjał na papierze ? Przypomnę, że dwa lata temu na tawernie była wrzawa i spuszczanie się jak ograliście faworyzowanych i przehajpowanych Niemców. Wtedy tamten NC miał większą wagę według części z Was, bo co ? Bo wygraliście go ? Mówię, takie pisanie, że "No ten turniej był słabo zorganizowany, nie liczy się tak jak poprzednie" to idiotyczna wymówka. Zamiast pisać "Trudno, przegraliśmy, format turnieju był nowy, nie sprawdził się, ale przegraliśmy e-sportowo" to na siłę Trebron szukasz jakiegoś usprawiedliwienia i gdybasz, co by było.... Rosja wygrała, należy jej pogratulować, bo w całym turnieju wytrwała do końca i odniosła zwycięstwo. A to, czy grali tam również Łotysze, Rumuni, Ukraińcy czy Bułgarzy ? Organizatorzy dopuścili do tego, podobnie jak w PP11, gdzie w jednym teamie było mało co Polaków. :P

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #149 dnia: Czerwca 16, 2017, 13:48:36 »
    Wiem Kamilek jak lubisz trollować ale tutaj nawet twoje mistrzowskie baity nic nie zdziałają.

Tak jeszcze dodam, bo chyba pominąłem. Moim zdaniem Kamillo się starzeje, bo te "mistrzowskie" baity coraz częściej ograniczają się tylko do głupiej dezinformacji i wprowadzania w błąd w co drugim poście. Kiedyś miał styl, teraz po prostu opowiada bajki, jak Netoman. Taka prawda, że ostatnimi prawdziwymi trollami tego community są developerzy TaleWorlds, którzy nas bujają z zapowiedziami o wyjściu Bannerlorda w jakieś formie co roku. Albo, kto wie, w ogóle nas wrabiają z tym, że jakaś kontynuacja powstaje, by lepiej sprzedać Warbanda, zanim opchną komuś całe studio i przejdą na emeryturę lub pozatrudniają się u większych developerów i będą pracować nad mechaniką walki w dwudziestym Asasynie, by odświeżyć serię.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)