Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nations Cup 2017  (Przeczytany 26873 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Bojar

• Użytkownik
    • Piwa: 354
    • A proper wife should be as obedient as slave
    Odp: Nations Cup 2017
    « Odpowiedź #120 dnia: Czerwca 06, 2017, 21:06:04 »
    Finał nc 2016 jakiś bardzo emocjonujący nie był ;) Ale to wynikało raczej z dysproporcji umiejętności między Turcją a BeNe. Zresztą mecz Pol vs Turcja był bardzo emocjonujący i wyrównany. A co Robina to dal d**y po całości. Właściwie jakby nic nie robił to trn turniej by lepiej wyszedł. Zresztą miał przetarta drogę, bo większość NC to były dobre turnieje, które sie fajnie oglądało.

Szkoda, ze turniej nie wyszedł..

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #121 dnia: Czerwca 06, 2017, 21:06:12 »
    Ten śmieszny turniej dobiega już końca. W finale mają się zmierzyć Niemcy i Rosja...

... o ile w ogóle finał się odbędzie. Rosja ma jakąś dramę wewnątrz teamu i rozważa oddanie finału walkowerem. To by było pierwszy raz w historii NC, gdzie walkowerem odpada którykolwiek mecz fazy pucharowej. To byłby bardzo wymowny koniec tej żałosnej edycji. Robina powinni za to zbanować na forum i zablokować mu klucz WB. Ten idiota spartaczył nam 6 lat tradycji i bardzo emocjonujących turniejów.
    xDD

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #122 dnia: Czerwca 06, 2017, 21:14:02 »
    Finał nc 2016 jakiś bardzo emocjonujący nie był ;) Ale to wynikało raczej z dysproporcji umiejętności między Turcją a BeNe. Zresztą mecz Pol vs Turcja był bardzo emocjonujący i wyrównany. A co Robina to dal d**y po całości. Właściwie jakby nic nie robił to trn turniej by lepiej wyszedł. Zresztą miał przetarta drogę, bo większość NC to były dobre turnieje, które sie fajnie oglądało.

Szkoda, ze turniej nie wyszedł..

Dobrze wiesz o co mi chodziło. Wokół NC co roku był duży hype i tym się po prostu żyło na scenie, kiedy był turniej. Ta edycja była pierwszą, która "medialne" umarła już na początku. Stopień tego, jak bardzo ludzie mają na to wywalone widać chociażby po finale, gdzie od tak są gotowi oddać walkowera, czy nawet wcześniej, gdzie mało któryc gracz fazy pucharowej wiedział który to w ogóle jest etap, o tym, kto jest kolejnym przeciwnikiem nie wspominając. Do tego "widownia", ta to już kompletnie nie wiedziała, co się dzieje. Robin pokazał, że jest po prostu debilem.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Bojar

• Użytkownik
    • Piwa: 354
    • A proper wife should be as obedient as slave
    « Odpowiedź #123 dnia: Czerwca 06, 2017, 21:36:32 »
    Nie ja rozumiem co miałeś na myśli. Zreszta hype na finał 2016 był większy niż na jakikolwiek mecz w 2017. Po za tym dużo drużyn odpadło walkowerem. Podział UK np to była głupota. A szkoda bo Bucharest chwilowo podbił hype na grę i wystarczylo to tylko utrzymać i wykorzystać.

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #124 dnia: Czerwca 06, 2017, 22:21:51 »
    No ciężko żeby na finał NC16 nie był większy hype bo w NC17 nie było ŻADNEGO hype na jakikolwiek mecz. Zero budowania i podgrzewania atmosfery, bo ludzie zwyczajnie mieli wywalone na taki turniej. Przecież na poprzednich NC sami gracze się hajpowali, reprezentacje się obrzucały gównem, były spiny itp. bo ludziom zależało na wygranej. Co teraz mieliśmy? Previewy meczów pisane przez reTardeta gdzie nawet najbardziej denny team jak Walia opisywał że ma równe szanse na wygraną co nacje będące tuzami warbanda od lat.
    Robin swoją głupotą wszystko spierdzielił. Każdy dookoła mówił mu że da dupy a on się bronił "nie zobaczyliście a już narzekacie"... ok już zobaczyliśmy i narzekamy :D

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #125 dnia: Czerwca 06, 2017, 22:52:57 »
    Dobrze wiesz o co mi chodziło. Wokół NC co roku był duży hype i tym się po prostu żyło na scenie, kiedy był turniej. Ta edycja była pierwszą, która "medialne" umarła już na początku. Stopień tego, jak bardzo ludzie mają na to wywalone widać chociażby po finale, gdzie od tak są gotowi oddać walkowera, czy nawet wcześniej, gdzie mało któryc gracz fazy pucharowej wiedział który to w ogóle jest etap, o tym, kto jest kolejnym przeciwnikiem nie wspominając. Do tego "widownia", ta to już kompletnie nie wiedziała, co się dzieje. Robin pokazał, że jest po prostu debilem.

Ten śmieszny turniej dobiega już końca. W finale mają się zmierzyć Niemcy i Rosja...

... o ile w ogóle finał się odbędzie. Rosja ma jakąś dramę wewnątrz teamu i rozważa oddanie finału walkowerem. To by było pierwszy raz w historii NC, gdzie walkowerem odpada którykolwiek mecz fazy pucharowej. To byłby bardzo wymowny koniec tej żałosnej edycji. Robina powinni za to zbanować na forum i zablokować mu klucz WB. Ten idiota spartaczył nam 6 lat tradycji i bardzo emocjonujących turniejów.
    A tam chłopaki, pieprzycie głupoty, walnijcie sobie po whisky, bo to Wam zostało.
    Pozdrawiam z Łomży
    Kamillo18

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #126 dnia: Czerwca 07, 2017, 13:04:02 »
    (click to show/hide)

To jest dopiero debil, pewnie jeszcze myśli sobie że odwalił dobrą robotę xD

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #127 dnia: Czerwca 07, 2017, 16:54:56 »
    Bardzo przyjemny turniej dla bezstronnego widza, takim jak jestem ja w każdym NC :D
    Szkoda, że na Taleworlds nie ma odpowiednika "Człowieka roku" z tego forum, bo Robin dostałby ode mnie głos za organizację tego NC. Spory krok do przodu jeśli chodzi o turnieje na scenie Warband, nie rozumiem tej bezmyślnej krytyki. Ludzie powinni się od teraz uczyć i brać przykład z sympatycznego Szweda, jak to miało miejsce na naszym podwórku po 2012, gdzie IvE i Rome odpicowali turniej pierwsza klasa (czyt. PP12).

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #128 dnia: Czerwca 07, 2017, 18:27:19 »
    słaby bait 2/10 xD

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #129 dnia: Czerwca 12, 2017, 16:25:26 »
    Kolejna drama. Robin najpierw pozwolił Rosji brać graczy nie tylko z Ukrainy, ale i Bułgarii, a teraz wymusza się też home-away na niekorzyść Niemiec, bo przecież ci "Rosyjscy" gracze są z 3 różnych państw i mają problemy z pingami....
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #130 dnia: Czerwca 12, 2017, 17:08:59 »
    Bułgarii?! Przecież Bułgaria nawet w Związku Radzieckim nie była a co dopiero w Rosji. O Boże serio? :D

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #131 dnia: Czerwca 12, 2017, 17:24:55 »
    Bułgarii?! Przecież Bułgaria nawet w Związku Radzieckim nie była a co dopiero w Rosji. O Boże serio? :D

Widzisz, ich logika byłą chyba taka: jest jeden gracz z Bułgarii, więc sam teamu nie stworzy. Pozwólmy mu więc grać z Rosją (i Ukrainą, którą wycina się z nazwy, mimo, że jednym z topowych fragerów jest Ukrainiec).
    No ale co się dziwić, jak grała drużyna Iranu, gdzie lider po zgłoszeniu miał na Steam jeszcze przez kilka godzin ustawioną flagę Rosji, a cała drużyna miała świeżutko kupione ID. Wszyscy wiedzieli, że to fejki, ale Robin i tak dał im grać. I wiele, wiele innych.

Teraz też jest ta drama (zupełnie niepotrzebna zresztą - Rosja ma problem z graniem na serwerze, gdzie ma pingi 40-50 i chce home-away, gdzie Niemcy będą mieli +70 ...) i reakcja adminów? Brak. Dowiedzieliśmy się tylko, że "Robin jest przytłoczony obecną sytuacją i poprosił Oliverana, by się temu przyjrzał".
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #132 dnia: Czerwca 12, 2017, 17:53:39 »
    To już lepsze turnieje IPL robił.

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    « Odpowiedź #133 dnia: Czerwca 12, 2017, 18:26:09 »
    (...) "Robin jest przytłoczony obecną sytuacją (...)
    Że co??? Przecież to jest turniej w grze komputerowej... Naprawdę aż tak się zestarzałem, czy on ma po prostu nasrane we łbie?
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    « Odpowiedź #134 dnia: Czerwca 12, 2017, 19:08:20 »
    Od razu widać, że jesteś Polak Luca, w Szwecji jest bezstresowe wychowanie, a społeczność gry komputerowej jest brutalna, albo ty albo ja, nie ma kompromisów.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...