Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nations Cup 2017  (Przeczytany 26757 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Nations Cup 2017
    « Odpowiedź #45 dnia: Listopada 25, 2016, 12:56:31 »
    @Kamillo, wszystko spoko. Ale po prostu nie lubię miałkości i nijakości, wolę konkretnie. Bo skoro zostało ogłoszone że szukają, z góry wiedząc że mają skład, to aby tracenie swojego i innych czasu. A jak chodzi o dobranie jednostek, uzupełniających skład to spoko by było w stosunku do tych niepowołanych jednak napisać: -Ej Patus Ty nie, bo jesteś *hujowy. Szanujmy się.

Offline Wojownik

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #46 dnia: Listopada 25, 2016, 13:32:21 »
    Ciekawe ciekawe nie powiem . A ja słyszałem że z wonwokie chcą cie wyślać do brazzers byś miał ksywe WRUUUMER XDDDD

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #47 dnia: Listopada 25, 2016, 15:46:52 »
    @Kamillo, wszystko spoko. Ale po prostu nie lubię miałkości i nijakości, wolę konkretnie. Bo skoro zostało ogłoszone że szukają, z góry wiedząc że mają skład, to aby tracenie swojego i innych czasu. A jak chodzi o dobranie jednostek, uzupełniających skład to spoko by było w stosunku do tych niepowołanych jednak napisać: -Ej Patus Ty nie, bo jesteś *hujowy. Szanujmy się.
    Nikt Ci nie napisze, że jesteś chuj*** z jednego konkretnego powodu: każdy chce być dla siebie miły w bezpośredniej relacji. Ktoś może Ci zasugerować, ale najlepiej jakbyś się dam domyślił :P Ja np. wiem, że od momentu kiedy porzuciłem PC i gram na laptopie to gram jak ścierwo, ale nie robię dramatu, bo zdaję sobie z tego sprawę (w sumie trudno bym się nie domyślił, jak na PC grałem po 3h dziennie, a teraz 3h to czasem w 2tyg. robię :P). Ale jak napisałem, nie powie Ci tego nikt w twarz, byś się nie poczuł urażony. A myślę, że Sebek mógł do każdego dać uzasadnienie, co zadecydowało. Bo o ile taki Luther czy Kradus mają podstawę, że powodem jest ich nieobecność, ja to już wymieniłem wyżej, to może (to jest przykład) Einherjarowi trening wyszedł idealnie, zagrał powyżej swoich możliwości i w miarę dobrze na tle innych, a nagle został odrzucony. I wtedy przewijają się przez jego głowę myśli "Co jest? Byłem, zagrałem dobrze i odrzucili? Czyżby za przynależność klanową w PP ?". A jeśli mu nawet nie poszło, to może miał zły dzień. Wg mnie te idee zgłaszania się od dawna były idiotyczne. Powinna to być selekcja, tzn. kapitan ma wizje zespołu i pyta poszczególne osoby o zdanie czy będą grać (bo wiadomo, dochodzi kwestia wypalenia, albo braku czasu). Bo potem po akcjach z aplikacjami złoży podanie ktoś na moim poziomie umiejętności, tylko, że z przerośniętym ego i po takiej jednorazowej akcji obraża się na cały świat, że go olano po rozegraniu 2 spawnów bez podania przyczyny :P Od początku należało zastosować tutaj podejście realistyczne w przełożeniu do Warbanda - żadnego kłaniania się ludowi tawerny, decydujemy sami o doborze reprezentacji na podstawie naszych obserwacji poszczególnych graczy i potem jesteśmy rozliczani z naszych decyzji.

Offline Warhammer

• Użytkownik
    • Piwa: 52
    « Odpowiedź #48 dnia: Listopada 25, 2016, 17:57:43 »
    woj twoje żarty są tak samo żałosne jak twój pozbawiony sensu  żywot na tym ziemskim padole XD

Offline Sarracen_Sebek

• Użytkownik
    • Piwa: 33
    « Odpowiedź #49 dnia: Listopada 25, 2016, 21:57:26 »
    Jak tylko ogarniemy jakiś stały ts podamy go tutaj. Drzwi do reprezentacji są cały czas otwarte aczkolwiek żeby dostać się trzeba będzie się mocno wykazać. Podjęliśmy decyzje po pierwszym treningu ponieważ nie widzę sensu grania 10 treningów z których i tak nic nie wyniknie a ludzie zaczynają po 20min marzyc tylko o tym żeby już wyjść. Roster jest mały ponieważ wspólnie z Princem własnie taki chcieliśmy zrobić. Uważamy, że robienie zmian co spawn nie przynosi korzyści a tylko pogarsza sprawę. Częste zmiany uniemożliwiają dobre zgranie się a moim zdaniem to własnie zgranie jest kluczowym elementem. Przyznaje, że może nie wszystko wyszło tak jak powinno (np. późna informacja na temat treningu) dlatego chce od razu przeprosić wszystkich którzy czują się w jakiś sposób poszkodowani i tak jak wspomniałem ts będzie otwarty dla każdego.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #50 dnia: Listopada 25, 2016, 22:54:05 »
    [...] i tak jak wspomniałem ts będzie otwarty dla każdego.
    No to już wiecie kto czasami wpadnie z wizytą duszpasterską :D

Offline Warhammer

• Użytkownik
    « Odpowiedź #51 dnia: Listopada 25, 2016, 23:28:16 »
    (click to show/hide)
    :P

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #52 dnia: Marca 08, 2017, 05:46:06 »
    Powodzenia z Brazylią i Kanadą :P

Offline Warhammer

• Użytkownik
    « Odpowiedź #53 dnia: Marca 08, 2017, 12:02:04 »
    dymanko XD

Offline Matafiks

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #54 dnia: Marca 08, 2017, 18:03:35 »
    dymanko XD
    Czyli to co zwykle :P

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #55 dnia: Marca 13, 2017, 23:58:54 »
    Powodzenia w tym NC :) Jak co roku - jeśli pokonacie Turcję, dla mnie będziecie zwycięzcami, niezależnie, czy znajdziecie się na pierwszym miejscu podium.

Tak swoją drogą, czekam na mecz Turcja - Iran. Bez wątpienia, może być to "mecz przyjaźni", na dodatek, jak okaże się, że ktoś grający dla reprezentacji Iranu jest Kurdem.

(click to show/hide)

Offline Rome

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #56 dnia: Marca 14, 2017, 06:26:19 »
    Tak swoją drogą, czekam na mecz Turcja - Iran. Bez wątpienia, może być to "mecz przyjaźni", na dodatek, jak okaże się, że ktoś grający dla reprezentacji Iranu jest Kurdem.

Albo ruskiem Kappa
    DANCE OR GET BANNED

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    « Odpowiedź #57 dnia: Kwietnia 10, 2017, 13:08:15 »
    Gratulacje wyniku z UK. Teraz nawet jak przejdzie ta dziwna zmiana zmniejszająca liczbę drużyn wychodzących z grupy, powinniście przejść dalej, tak?

Offline eRRoR13

• Użytkownik
    • Piwa: 15
    « Odpowiedź #58 dnia: Kwietnia 10, 2017, 13:16:50 »
    Powinniśmy być pierwsi jeśli nasi matematycy dobrze to wyliczyli ^^

Tutaj filmik z mojej perspektywy jeśli kogoś to interesuje :o
    (click to show/hide)

pro edit: tak oglądając to zauważyłem, że śmiesznie dźwięk się buguje na drugim spawnie i nie rozumiem dlaczego tak się dzieje xD
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 10, 2017, 13:44:46 wysłana przez eRRoR13 »

02:24 - Woj~sellingmercgold: ty idz lepiej pushuje czołgi z bułatem xd
    02:24 - Woj~sellingmercgold: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

<23:23:19> "Woj" pokes you: nie chce z tobą już rywalizować wystarczająco się zbłazniłem chce tylko nauczyć się dobrze chodzić

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    « Odpowiedź #59 dnia: Kwietnia 10, 2017, 13:49:08 »
    Jeśli Waszym matematykiem był Bojar, to natraficie na Polskich Orłów.

(click to show/hide)