Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nations Cup 2017  (Przeczytany 26791 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Warhammer

• Użytkownik
    • Piwa: 52
    Odp: Nations Cup 2017
    « Odpowiedź #60 dnia: Kwietnia 10, 2017, 15:53:47 »
    Wychodzimy z 1. miejsca z grupy. Już oficjalnie potwierdzone :D

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #61 dnia: Kwietnia 11, 2017, 00:04:46 »
    To ładnie. Zawsze to większe prawdopodobieństwo na trafienie łatwiejszej drużyny :D
    Bardzo bym chciał, żebyście znaleźli się w finale wraz ze Szwecją. O ile w realnym sporcie nigdy tej reprezentacji nie kibicuję, tak jednak przez wzgląd na słodziaka Robina i kilka innych pozytywnych mordek, życzę im dojścia do finału :)

Swoją drogą, odwiedziłem TW i to mnie zniszczyło :P

Spain 7 - 6 Turkey

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #62 dnia: Kwietnia 11, 2017, 00:19:28 »

Spain 7 - 6 Turkey

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ich też.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Harman

• Użytkownik
    • Piwa: 50
    « Odpowiedź #63 dnia: Kwietnia 11, 2017, 18:56:55 »
    Dobra robota

Offline Warhammer

• Użytkownik
    • Piwa: 52
    « Odpowiedź #64 dnia: Kwietnia 11, 2017, 21:39:41 »

Spain 7 - 6 Turkey

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    Hiszpania w tym roku ma chyba najmocniejszy team w ich historii. Mają kilka dobrych indywidualnie graczy, którzy ciągną resztą w górę. Ten mecz wygrali, bo Turkom zabrano 3 rundy za złamanie pewnej kontrowersyjnej zasady, którą po tym meczu usunięto.

Offline Bojar

• Użytkownik
    • Piwa: 354
    • A proper wife should be as obedient as slave
    « Odpowiedź #65 dnia: Kwietnia 11, 2017, 22:07:12 »
    Hiszpania w tym roku ma chyba najmocniejszy team w ich historii. Mają kilka dobrych indywidualnie graczy, którzy ciągną resztą w górę. Ten mecz wygrali, bo Turkom zabrano 3 rundy za złamanie pewnej kontrowersyjnej zasady, którą po tym meczu usunięto.

A może ktoś powiedzieć o co chodziło?

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #66 dnia: Kwietnia 11, 2017, 22:14:25 »
    Z tego co znalazłem to chyba chodziło o zakaz zmian w trakcie spawna, wyjątkiem była tylko sytuacja kiedy dany gracz traci połączenie ze serwerem. Turcja twierdziła, że z Lidorem właśnie tak się stało, ale nagrania z meczu wykazały wyraźnie, że nie scrashował, tylko po swoim zgonie najpierw wszedł na specta, a dopiero później wyszedł ze serwera.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #67 dnia: Kwietnia 11, 2017, 22:19:14 »
    I słusznie. Turcję to powinno się obserwować dokładniej niż pozostałe kraje. To cwaniaki i kanciarze. Niby ISIS to nie oni wspierają, mhm... takie gadki to można sprzedawać dziennikarzom onetu.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #68 dnia: Kwietnia 13, 2017, 10:37:45 »
    Jak zwykle cieszy jak UK dostaje. Tak samo jak w piłce nożnej pompują balonika a potem jest zetknięcie z rzeczywistością.

Offline Bojar

• Użytkownik
    • Piwa: 354
    • A proper wife should be as obedient as slave
    « Odpowiedź #69 dnia: Kwietnia 13, 2017, 11:12:07 »
    I tylko Walii żal :D

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #70 dnia: Kwietnia 13, 2017, 13:59:03 »
    Kto jak kto ale UK ma mega talent w hajpowaniu się i widowiskowym dostawaniu w tyłek.

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #71 dnia: Kwietnia 14, 2017, 09:25:19 »
    Jakby nie patrząć to 50% podstawowej "ósemki" to gracze AE, z tą tylko różnicą, że w AE zazwyczaj grają rolę bardzo mocnych punktów drużyny, mając przy okazji Petera, Shema, LeRoux czy Scara, którzy robią różnice. A w UK jest cała plejada przehypowanych przeciętniaków, którzy patrzą wzajemnie na siebie, możliwości mają by coś ugrać, ale niech lepiej liczą na cud, że wejdzie im 1 mecz na 20 i akurat to będzie ich dzień.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 14, 2017, 09:26:22 wysłana przez Prußak »
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #72 dnia: Kwietnia 14, 2017, 12:13:06 »
    Inf nic samo nie wycarruje a Mitchell jest za słaby na koniu żeby coś wskórać. OGL nie liczę bo i tak jest za słabym łucznikiem a do AE pasuje jak świni siodło. Za czasów ich świetności z nimi nie grał.

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #73 dnia: Kwietnia 14, 2017, 13:05:40 »
    To jest tylko moje zdanie i mój punkt widzenia na sytuacje, więc jak ktoś się ze mną nie zgodzi to rozumiem.
    AE ma sporo liczbę graczy z UK jeśli porównamy ich do innych narodowości, skład długi czas bazował na graczach z Wielkiej Brytanii i dalej to robi. Azan grał sporo pomimo iż jest gorszym graczem w mojej opinii niż Shema, Peter czy axl, choć grał na koniu w ich miejsce czy tez na piechocie z piką na rhodokach kiedy często AE zmieniało konfiguracje na 5 infów. Do tego dochodzi M, Deacon, Cleric czy teraz Gibby, którzy stanowią o ich sile na inf. OGL to inna para kaloszy z wysokim mniemaniem o sobie, ciężko mi go jednoznacznie określić, niby dobry strzelec, który trafia, ale na dobrą sprawę to jakoś nigdy nie mogę skojarzyć z jakimiś super akcjami, taka para z Pepperem, czyli swego czasu najsłabszy punkt jego Castellanów, gdzie sam pamiętam w FTW jak graliśmy z nim mecz w WNL 4, to to było na zasadzie - Pepper i OGL strzela? Presja bardzo niska, inne nastawienie do przeciwnika, dobry przeciętniak. Ciężej zdarzało się grać z typami pokroju Maxa, czyli albo ustrzeli 4 w 1 rundzie, po czym przez 3 następne będzie bardzo mało trafiał aniżeli z nimi. Takie dziwne uczucie jest wtedy, z jednej strony on nic nie trafia, ale z drugiej to 2 rundy wcześniej zabił połowe teamu. 
    A wracając do AE - ja przynajmniej ich inf zawsze kojarzę ze Scarem, cav z Peterem, Shemą i axLem oraz strzelców z LeRoux + Razer/Neathar/NeLe, zazwyczaj Niemiec był drugim strzelcem, więc OGL też nie pausje do tej układanki. A reszte składu, w szczególności tych z UK jako bardzo dobre uzupełnienie składu i współdziałające z nimi, co źle przekłada się na ich reprezentacje i moje odczucie, jakby sami przede wszystkim liczyli na innych, gdzie Pepper, HolyWarrior, PuffTheDragon czy Hipotitis, to nie ta sama skala zawodników co ich koledzy w AE. Nie ma po prostu takich zawodników, którzy mogą zrobić różnice, a raczej jest bardzo silna podstawa, która nie ma tego czegoś w sobie. I jakby nie patrzeć, to moim zdaniem ich wadą jest to, że piechota gra w AE w jednym składzie i na tym bazuje, a reszta graczy, strzelcy i kawaleria grają w innych teamach, musieli by mieć skład tak brytyjski jak kiedyś polski był WV czy francuskie RNGD jeśli mnie pamięć nie myli. Ale wtedy AE nie byłoby AE.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 14, 2017, 13:07:10 wysłana przez Prußak »

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #74 dnia: Kwietnia 14, 2017, 15:25:38 »
    Ciekawe, czy ogrywając UK przez naszych chłopaków, wśród polskiej społeczności Warband wystąpi zjawisko "baby boom" za 9 miechów, jak to miało miejsce na Islandii kilka tyg. temu ;)