Można się zapytać o konkretne powody nie przyjęcia wniosku danego gracza? Czy w moim przypadku jedynym asumptem było nie przyjście na wyznaczony trening, którego datę podano dzień wcześniej?
Zadecydował wiek. Osoby z rocznika 94 zostały odrzucone jak i starsi, m.in gorN, który ma 47 lat :P
A tak na poważnie - stanowiska w większości już dawno były obsadzone. Gdyby wyznacznikiem była obecność na wczorajszym spotkaniu, to w zasadzie połowa osób "przyjętych" została by odrzucona w przedbiegach, z tego powodu, że się nie zjawiła (rozpatrując w większości ludzi z podań). Nie wiem czy łudziłeś się czy nie, ale to było wiadomo od początku. Po prostu są osoby, które dużo wniosą do gry i mają lekki immunitet, gdyż jak raz nie przyjdą na byle trening, to katastrofy nie będzie. Mam nadzieję, że swoją kandydaturę zgłosiłeś bardziej jak ja czy jak się domyślam gorN - ot tak, by mieć posta na tawernie jednego więcej, zrobić sztuczny tłum i w przypadku, gdyby się nudziło - przyjść na spotkanie (jak w moim przypadku).
A wczorajsze spotkanie miało na celu znalezienie kilku dodatkowych graczy aby była większa konkurencyjność w zespole.
Ja mam jeszcze jedno pytanie, bo tak mnie naszło - opublikowaliście skład repry, ale to oznacza, że
przyjaciel Blackhawka, niejaki Krzysztof w tym roku nie zagra w drużynie narodowej ? Bo widzę go czasami na serwerach + gra w WPL i troszkę mnie to zastanawia, biorąc pod uwagę, że przez kilka ostatnich NC stanowi trzon piechoty. ;)
Ajć i jeszcze jeden edit :D Na koniec chcę życzyć powodzenia i ugrajcie w tym roku trzecie złoto :D