Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nations Cup 2017  (Przeczytany 26805 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Celtic_William

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    • Oyche Doni$ spec od białej broni
    Odp: Nations Cup 2017
    « Odpowiedź #30 dnia: Listopada 20, 2016, 19:59:20 »
    O shit waddup Fietnam jak tam zielona polemika licealisty?
    Sieeemaaa :DCzłowiekuu tera to na UW sie integruje :)
    Kolega Miłosz, Will, Suleyman, Fietnamczyg
    Sprawy na włosku załatwiam po włosku

Offline einherjarPL

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #31 dnia: Listopada 20, 2016, 20:38:06 »
    "Wierz ze jest chrystus w twoim sercu, sluchaj mistrzu, nie pozwol na to aby priorytety poszly w pizdu"

https://www.youtube.com/watch?v=EpZx0yFpSX8

Offline PriNce17

• Użytkownik
    • Piwa: 74
    • "Każdy szermierz dupa, kiedy wrogów kupa."
    « Odpowiedź #32 dnia: Listopada 23, 2016, 20:11:01 »
    Jutro (24.11.2016) około 20:00 wszystkich którzy zgłosili się w tym temacie proszę o przybycie na ts PE (cubegaming.de) proszę traktować to jako pierwszy trening. Jeśli uda znaleźć się nam przeciwnika na mecz to z pewnością zagramy z jakimś teamem, jeśli nie to zrobimy trening wewnętrzny bądź zagramy coś na szybko za pomocą tego systemu mm... Póki co temat ten będzie służył w celach komunikacji, więc wszystkim zainteresowanym radzę śledzić go na bieżąco.

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #33 dnia: Listopada 23, 2016, 21:16:42 »
    Jeśli chcecie sprawdzać Kradusa to nie liczcie na matchmakingi, ma za stary sprzęt żeby mu to poszło ^^
    EDIT: Ty mi w ryj "dać możesz dać"? No to trzymam za słowo, wpadasz w końcu niedługo do wawy :D
    « Ostatnia zmiana: Listopada 24, 2016, 20:09:01 wysłana przez Lew »

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #34 dnia: Listopada 24, 2016, 00:18:57 »
    Klasyczna repra, info o wszystkim max dzień przex xD

Offline Krzyżak

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    « Odpowiedź #35 dnia: Listopada 24, 2016, 21:22:45 »
    Nick: Michal
    Steam: http://steamcommunity.com/id/krzyzak14/

Offline Sarracen_Sebek

• Użytkownik
    • Piwa: 33
    « Odpowiedź #36 dnia: Listopada 24, 2016, 22:52:52 »
    Oto lista wszystkich którzy się zapisali. Po dzisiejszym treningu wspólnie z Princem zdecydowaliśmy kto dostanie się do teamu na NC17. Oczywiście każdy w dalszym ciągu może przychodzic na ts'a reprezentacji i grac z nami w Wb.
    Blackhawk-Przyjęty.
    Zahari- Przyjęty
    Woj- Przyjęty
    Qner- Przyjęty
    lovca- Przyjęty
    Blue- Przyjęta
    Netoman- Odrzucony
    Luther-Odrzucony     
    Kradus-Odrzucony
    Teoiss- Odrzucony
    gorN-Odrzucony
    Kokosz- Odrzucony
    Einherjar- Odrzucony
    Kamillo- Odrzucony

Tak więc aktualny skład reprezentacji wygląda następująco:
    Sebek
    Harman
    Prince
    eRRoR
    Virus
    Blade
    Matafiks
    Trebron
    Warhammer
    Qner
    Zahari
    Blue
    Woj
    Blackhawk
    Lovca

Offline Bojar

• Użytkownik
    • Piwa: 354
    • A proper wife should be as obedient as slave
    « Odpowiedź #37 dnia: Listopada 25, 2016, 00:06:21 »
    (click to show/hide)

Widzę ostry nabór kawalerii, Qner podobno w Tq nauczył się mikrofonu używać do czegoś innego niż "cześć", Blue ma głos milszy nawet niż głos Ivego, a Woj... z nim na tsie nigdy nie jest cicho :P. Innymi słowy dobry wybór... Powodzenia wszystkim "nowym" i "starym" reprezentantom :D Ale najwięcej szczęścia i cierpliwości życzę Sebkowi i Prince'owi :P

(click to show/hide)

Offline Wojownik

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #38 dnia: Listopada 25, 2016, 03:14:19 »
    (click to show/hide)

Widzę ostry nabór kawalerii, Qner podobno w Tq nauczył się mikrofonu używać do czegoś innego niż "cześć", Blue ma głos milszy nawet niż głos Ivego, a Woj... z nim na tsie nigdy nie jest cicho :P. Innymi słowy dobry wybór... Powodzenia wszystkim "nowym" i "starym" reprezentantom :D Ale najwięcej szczęścia i cierpliwości życzę Sebkowi i Prince'owi :P

(click to show/hide)

I tak robie za 3kawów więc ez

a i jeszcze za piechura (WARHAMMERA BO JEST LAMĄ I NIE UMIE GRAĆ ) no więc wiesz

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #39 dnia: Listopada 25, 2016, 10:15:53 »
    Można się zapytać o konkretne powody nie przyjęcia wniosku danego gracza? Czy w moim przypadku jedynym asumptem było nie przyjście na wyznaczony trening, którego datę podano dzień wcześniej?

Offline Warhammer

• Użytkownik
    • Piwa: 52
    « Odpowiedź #40 dnia: Listopada 25, 2016, 10:22:22 »

a i jeszcze za piechura (WARHAMMERA BO JEST LAMĄ I NIE UMIE GRAĆ ) no więc wiesz
    przynajmniej nie czyszczę butów arniemu w heroes&inquistion ziomek XD

Offline einherjarPL

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #41 dnia: Listopada 25, 2016, 10:56:34 »

wczorajszy trening to potwierdził xD
    "Wierz ze jest chrystus w twoim sercu, sluchaj mistrzu, nie pozwol na to aby priorytety poszly w pizdu"

https://www.youtube.com/watch?v=EpZx0yFpSX8

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #42 dnia: Listopada 25, 2016, 11:27:11 »
    Można się zapytać o konkretne powody nie przyjęcia wniosku danego gracza? Czy w moim przypadku jedynym asumptem było nie przyjście na wyznaczony trening, którego datę podano dzień wcześniej?
    Zadecydował wiek. Osoby z rocznika 94 zostały odrzucone jak i starsi, m.in gorN, który ma 47 lat :P
    A tak na poważnie - stanowiska w większości już dawno były obsadzone. Gdyby wyznacznikiem była obecność na wczorajszym spotkaniu, to w zasadzie połowa osób "przyjętych" została by odrzucona w przedbiegach, z tego powodu, że się nie zjawiła (rozpatrując w większości ludzi z podań). Nie wiem czy łudziłeś się czy nie, ale to było wiadomo od początku. Po prostu są osoby, które dużo wniosą do gry i mają lekki immunitet, gdyż jak raz nie przyjdą na byle trening, to katastrofy nie będzie. Mam nadzieję, że swoją kandydaturę zgłosiłeś bardziej jak ja czy jak się domyślam gorN - ot tak, by mieć posta na tawernie jednego więcej, zrobić sztuczny tłum i w przypadku, gdyby się nudziło - przyjść na spotkanie (jak w moim przypadku).
    A wczorajsze spotkanie miało na celu znalezienie kilku dodatkowych graczy aby była większa konkurencyjność w zespole.

Ja mam jeszcze jedno pytanie, bo tak mnie naszło - opublikowaliście skład repry, ale to oznacza, że przyjaciel Blackhawka, niejaki Krzysztof w tym roku nie zagra w drużynie narodowej ? Bo widzę go czasami na serwerach + gra w WPL i troszkę mnie to zastanawia, biorąc pod uwagę, że przez kilka ostatnich NC stanowi trzon piechoty. ;)

Ajć i jeszcze jeden edit :D Na koniec chcę życzyć powodzenia i ugrajcie w tym roku trzecie złoto :D

Offline Wojownik

• Użytkownik
    « Odpowiedź #43 dnia: Listopada 25, 2016, 12:30:32 »
    przynajmniej nie czyszczę butów arniemu w heroes&inquistion ziomek XD

Ciekawe ciekawe nie powiem . A ja słyszałem że z wonwokie chcą cie wyślać do brazzers byś mnie ksywe WRUUUMER XDDDD

Offline Wojownik

• Użytkownik
    « Odpowiedź #44 dnia: Listopada 25, 2016, 12:32:50 »
    Zadecydował wiek. Osoby z rocznika 94 zostały odrzucone jak i starsi, m.in gorN, który ma 47 lat :P
    A tak na poważnie - stanowiska w większości już dawno były obsadzone. Gdyby wyznacznikiem była obecność na wczorajszym spotkaniu, to w zasadzie połowa osób "przyjętych" została by odrzucona w przedbiegach, z tego powodu, że się nie zjawiła (rozpatrując w większości ludzi z podań). Nie wiem czy łudziłeś się czy nie, ale to było wiadomo od początku. Po prostu są osoby, które dużo wniosą do gry i mają lekki immunitet, gdyż jak raz nie przyjdą na byle trening, to katastrofy nie będzie. Mam nadzieję, że swoją kandydaturę zgłosiłeś bardziej jak ja czy jak się domyślam gorN - ot tak, by mieć posta na tawernie jednego więcej, zrobić sztuczny tłum i w przypadku, gdyby się nudziło - przyjść na spotkanie (jak w moim przypadku).
    A wczorajsze spotkanie miało na celu znalezienie kilku dodatkowych graczy aby była większa konkurencyjność w zespole.

Ja mam jeszcze jedno pytanie, bo tak mnie naszło - opublikowaliście skład repry, ale to oznacza, że przyjaciel Blackhawka, niejaki Krzysztof w tym roku nie zagra w drużynie narodowej ? Bo widzę go czasami na serwerach + gra w WPL i troszkę mnie to zastanawia, biorąc pod uwagę, że przez kilka ostatnich NC stanowi trzon piechoty. ;)

Ajć i jeszcze jeden edit :D Na koniec chcę życzyć powodzenia i ugrajcie w tym roku trzecie złoto :D

wbijaj na ts sometime :\