Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic  (Przeczytany 47100 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona prywatnie między Veselinem Inosevicem a GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic
    « Odpowiedź #990 dnia: Maja 10, 2017, 21:14:58 »
    Gdy wsiedliście do radiowozu (po uprzednim zaproszeniu na tylne siedzenie) policjant położył czapkę na desce, po czym mówi - Widzi pan, ma pan nieaktualne OC od ponad dwóch miesięcy. Do tego nie posiada pan uprawnień do prowadzenia pojazdem o takich gabarytach. Niestety, jestem zmuszony nie tylko nałożyć na pana karę mandatu o wysokości sześciu tysięcy dolarów za brak ważnego ubezpieczenia OC, ale również zatrzymać prawo jazdy jak i pojazd w dniu dzisiejszym.  Jeżeli jest możliwość, czy będzie miał pan do kogoś zadzwonić, o przepraszam, kogoś powiadomić o tym, że ciężarówka tutaj stoi? Oczywiście powinien mieć uprawnienia do kierowania takim pojazdem. Co do mandatu, są dwie opcje. Albo przyjmuje go pan, albo sprawa zostanie skierowana do sądu przyspieszonego ze względu na stan prawny aktualnie panujący w tym mieście. Decyzja pana?

Offline XeXon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #991 dnia: Maja 12, 2017, 19:31:24 »
    ja pierdole nie mam uprawnień? qurwa mać przecież zdałem wszystko co do OC to proszę zgłosić się do mojego pracodawcy on załatwia papiery więc nie, nie przyjmuje tworze iluzje 4 gości z kałachami wychodzących z alejki przed nami którzy otwierają ogień w naszą stronę

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #992 dnia: Maja 12, 2017, 19:43:32 »
    Próbowałeś stworzyć iluzję, lecz nie wyszła Ci ona. Za dużo rzeczy rozproszyła Twoje skupienie, a przede wszystkim z rytmu wybiło Cię stwierdzenie policjanta, który patrzył się na Ciebie - W takim razie sprawa zostanie skierowana do sądu przyspieszonego, pan uda się z nami a ktoś się zaopiekuje pańskim samochodem. Przy okazji również zahaczymy o szpital bądź o inną placówkę medyczną, bo bardzo pan blado wyglądasz.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #993 dnia: Maja 13, 2017, 22:02:20 »
    wyglądam fantastycznie i nie, nie jedziemy do żadnego szpitala, dziękuje panom za pomoc jutro rano mój szef się zgłosi po ciężarówkę, pewnie z prawnikiem apropo mandatu na 6 tyś bo dość spory jest tak jakbyście chcieli coś ugrać dla siebie, ale luz oczywiście tego pewnie panowie nie robią, w końcu zatrzymaliście tylko inwalidę który z racji upośledzenia fizycznego ma ograniczone możliwości pracy i staracie się to wykorzystać waląc ściemę o mandacie na 6 tyś jeszcze grożąc mi szpitalem, aha to urządzenie też nagrywa i właśnie cała nasza interlokucja jest przesłana na mój serwer

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #994 dnia: Maja 13, 2017, 22:08:12 »
    - To dobrze, będzie miał pan jakąkolwiek linię obrony - odpowiedział policjant, po czym wezwał ręką paru innych i do radiowozu wsiadło jeszcze trzech policjantów. Jeden na miejsce kierowcy a dwóch po Twoich bokach, wciskając Cię między nich tak, że nic nie mogłeś zrobić. Drzwi zostały pozamykane tak jakby obawiali się, że uciekniesz a radiowóz ruszył, oddalając się od Twojego cennego ładunku.

Co robisz przez drogę do sądu?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #995 dnia: Maja 13, 2017, 23:10:59 »
    czy jestem o coś oskarżony? że stosują panowie takie środki? 3 gliniaży to nie jest normalne to się źle skończy wyciągam karty kładę na kolanach biotę syntezator wybaczcie panowie to mnie uspokaja

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #996 dnia: Maja 14, 2017, 21:01:44 »
    Gdy próbowałeś wyciągnąć kartę policjanci siedzący po bokach złapali Cię za ramiona i nie pozwolili jej wyciągnąć. W międzyczasie usłyszałeś - Jest pan prowadzony do sądu przyspieszonego, gdzie zostanie przedstawiona sytuacja pańskiej odmowy przyjęcia mandatu.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #997 dnia: Maja 15, 2017, 19:23:47 »
    ja pierdole no to mam przejebane jak tylko wyjedziemy poza zasięg reszty i jakąś wąską ulicą, tworze iluzje bezdomnego z wózkiem sklepowym wychodzącym nam przed maskę

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #998 dnia: Maja 15, 2017, 19:37:12 »
    Po jakimś czasie dostrzegłeś okazję, gdzie możesz wykorzystać swoje umiejętności. Gdy wjechaliście w miarę wąską uliczkę stworzyłeś iluzję i nadałeś jej ruch. Policjant siedzący obok zdążył tylko krzyknąć - Uwaga! - po czym kierowca odbił w lewo próbując go nie rozjechać. Ominął go lecz nie zdążył zapanować nad pojazdem i z całą prędkością wpadliście... w sexshop. Samochód przebił się przez wystawę i wjechał w całości do sklepu. Wbiliście się w ścianę i zatrzymaliście, dosyć silnie. Policjanci zdążyli przygotować się na uderzenie i puścili Twoje ręce, próbując zamortyzować swoje obrażenia. Na Twoje szczęście z drzwi wystrzeliły wszystkie poduszki powietrzne i na chwilę nie tyle co ogłuszyły ludzi, co uniemożliwiły ich jakiś szczególny ruch.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #999 dnia: Maja 15, 2017, 22:05:14 »
    szybko się rozglądam, biorę syntezator i chowam w wewnętrzną kieszeń kurtki, skoro są w szoku tworzę iluzję roju szerszeni w aucie to powinno wywołać panikę u nich, następnie obracam się na kolana wyciągam broń, strzelam w w tylną szybę jeśli nie jest rozbita i wyłażę przez nią
    « Ostatnia zmiana: Maja 16, 2017, 21:35:54 wysłana przez XeXon »

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #1000 dnia: Maja 18, 2017, 16:36:24 »
    Gdy schowałeś syntezator w kieszeń próbowałeś wykorzystać sytuację i stworzyć iluzję. Niestety jeden z policjantów zdążył się wyswobodzić i chwycił Cię za ramiona starając się uniemożliwić Ci jakikolwiek ruch. Drugi tymczasem siedzący z tyłu walczył dalej z poduszką, lecz chyba powoli z nią wygrywał.

Co robisz? Jak próbujesz pokonać policjanta?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1001 dnia: Maja 21, 2017, 17:29:52 »
    niech to się już skończy wreszcie, wszyscy coś do mnie mają uderzam policjanta głową w nos, jak tylko mnie puści z bólu, uderzam go jeszcze raz tym razem głową z prawdopodobnie połamanym nosem o swoje kolano, otwieram jego drzwi i wypycham go na zewnątrz

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #1002 dnia: Maja 21, 2017, 17:44:46 »
    Uderzyłeś policjanta z całej swojej siły głową w nos. Ten nie spodziewał się takiej reakcji po tym jak Cię chwycił i oberwał, przy czym przy uderzeniu usłyszałeś głośne chrupnięcie. Policjant puścił Cię i złapał się za nos po czym wykorzystałeś swoją szansę i złożyłeś się tak, że udało Ci się uderzyć go kolanem w głowę i z całej siły wypchnąłeś go z samochodu. Już miałeś pójść za nim gdy poczułeś, że drugi policjant chwycił Cię za bluzę i poczułeś mocne uderzenie w plecy czymś twardym.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1003 dnia: Maja 22, 2017, 21:22:54 »
    z całej siły rzucam się do tyłu jednocześnie odchylając głowę w nadziei że trafie policjanta w twarz

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #1004 dnia: Maja 22, 2017, 22:02:30 »
    Wydawało Ci się, że trafiłeś policjanta w twarz. Nic bardziej mylnego. Policjant widział Twój ślamazarny ruch i przygotował się na to. Gdy Twoja głowa już była w połowie, ten z całej siły uderzył Cię pałką tak, że praktycznie złamała się na Twojej głowie w wyniku czego straciłeś przytomność i zapadłeś w otchłań Morfeusza.

Budzisz się po jakimś czasie. Łeb napieprza mocno, powoli wzrok przyzwyczaja się do wokół panujących warunków. Zobaczyłeś przed sobą kraty... widocznie wylądowałeś w celi.

Co robisz?