Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic  (Przeczytany 47335 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona prywatnie między Veselinem Inosevicem a GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline XeXon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic
    « Odpowiedź #975 dnia: Maja 07, 2017, 22:03:46 »
    jak Tina ci ufa w tej kwestii  to ja też chowam torby w szoferce jak mnie dorwą to może to chociaż uratuje nie wiem kim pan jest i nie chce wiedzieć, ale polecam się chwilowo nie wychylać i najważniejsze pytanie czy jestem coś jeszcze winien?

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #976 dnia: Maja 08, 2017, 19:50:08 »
    - Zostanie to uregulowane w przyszłości - odpowiedział mężczyzna - Jeszcze się spotkamy młodzieńcze, w lepszych dla Ciebie czasach. Póki co uważaj na siebie, nie wiadomo kto wykorzysta chaos w mieście - po czym podchodzi do drzwi garażowych i Ci je otwiera.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #977 dnia: Maja 08, 2017, 20:42:23 »
    wątpię, że będą lepsze....co do chaosu już wykorzystali i jest niezła rozpierducha ty też się nie wychylaj bo naprawdę jest nie przyjemnie tam odpalam silnik i ruszam w drogę powrotną do apartamentu Claudie

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #978 dnia: Maja 08, 2017, 20:54:00 »
    Gdy wyjechałeś z garażu zauważyłeś w lusterku, że Christopher opuścił za Tobą drzwi i zniknął Ci z oczu. Jechałeś po śladach w stronę wyjazdu i po chwili wyjechałeś ze złomowiska. Wracając przez miasto widziałeś zniszczenia panujące w nim. Wszędzie było dużo policji i żołnierzy gwardii narodowej, którzy starali się zapanować nad chaosem w mieście. Gdy skręciłeś w jedną z ulic zauważyłeś, że mundurowi z wojskowymi utworzyli jakiś punkt obrony i sprawdzają każdy pojazd podróżujący z obydwóch stron. Z racji tego że była już późna pora (a dla ludzi wczesna) stałeś trzeci w kolejce. Nie mając możliwości zawrócenia...

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #979 dnia: Maja 08, 2017, 21:07:26 »
    QRWA czekam spokojnie na swoją kolej, jak podejdzie policja to tworzę iluzje aby torby zniknęły, to samo robię jeśli karzą mi otworzyć tył ciężarówki (zobaczą pustą pakę)

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #980 dnia: Maja 08, 2017, 21:13:06 »
    Po jakiejś chwili jeden z gwardzistów pokazał Ci, byś powoli podjechał. Zauważyłeś, że wszyscy pozostali stali się lekko nerwowi, a ich palce chodziły koło spustów... Widocznie mogli mieć przygody z ciężarówkami. Do szoferki podeszło dwóch ludzi, gwardzista i policjant i to ten drugi pokazał Ci, byś otworzył drzwi.  Gdy to zrobiłeś usłyszałeś pytanie -  Dobry wieczór. Wie pan co jest powodem kontroli? - w międzyczasie dwóch innych gwardzistów powoli obchodziło szoferkę z drugiej strony, a dwóch innych wpatrywało się w Ciebie z intensywnością.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #981 dnia: Maja 08, 2017, 21:22:16 »
    otwieram drzwi i podnoszę ręce do góry oj będzie ciekawie gdy je widzą układam usta w słowa "jestem niemową" po czym wskazuje na syntezator głową

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #982 dnia: Maja 08, 2017, 21:32:54 »
    - Dobrze, powoli możesz sięgnąć po syntezator - powiedział policjant. Czułeś, że wszyscy czekali tylko na jakiś dziwny ruch z Twojej strony... - Gdy to zrobisz, wyciągnie pan prawo jazdy, dowód rejestracyjny, ubezpieczenie OC oraz dokumenty ładunku, jeżeli cokolwiek pan wiezie.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #983 dnia: Maja 08, 2017, 21:41:28 »
    spokojnie, wiem że to dziwna sytuacja nie pierwszy raz ktoś ma posrane w gacie jak mnie sprawdza a biorę do ręki sprzęt elektroniczny ja nie mówię po prostu syntezator pomaga mi się komunikować więc błagam spokojnie qurwa mac

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #984 dnia: Maja 09, 2017, 17:17:11 »
    - Nie będę kolejny raz powtarzał - odpowiedział policjant. Zauważyłeś, że gwardziści rozstawili się tak, że chyba złapali wszelkie kąty na Ciebie tak jakby szykowali się do jakiejś niespodzianki z Twojej strony - albo zrobimy to polubownie, albo będzie rozmawiał z panem jeden z tych żołnierzy. Dokumenty, natychmiast!

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #985 dnia: Maja 09, 2017, 17:45:28 »
    powoli pokazuje i odkładam syntezator ok ok, skoro wszystko miało być załatwione to papiery gdzieś są wyciągam moje prawo jazdy, potem sprawdzam, owiewkę i schowek

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #986 dnia: Maja 09, 2017, 18:14:01 »
    Gdy policjant obserwował Twoje prawo jazdy, odnalazłeś dokumenty pojazdu jak i załadunku (o dziwo, wszystko było wpisane, każda nawet najmniejsza śrubka). Policjant spojrzał się na Ciebie, po czym powiedział - Pan zaczeka chwilę - i skierował się z pozostałymi papierami do radiowozu. Razem z nim poszedł jeden z gwardzistów, reszta pozostała na swoim miejscu ciągle trzymając Cię w szachu.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #987 dnia: Maja 09, 2017, 18:55:55 »
    no to nie jest dobrze obserwuje ludzi do okoła i uśmiecham się rozbrajająco zaraz może się stać nie przyjemnie nadal stoję spokojnie i czekam

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #988 dnia: Maja 10, 2017, 18:41:46 »
    Po kilku chwilach i momentach podeszli do Ciebie mężczyźni, po czym usłyszałeś - Czy może pan podejść z nami do radiowozu? Chcielibyśmy wyjaśnić pewną sytuację.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #989 dnia: Maja 10, 2017, 21:09:37 »
    qrwa za dużo ich.... posłusznie podążam za nimi i szykuję się do kolejnego rzucenia iluzji jeśli zajdzie tak potrzeba