Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic  (Przeczytany 47550 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona prywatnie między Veselinem Inosevicem a GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic
    « Odpowiedź #750 dnia: Grudnia 15, 2016, 22:45:48 »
    Upijając łyk poznałeś nowy smak. Nie był on tak bardzo rozwodniony jak zazwyczaj, a był intensywny. Spojrzałeś się na butelkę, lecz nigdzie nie było naklejki cóż to ta butelka zawiera. Intensywny, słodki, a zarazem przyjemny i na pewno do zapamiętania. Napisałeś się jeszcze troszkę i poczułeś znów, jak zawartość rozpływa się po Twoim krwiobiegu.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #751 dnia: Grudnia 15, 2016, 23:09:14 »
    ok to coś nowego wstaje i podchodzę do baru szukając Matta jak tylko go znajduję pytam co mi przyniesiono?

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #752 dnia: Grudnia 15, 2016, 23:12:19 »
    Matt gdy usłyszał twoje pytanie, nachylił się tak byś tylko mógł słyszeć i usłyszałeś - Nie mnie oceniać co to jest. Pani od czasu do czasu to pije, każdemu podobno inaczej smakuje. A co?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #753 dnia: Grudnia 15, 2016, 23:23:57 »
    nic, porostu nie piłem czegoś takiego jeszcze stąd moje pytanie zawsze to coś nowego podaj tej pani co sobie zażyczy przez resztę wieczoru na mój koszt z podziękowaniami za pokazanie mi czegoś nowego następnie odwracam się i wracam na swoje miejsce ciekawe gdzie jest John

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #754 dnia: Grudnia 15, 2016, 23:31:28 »
    Matt na odchodne powiedział Ci, że ta pani nie płaci w klubie, ale nie wyjaśnił czemu. Widocznie miał zakazane. Gdy wracałeś na miejsce usłyszałeś, że muzyka się zmieniła. Mimochodem spojrzałeś się w miejsce gdzie była ostatni raz Valentine i nie dojrzałeś jej tam. Zeszła z miejsca i kierowała się do swoich pokojów. Zauważyłeś również, że Toreadorka będąca przy barze aktualnie kierowała się po schodach w stronę pokojów Val. Po chwili gdy obydwie kainitki zniknęły Ci z widoku wróciłeś do swojej (wciąż nie zajętej, a ludzi było coraz więcej) loży.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #755 dnia: Grudnia 15, 2016, 23:47:29 »
    aha czyli trafiłem znajoma Val, a może nawet jej stworzycielka, no nic nie moja sprawa siadam przed laptopem i sprawdzam jeszcze raz czy wszystko zamówiłem robię to automatyczne ciekawe kim ona jest.......Ves qrwa weź się w garść ciekawość to nie najlepszy pomysł

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #756 dnia: Grudnia 15, 2016, 23:56:23 »
    Sprawdziłeś jeszcze raz po kolei czy zamówienie się zgadza. Kolejny raz sprawdziłeś, że zmiana adresu dostawy został zaakceptowany oraz odbiór sprzętu dalej za pory dziennej.

Co robisz? Co planujesz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #757 dnia: Grudnia 16, 2016, 00:04:41 »
    Siedzę jeszcze chwilę obserwując ludzi ciekawe ilu z naszych nowych "znajomych" tu jest i mnie obserwuje w tej chwili zaczynam zwracać uwagę na otoczenie czy ktoś obserwuje loży

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #758 dnia: Grudnia 16, 2016, 00:17:11 »
    Dyskretnie rozejrzałeś się czy ktoś obserwuje lożę. Byłeś święcie przekonany, że nikt nie obserwuje loży. Rozsiadłeś się wygodniej przekonany, że chyba niedługo koniec twoich problemów... przynajmniej tych.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #759 dnia: Grudnia 16, 2016, 00:33:34 »
    no może tu jestem na chwilę bezpieczny....miło by bylo zerkam na zegarek gdzie on jest... zasłaniać kurtyny loży i pogrążam sie w myślach ślepiąć się w laptopa bez wyraźnego celu

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #760 dnia: Grudnia 16, 2016, 00:51:25 »
    Siedząc w zasłoniętej loży patrzyłeś się tępo w laptopa rozmyślając o wszystkim. Po chwili z zamyśleń wyrwało Cię powiadomienie, że na pocztę elektroniczną dostałeś e-maila od nieznanej osoby.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #761 dnia: Grudnia 16, 2016, 00:58:45 »
    o to nie wróży nic dobrego odłączam laptopa od internetu sprawdzam e-mail pod względem wirusów, oprogramowania szpiegujacego i lokalizującego używam wszystkich sztuczek by sprawdzić czy otwarcie tego maila jest bezpieczne jeśli tak to go otwieram

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #762 dnia: Grudnia 16, 2016, 01:11:03 »
    Gdy byłeś pewny, że komputer jest całkowicie odłączony od internetu zacząłeś skrupulatne sprawdzanie wiadomości. Po jakimś czasie byłeś pewien, że wiadomość jest czysta i pozbawiona jakichkolwiek wirusów i innych śmieci związanych z nieczystymi zagrywkami innych użytkowników. Upewniłeś się jeszcze czy nikt Ci nie będzie przeszkadzał, po czym wszedłeś w wiadomość. Wiadomość miała w sobie tylko i wyłącznie link do zewnętrznego hostingowego portalu, lecz musiałeś podłączyć laptopa z powrotem do internetu by móc sprawdzić zawartość linku.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #763 dnia: Grudnia 16, 2016, 01:27:46 »
    aha starego misia na sztuczny miód odpalam programy maskujace moje IP oraz oprogramowanie hostingowe IP mojego komputera obecnie ktokolwiek będzie mnie chciał sprawdzić będzie widział że łączę się z koreii i odpalam link po połączeniu komputera do internetu

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #764 dnia: Grudnia 16, 2016, 01:39:54 »
    Gdy upewniłeś się, że wszystko jest po twojej myśli kliknąłeś w link. Po chwili wszedłeś w folder, gdzie było kilkadziesiąt zdjęć. Na części z nich był John, który wychodził z klubu i wsiadał do vana oraz Claudia, która wychodziła z Afterlife oraz wsiadała na swój motocykl i odjeżdżała. Za każdym razem jego i jej serce było przekreślone grubą czerwoną linią. Przeglądając raz za razem te zdjęcia dostałeś kolejną wiadomość od tej samej nieznanej osoby.

Co robisz?