Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic  (Przeczytany 47838 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona prywatnie między Veselinem Inosevicem a GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic
    « Odpowiedź #705 dnia: Grudnia 09, 2016, 23:00:55 »
    Po dłuższym pocałunku Claudia oderwała się od twoich ust i ciągle leżąc na tobie lekko się podniosła po czym powiedziała - Pogadaj z Johnem, ja załatwię tę sprawę z Valentiną - po czym uśmiechnęła się złowrogo i zaczęła Ci jeździć pazurkiem po policzku... po czym ponownie pocałowała namiętnie.

Offline XeXon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #706 dnia: Grudnia 09, 2016, 23:21:05 »
    będąc nadal związany pocałunkiem przewracam ją na plecy, i zaczynam delikatnie scałować jeje szuję, spoglądam ieje w oczy unoszę brew i uśmiecham się zawadiacki no to chyba dokończymy co zaczęliśmy zaczynam znowu schodzić pocałunkami w dół jej ciała

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #707 dnia: Grudnia 09, 2016, 23:33:03 »
    Poczułeś jak zabawa i pieszczoty zmieniły się w minuty... potem w godziny. Czułeś jak gorąc i żar waszych ciał splot przeplatał się... aż do momentu jak wszedł pierwszy blask słońca i zasnęliście...

KONIEC NOCY

Budzisz się następnego wieczoru. Leniwie otworzyłeś oczy i zauważyłeś, że Assamitki nigdzie nie było. Podciągnąłeś się na łóżku i zobaczyłeś swoje ciuchy uprane i uprasowane oraz wszystkie swoje rzeczy znowu ułożone równo.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #708 dnia: Grudnia 09, 2016, 23:38:21 »
    cholera.... wstaje i rozglądam się czy nie zostawiła mi jakiegoś liściku, wstaje i idę pod prysznic po "porannej" toalecie ubieram się i schodzę na dół do klubu pewnie zaraz otwarcie kieruje się tam gdzie zawsze no to czekamy na moją niańkę

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #709 dnia: Grudnia 10, 2016, 01:43:46 »
    Czekając w loży zauważyłeś, że po schodach schodzi John i rozgląda się...

PRZEJŚCIE DO TEMATU WSPÓLNEGO

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #710 dnia: Grudnia 10, 2016, 23:32:45 »
    Siedząc w internecie szukałeś informacji na temat wczorajszej masakry. Zauważyłeś, że w miejscu gdzie byłeś dla ludzi wyszła informacja, że ściana budynku się zawaliła z powodów "jeszcze nieznanych", ale nikt pewnie śledztwa nie będzie prowadził ze względu na "brak zainteresowania". Ciekawe prawda? Widocznie lobby Księcia naprawdę jest potężne... Siedząc w loży zauważyłeś, że klub chyba nie zostanie dzisiaj otwarty... ciekawe czemu... a może nie ciekawe?

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #711 dnia: Grudnia 11, 2016, 00:26:49 »
    to dziwne wstaje idę w stronę baru po drodze rozglądam się po klubie czy ktokolwiek w nim jest, będąc przy barze szukam wzrokiem Matta

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #712 dnia: Grudnia 11, 2016, 00:56:18 »
    Podchodząc do baru nie dostrzegłeś żadnego z barmanów ludzkich. Matt za to mignął Ci na zapleczu, coś tam przygotowywał. Przysiadłeś się chwilę przy barze i zauważyłeś, że po schodach schodziły ghule Valentiny ubrane w tym stylu (bez broni).

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #713 dnia: Grudnia 11, 2016, 00:59:56 »
    oho szykuje się chyba zamknięta impreza.. "łapie jakiegokolwiek z barmanów i pytam co się dzieje zamknięta impreza dzisiaj?

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #714 dnia: Grudnia 11, 2016, 01:20:39 »
    Nikogo z ludzkich nie dorwałeś. Zauważyłeś, że Matt w końcu wyszedł z zaplecza. Gdy usłyszał twoje pytanie odpowiedział - Nie, klub dzisiaj został zamknięty na życzenie Pani. Ale ze względu na to, że Pan jak i Pan Ozgur są tutaj wciągnięci jako osoby bliskie Pani, są dalej obsługiwane. Coś podać? - spytał. W międzyczasie gdy Matt Ci odpowiadał ghule zniknęły Ci z widoku, udały się na zaplecze...

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #715 dnia: Grudnia 11, 2016, 01:28:04 »
    podaj mi piwo proszę ok....to dziwne, coś jest nie tak wracam do loży i uważniej  obserwuje otoczenie cholera pytanie czy mam spodziewać się kłopotów chowam laptopa przygotowując się do ewentualnej natychmiastowej ewakuacji z drugiej strony Claudia i Val są blisko ale nigdy nie wiadoma

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #716 dnia: Grudnia 11, 2016, 01:35:43 »
    Siedząc w loży i popijając piwo [po wypiciu kufla odzyskasz 2 pkt vitae] zauważyłeś w pewnym momencie, że ghule wróciły "na parkiet", po czym usiadły przy barze i zaczęły rozmawiać z Mattem. W tym samym czasie na szczycie schodów pojawiła się Valentina, która oparła się o balustradę i spojrzała gdzieś w dal, jakby przez ścianę szukała kogoś wzrokiem.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #717 dnia: Grudnia 11, 2016, 01:51:56 »
    no dobra takiej jej jeszcze nie widziałem siedzę na swoim miejscu i czekam na rozwój sytuacji hmmm, ale chyba ją mocno trafiło względem assamity przypatruję jej się jeszcze chwilę po czym wychylam się z loży tak żeby mnie zobaczyła i tak zapewne wie gdzie jestem ale może czeka na jakiś gest, że nie mam nic naprzeciwko jej towarzystwu

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #718 dnia: Grudnia 11, 2016, 01:55:13 »
    W pewnym momencie zauważyłeś, że Valentina ocknęła się po czym spojrzała się na Ciebie. Uśmiechnęła się, zeszła po schodach i podeszła do Ciebie - Dobry wieczór Ravnosie, zajęte? - spytała po czym puściła Ci oczko.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #719 dnia: Grudnia 11, 2016, 02:16:29 »
    nie ależ siadaj, John zaraz wróci pojechał załatwiać jakieś sprawy rodzinne przyglądam się jej klub zamknięty? a co to się stało? to do ciebie nie podobne raczej....a tak z innej beczki masz tu jakieś rozległe piwnice z pomieszczeniami? i z dobrą siecią energetyczną?