Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic  (Przeczytany 47929 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona prywatnie między Veselinem Inosevicem a GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline XeXon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic
    « Odpowiedź #735 dnia: Grudnia 14, 2016, 00:50:51 »
    jak na moje nerwy byłem zwierzyny troszkę za długo już trzy razy próbowali mnie zabić czas odwrócić role...Val to twój klub możesz robić co chcesz, moim zdaniem otwórz wiem że ci na tym zależy mrugnięcia do niej okiem i wracam do laptopa

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #736 dnia: Grudnia 14, 2016, 01:09:00 »
    Valentina bez słowa wstała i odeszła z loży, udała się w kierunku schodów. Zauważyłeś, że zostawiła Ci jeszcze zawartość trunku. Spojrzałeś się ponownie na laptop i zobaczyłeś, że dostałeś potwierdzenie zmiany miejsca dostawy oraz to, że dostawa będzie następnego dnia w godzinach 9-12... za dnia.

Co robisz? Co postanawiasz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #737 dnia: Grudnia 14, 2016, 01:20:49 »
    cholera.... szukam szybko wzrokiem ghulic Val qrwa one będą musiały to załatwić a nie będę widział specyfikacji czy to, to co zamawiałam no trudno

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #738 dnia: Grudnia 14, 2016, 18:17:09 »
    Wychyliłeś się z loży i zauważyłeś, że bliźniaczki stały przy barze i rozmawiały z Mattem.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #739 dnia: Grudnia 14, 2016, 19:35:17 »
    Podchodzę do nich zwracam się do bliźniaczek jest sprawa jutro niestety za dnia między 9a 12 przyjedzie troche sprzętu dla mnie będę musiał was prosić o odebranie go dla mnie ja z wiadomych względów nie jestem w stanie, Val o wszystkim wie i znalazła mi już miejsce na niego, mogę na was leczyć? przypatruję się im czekając na odpowiedź

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #740 dnia: Grudnia 14, 2016, 19:42:49 »
    Gdy usłyszały słowa z syntezatora, bliźniaczki uśmiechnęły się do siebie i jedna z nich spytała - Dostawa zostanie odebrana, jak rozumiem jest już wszystko opłacone?
    - Głupia jesteś, musi być wszystko opłacone - odezwała się druga.
    - Wcale nie-ee - zaczęła ją przedrzeźniać siostra i pokazała drugiej język. "Pierwsza" podchwyciła moment i namiętnie pocałowała swoją siostrę, po czym po chwili gdy oderwały się od siebie powiedziała - Wszystko będzie na Ciebie czekało, Pani nam powie co mamy zrobić a będzie to zrobione. Jeżeli nie będzie opłacone, rozliczysz się z naszą Panią - po czym przestała się Tobą przejmować, a zajęła się swoją bliźniaczką. Matt tylko pokręcił głową i zajął się swoimi sprawami. Usłyszałeś nagle muzykę, zauważyłeś że za konsolą... stoi sama Val. Po chwili odwróciłeś się w stronę drzwi i zobaczyłeś, że w klubie zaczęli się pojawiać ludzie, kainitów póki co brak.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #741 dnia: Grudnia 14, 2016, 19:50:54 »
    Rzucam na odchodnym jest opłacone i wracam na swoje miejsce no to to mamy z głowy ciekawe kiedy moja niańka wróci siadam i bez większego zainteresowania obserwuję wchodzący tłum

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #742 dnia: Grudnia 14, 2016, 20:24:33 »
    Bez większego zainteresowania wpatrywałeś się w tłum oraz wsłuchiwałeś w muzykę. Po pewnym czasie zauważyłeś, że w klubie pojawiła się pierwsza kainitka. Rozpoznałeś, że była to Toreadorka. Kobieta zatrzymała się na chwilę obok wejścia, rozejrzała się i powoli, zmysłowym krokiem dotarła do baru.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #743 dnia: Grudnia 14, 2016, 23:20:53 »
    czyżby kumpela Val...zobaczymy obserwuję ją ale narazie się nie ruszam z miejsca zobaczymy co zrobi nalewam sobie sklaneczkę z butelki pozostawionej przez Val i obserwuję toreadorke

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #744 dnia: Grudnia 15, 2016, 19:26:47 »
    Przez jakiś czas obserwowałeś Toreadorkę. Przez ten czas został jej podany jeden drink i sączyła go od czasu do czasu, omiatając spojrzeniem parkiet jak i również Valentine. W pewnym momencie wasze spojrzenia spotkały się, lecz nic z jej oczu nie wyczytałeś. Po chwili kainitka wezwała jednego z barmanów, po czym wróciła do bawienia się nim. Barman tymczasem podszedł do Matta i coś mu powiedział. Matt tylko przytaknął głową, podał drugiemu barmanowi szklankę oraz butelkę z jakimś trunkiem i oddalił się, a barman wyszedł zza baru i skierował się w Twoją stronę. Po chwili gdy był już obok Ciebie bez słowa postawił Ci zawartość i oddalił się. Zauważyłeś, że w szklance była karteczka.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #745 dnia: Grudnia 15, 2016, 21:45:45 »
    hmmm.....to intrugujace toreadorka postawiła mi drinka biorę i czytam co napisała kainitka

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #746 dnia: Grudnia 15, 2016, 21:52:13 »
    Na kartce nie było nic napisane, była ona czysta poza śladem szminki w formie ust, nie odbitych ale narysowanych.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #747 dnia: Grudnia 15, 2016, 22:10:50 »
    Uśmiecham się pod nosem nawet o tym nie myśl Ves bo ktoś urwie ci jaja w najlepszym przypadku nalewam sobie drinka i szukam kainitki wzrokiem i spoglądam na Val szukając jakiś oznak że ja poznaje

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #748 dnia: Grudnia 15, 2016, 22:21:06 »
    Spojrzałeś się w stronę miejsca gdzie stała ostatnio Valentina. Była tam ciągle za konsolą, widocznie oddawała się swojej pasji... a może tego naprawdę chciała. Nalewając sobie drinka zauważyłeś, że zawartość w butelce od Val już się skończyła. Została jeszcze tajemnicza butelka od tajemniczej nieznajomej. Spostrzegłeś się tam kątem oka i ujrzałeś Toreadorkę, która ciągle bawiła się zawartością swojej szklanki, ale nie patrzy się w twoją stronę.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #749 dnia: Grudnia 15, 2016, 22:28:14 »
    cholera...no nic zobaczymy zatem jaki gust ma nieznajoma otwieram butelkę nalewam płyn do szklanki i upijam łyk obserwując komórkę przy barze