Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic  (Przeczytany 47323 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona prywatnie między Veselinem Inosevicem a GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic
    « Odpowiedź #330 dnia: Października 20, 2016, 17:20:15 »
    Gabriel uzupełnił twoją wiedzę o to, czego Ci nie powiedział w Elizjum bądź w domu. Wyjaśnił Ci jak pobudzić vitae by być silniejszym, jak sprawić by przeżyć z nocy na noc. Wyjaśnił Ci kogo unikać, z kim lepiej się kolegować bądź nie ale wszystkich lepiej trzymać w bezpiecznej odległości. Gdy nadszedł czas snu, pożegnał się z Tobą i poszedł do swojego pokoju. Ty poszedłeś do swojego i położyłeś się do snu. Noc była bezsenna, spokojna.

[Dostajesz 3 pkt doświadczenia - GM]

Budzisz się. Rozejrzałeś się leniwym wzrokiem po pokoju, który od wczoraj możesz nazywać swoim. Zauważyłeś, że ciuchy były w tym samym miejscu, w którym je porzuciłeś nocy poprzedniej.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #331 dnia: Października 20, 2016, 18:37:23 »
    Po toalecie porannej przebieram się i idę do kuchni dawno już tak dobrze nie spałem ciekawe czy moja ulubiona assamitka porabia szukam Gabriela pewnie siedzi w kuchni z laptopem uśmiecham się pod nosem

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #332 dnia: Października 20, 2016, 18:47:12 »
    Gdy wszedłeś do kuchni zauważyłeś, że był tam Gabriel ale bez laptopa. Siedział i czytał lokalną gazetę. Gdy Cię zobaczył, złożył gazetę tak by Cię widzieć i odezwał się - Jak tam sen? Gotowy na wycieczkę?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #333 dnia: Października 20, 2016, 19:41:46 »
    dawno się tak nie wyspałem mam sprawdzić jeszcze raz jego lokalizację czy ruszamy na żywioł? pytam siadając koło niego tak czy siak jestem gotowy

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #334 dnia: Października 20, 2016, 19:45:56 »
    - Upewnij się lepiej, że on tam faktycznie jest - odpowiedział Gabriel wstając z krzesła - Lepiej mieć dwa źródła informacji niż jedno. Przynajmniej ustalimy, które z nich kłamie - po czym poklepał Cię po plecach i zszedł do garażu.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #335 dnia: Października 20, 2016, 19:51:35 »
    Idę do siebie i jeszcze raz potwierdzam adres i sprawdzam czy miejsce jego ostatniego logowania nie zmieniło fizycznie poczym z informacją idę do Gabriela wsiadam do auta i przekazuję mu informacje

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #336 dnia: Października 20, 2016, 20:06:25 »
    Upewniłeś się że jest on tam dalej i zauważyłeś.... że trzepał kapucyna. Szybko się rozłączyłeś, wystarczyło tyle Ci do informacji. Gdy wróciłeś do Gabriela i przekazałeś mu newsy, ten tylko się zaśmiał i ruszyliście z piskiem opon. Obserwowałeś miasto, które pod wpływem deszczu powoli szykowało się do snu. Gabriel włączył odtwarzacz mp3 i z głośników zabrzmiała muzyka....

Minęła godzina. Gabriel zaparkował w zaułku skąd widzieliście blok ofiary. Mieliście kilka dróg podejścia. Gabriel spytał - No to co, jak to rozegrasz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #337 dnia: Października 21, 2016, 01:29:19 »
    JAK TO ROZEGRAM??? patrzę na niego zaklopotany nigdy fizycznie się nigdzie nie wlamywalem Gabriel ja się na tym nie znam obserwuję okolice zastanawiając się jak miał bym się tam włamać

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #338 dnia: Października 21, 2016, 01:36:25 »
    - To nie jest duży problem - odpowiedział Gabriel - Masz przynajmniej dwie drogi wejścia do samego bloku. Jakby się uprzeć, są jeszcze dwie. Czyli w sumie cztery. Pierwsza - zaczął odginać palce - wejście bezpośrednie głównymi drzwiami. Druga - wejście przez piwnicę wykorzystując tamte małe okienka. Trzecia - wykorzystanie schodów przeciwpożarowych, które są przyklejone za budynkiem. Czwarta - wykorzystać piorunochron, ale patrząc na pogodę ostatnią opcję odradzam. Gdy dostaniesz się do środka, wszystko zależy od Ciebie. Proste nie?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #339 dnia: Października 21, 2016, 01:43:44 »
    tytuł a ty ze mną nie idziesz? qrwy co ja Rambo jestem uśmiecham się kwasno i wybieram schody pożarów, powoli zaczynam się po nich wspinać gdy docieram na miejsce zaglądam ukradkiem przez okno

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #340 dnia: Października 21, 2016, 01:52:50 »
    - Nie - odpowiedział z kpiącym uśmiechem Gabriel, po czym dodał - powodzenia. Wysiadłeś z samochodu, na końcu języka miałeś rzucić mu jakieś ciężkie przekleństwo, ale powstrzymałeś się. Rozejrzałeś się najpierw sam po okolicy czy Cię nikt nie widzi. Gdy byłeś pewny, szybkim krokiem ruszyłeś na tyły budynku. Owszem, klatka przeciwpożarowa tam była, ale najpierw musiałeś się tam dostać. Wspinaczka po śmietnikach nie wchodziła w rachubę. Postanowiłeś wskoczyć tam. Wziąłeś lekki rozbieg po czym odbiłeś się od chodnika i wskoczyłeś na klatkę. Gdy wylądowałeś, trochę zbyt głośno zabrzmiał huk metalu, ale jakoś Ci to uszło płazem. Nikt do okna nie wyszedł i Cię nie opieprzył. Powoli wchodziłeś na trzecie piętro - piętro, na którym było mieszkanie hakera. Gdy byłeś na odpowiednim piętrze zauważyłeś, że okna są.... zamurowane.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #341 dnia: Października 21, 2016, 02:01:27 »
    no bez jaj.... no to idziemy na dach wspinam się po cichu dalej, aż tam dotrę następnie rozglądam się za drzwiami bądź klapa by wejść do budynku

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #342 dnia: Października 21, 2016, 02:04:07 »
    Wchodząc dalej na górę wszedłeś na dach. Ze spokojem stwierdzasz, że są tam drzwi prowadzące na klatkę schodową. Podchodzisz do nich, naciskasz na klamkę.... a one nic. Ani drgną.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #343 dnia: Października 21, 2016, 02:22:14 »
    coo nie ..... poważnie ja per....ehhh rozglądam się za innym wejściem jeśli nie znajduję to staram się jeszcze raz otworzyć drzwi..jak to było z tą krwią? [GM - wydaje 2 punkty vitae]

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #344 dnia: Października 21, 2016, 19:01:58 »
    Poczułeś w sobie nową energię. Siłę, której do tej pory nie czułeś. Mogłeś to odczuć jak jakiś stymulant, który pozwala Ci przenosić góry...a twoim przeciwnikiem były liche stalowe drzwi. Podszedłeś do nich i pchnąłeś je ze swoją nową siłą [utrata 2pkt vitae]. Drzwi nie miały szans Ci się oprzeć i wyciągnąłeś je z framugą. Nie wiedząc co z nimi zrobić wszedłeś do środka i postawiłeś je obok. Przed zejściem na odpowiednie piętro zatrzymałeś się i nasłuchiwałeś, czy żaden lokator się tym hukiem nie zainteresował. Na twoje szczęście nie. Powoli zszedłeś dwa piętra w dół, by zatrzymać się na trzecim. Z twojego miejsca gdzie kończyła się klatka schodowa widziałeś cztery drzwi do czterech mieszkań. Skierowałeś się do tego właściwego... i co robisz?

Jak wchodzisz do mieszkania?