Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic  (Przeczytany 47201 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona prywatnie między Veselinem Inosevicem a GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline XeXon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic
    « Odpowiedź #225 dnia: Października 15, 2016, 19:53:15 »
    ok niech się bawią szelmowsko się uśmiecham prowadź zatem wychodzimy do szatni i zabieramy rzeczy myślisz ze będzie zła jak włączę jej zraszacze? zostawiłem jej 100k w końcu

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #226 dnia: Października 15, 2016, 20:22:31 »
    Claudia zaśmiała się gdy byliście już na zewnątrz. Wsiedliście na motocykl, włożyliście kaski i usłyszałeś, jak Kainitka nie zgadza się na twój pomysł. Ruszyliście przez miasto, znów czułeś że Kainitka jedzie na granicy prawa, ale nic Cię to nie obchodziło. Po jakimś czasie dotarliście pod dom. Pilotem otworzyła mały garaż, gdzie wjechaliście i tam dopiero zgasiła silnik. Po zejściu z motocykla i ściągnięciu kasków ruszyliście windą na górę. Po chwili wjechaliście na piętro, drzwi się otworzyły a twoim oczom ukazał się taki widok. Dojście do samego penthouse prowadziła przeszklona droga, a widok na zatokę i miasto był wprost fenomenalny... można było się zakochać w nim. Claudia otworzyła drzwi i wprowadziła Cię do salonu. Claudia ściągnęła kurtkę i rzuciła ją na sofę. Dopiero teraz zauważyłeś, jak ona była uzbrojona. Na samych plecach kilka noży do rzucania za biodrami, krótki miecz jednoręczny przystosowany do szybkiego wyciągnięcia zza karku oraz dwie pod pachowe kabury z pistoletami... A zapewne to był jej część arsenału.
    - Rozgość się proszę, barek jest pod obrazem. Tylko nie włamuj się do mnie, bardzo proszę. Cenię swoją prywatność - po czym odwróciła się bardzo płynnie, musnęła twoje wargi swoimi i zniknęła za przesuwnymi drzwiami. Zanim zamknęła je, mignęło Ci że jest to jej prywatny arsenał.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #227 dnia: Października 16, 2016, 01:51:53 »
    jedno osobowa armia rozsiadam się włamywać się nie będę gdzież bym śmiał pyzatym niewidzie takiej potrzeby

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #228 dnia: Października 16, 2016, 02:02:19 »
    Rozsiadając się zauważyłeś, że pokój dyskretnie się ściemnił a przerwa w ścianie zapaliła się sztucznym ogniem, ubarwionym na purpurę. Położyłeś rękę na na sofie i wyczułeś pilota.

Co robisz w oczekiwaniu na Claudię?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #229 dnia: Października 16, 2016, 02:09:13 »
    niezła miejscówka wstaje i podchodzę do okna anty UV,,, przydatne podziwiam widoki

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #230 dnia: Października 16, 2016, 02:22:26 »
    Rozglądając się dostrzegasz powoli piękno tego miejsca. Widok na część miasta i zatokę był świetny. Zapewne cena tego miejsca była horrendalnie wielka oraz zapewne dużo bogaczy biło się o nią. Miasto powoli szykowało się do snu, coraz mniej świateł w mieszkaniach i domach było zapalonych, mniej statków pływało po zatoce, miasto powoli było przejmowane przez istoty twojego pokroju... Wróciłeś myślami do tego, jak byłeś człowiekiem. Przecież to było raptem wczoraj... Po chwili usłyszałeś, jak drzwi przesuwają się.
    - Jeszcze tylko chwilka, muszę się ogarnąć - powiedziała Claudia, zmierzająca do drugiego pokoju. Gdy Ci mignęła spostrzegłeś, że była luźniej ubrana... Tak po swojemu.

Co robisz dalej?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #231 dnia: Października 16, 2016, 02:28:29 »
    podchodze do barku patrzac co ma, nalewam dwie szklanki i siadam na kanapie zdejmuje kapelusz wyciagam karty i sie nimi bawię popijając drinka w oczekiwaniu na gospodynie

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #232 dnia: Października 16, 2016, 02:41:47 »
    Podchodząc do barku zauważyłeś, że sam się uchylił przed Tobą. Automatyka czy funkcja cienia? Ciekawe... Barek był dobrze zaopatrzony, większość dobrych alkoholi oraz schłodzone butelki z vitae. Przygotowałeś drinki i zaniosłeś je na stolik. Po chwili z drugiego pokoju wyszła Claudia, ubrana w czarną koszulkę na ramiączkach oraz krótkie spodenki. Podeszła do Ciebie i usiadła obok, podciągając nogi na sofę. Wzięła drink, delikatnie go upiła, po czym spytała - I jak się czujesz jako Kainita?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #233 dnia: Października 16, 2016, 02:46:18 »
    aż tak to widać no tak...na pewno tak... wzruszam ramionami a jak powinienem? przechylam głowęno dobra, jest to coś innego niz do tej pory miałem okazje poznać

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #234 dnia: Października 16, 2016, 02:52:45 »
    - Nie będę Cię uczyła, bo nie jestem twoją Matką - odpowiedziała Kainitka, upijając drink - To jak się odnajdziesz w nowej roli wiele Ci powie... Łatwo nie będzie, ale każdy prędzej czy później się przyzwyczai. Świat stoi na wyciągnięcie ręki - po czym przesunęła się bliżej Ciebie tak, że położyła swoją głowę na twoim ramieniu. Oparła się o Ciebie, oczekując twojej reakcji.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #235 dnia: Października 16, 2016, 03:04:51 »
    robię co muszę obejmuje ja ten świat nie wiele się rożni od tego w którym bylem...no z wyjątkiem wapirów wilkołaków itp...zasady się nie zmieniły przerywam na moment wyciągam nową talie kart z kieszeni może ci się kiedyś przydadzą uśmiecham się jeśli oczywiście potrafisz nimi rzucać

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #236 dnia: Października 16, 2016, 03:11:27 »
    Gdy objąłeś ją, poczułeś jej lekkie drżenie. Odstawiła szklankę i przyjęła twoje karty. Powoli jedną ręką wyciągała jakąś, to ponownie wsadzała w środek. Spojrzała się na Ciebie, szukała twoich oczu.
    - Umiem rzucać, ale nigdy nie preferowałam kart - odpowiedziała - wolę noże bądź gwiazdki. Praktyczniejsze.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #237 dnia: Października 16, 2016, 03:21:40 »
    ale mniej wizualnie efektowne uśmiecham się w brew pozorom nie takie proste i na karty mało osób zwraca uwagę spokojnie assamitko nie mam zamiaru z tobą walczyć ani zlecać ci kontraktu wiec przestań być taka spięta

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #238 dnia: Października 16, 2016, 03:24:21 »
    - Nie jestem spięta - odpowiedziała Claudia - staram się po prostu zrelaksować. Całkowicie zrelaksować... Co do kart, każda nietypowa rzecz przyciąga niepotrzebną uwagę. Lepiej używać sprawdzonych metod... im bardziej popularna, tym mniejsza szansa że ktoś natrafi na twój ślad Veselinie.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #239 dnia: Października 16, 2016, 03:32:07 »
    ohhh...ja się zajmuje innymi sprawami jak widziałaś..przepraszam na moment wstaje kłaniam się przed nią piękna damo masz moje słowo że z mojej strony nic ci nie grozi nawet powstrzymałem się przed sprawdzeniem informacji o tobie