Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic  (Przeczytany 47118 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona prywatnie między Veselinem Inosevicem a GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic
    « Odpowiedź #30 dnia: Października 06, 2016, 22:55:47 »
    Bez problemu odnalazłeś kluczyki, które były w schowku od strony pasażera. Wyciągnąłeś je, wsadziłeś w stacyjkę, przekręciłeś... i cisza. Silnik nawet nie zaskoczył. Spróbowałeś... nic. Po chwili poczułeś na twarzy resztki szkła z szyby, która została rozbita przez kogoś po czym zostałeś brutalnie wyrwany z siedzenia. Ktoś dysponujący nadludzką siłą wyciągnął Cię przez szybę po czym rzucił na ziemię. Gdy odzyskałeś świadomość na szybko zauważyłeś, że kobieta celuje do Ciebie ze swojego rewolweru. Ta sama kobieta, która przecież Ciebie ratowała! Przerażony spojrzałeś jej w oczy i usłyszałeś - Co robaczku, myślałeś że tak szybko uciekniesz? Niee, jeszcze nie. Najpierw nam wszystko wyśpiewasz. Nawet nie mówiąc, przecież masz palce... a nie chciałbyś się ich pozbyć, prawda? - po czym pociągnęła za kurek, bęben rewolweru się obrócił... pytanie czy w nim była kula?

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #31 dnia: Października 06, 2016, 23:26:39 »
    WIEDZIALEM ZE JEST ZA PIEKNIE QRWA MAC o co do ciezkiej cholery tu chodzi moze to jakis porabany sen i sie obudze zaraz zamykam oczy i z rezygnacja kiwam glowa po co ta szopka

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #32 dnia: Października 06, 2016, 23:33:31 »
    Kobieta pociągnęła za spust rewolweru, ale w bębnie nie było pocisku... Niebezpiecznie głośno zabrzmiał "suchy" strzał. Kobieta tym czasem wybuchła śmiechem, a za nią kolejni mężczyźni którzy dołączyli do niej. Wśród nich był również ten "elokwentny", który podszedł do Ciebie, kucnął i z uśmiechem powiedział - A widzisz, poznałeś moją szefową. Teraz dopiero bym się zaczął bać na twoim miejscu - po czym on i jego kolega brutalnie szarpnęli Tobą i postawili Cię do pionu. "Elokwentny" wręczył Ci notes i ołówek, po czym usłyszałeś pytanie od kobiety - Kto był twoim zleceniodawcą? Jeżeli sprzedasz nam go, zabiję na miejscu. Jeżeli nie... dopowiedz sobie - po czym od niechcenie zaczęła kręcić bębnem rewolweru...

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #33 dnia: Października 06, 2016, 23:43:21 »
    biore notes i siadam na ziemi no to sie nie wywine.....ale moze uda mi sie potargowac podam wam wszystko co wiem takie niesmiałe pytanie czy istnieje opcja w ktorej nie bede mial wyboru zginiesz badz zginiesz? jestem raczej pragmatycznym czlowiekiem i osobiscie nic do was nie mam to bylo zwykle zlecenie, wiem ze jestescie ludzmi biznesu moze uda nam sie jakos dogadac?

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #34 dnia: Października 06, 2016, 23:57:47 »
    Kobieta spojrzała na kartkę z notesu, którą podałeś jej. Usłyszałeś - Nic do nas nie masz, to było zwykłe zlecenie ale jednak jesteś tutaj, więc to nie mogło być zwykłe. Dlatego powtórzę ostatni raz pytanie, potem Ci przestrzelę kolano. Kto jest twoim zleceniodawcą? - po czym teatralnie sprawdziła amunicję w rewolwerze i zaczęła nim kręcić niczym zawodowy kowboj...

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #35 dnia: Października 07, 2016, 00:33:50 »
    nie mam zleceniodawcow facet sie skontaktowal normalnie poprzez normalne kanaly wiem tylko ze byli to makaroniaze ale zanim zaczniecie strzelac mi w kolana itp moge go dla was znalezc i wszystko o nim co jest w sieci dajcie mi tylko dostep do mojego sprzetu i cos do picia

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #36 dnia: Października 07, 2016, 00:51:32 »
    Zanim kobieta cokolwiek powiedziała, padł strzał. "Elokwentny" dostał w głowę, a ona wybuchła tak, jakby został zniszczony arbuz. Momentalnie kobieta odwróciła się za źródłem strzału, a wtedy padł drugi i drugi mężczyzna stojący za tobą padł nieżywy. Kobieta odwróciła się w twoją stronę i wykorzystując obrót, zamachnęła się i uderzyła Cię rewolwerem w twarz tak, że pod wpływem uderzenia poczułeś jak łamie Ci się nos i przewróciłeś się. Tymczasem pozostali mężczyźni rozpierzchli się po terenie, szukając schronienia przed snajperem.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #37 dnia: Października 07, 2016, 00:59:19 »
    jak przestane widziec na czarno padam plackiem na ziemie i staram sie siegnac do klamki od tylnych dzwi samochodu i sie tam wczolgac i wyjsc drugimi pozostawiajac jak najwiecej stali miedzy soba a wszystkimicoooo do urwy sie tu dzieje mysl teraz liczy sie tylko przezyc

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #38 dnia: Października 07, 2016, 01:30:25 »
    Gdy szybko przejrzałeś na oczy rzuciłeś się na ziemię. Tym razem wiedziałeś, że to nie żarty ani nie gra od jej strony. W międzyczasie gdy ty zacząłeś macać za klamką samochodu padł kolejny strzał i kolejny mężczyzna zginął na miejscu. Otworzyłeś drzwi i już chciałeś się wczołgać do samochodu, lecz zanim to zrobiłeś kobieta brutalnie pociągnęła Cię z ziemi i postawiła przed sobą, po czym schowała się za Ciebie i przystawiła Ci lufę rewolweru do skroni - JESZCZE CHWILA A ZABIJĘ TEGO SUKINSYNA! POKAŻ SIĘ! - krzyknęła kobieta w ciemność panującą wokół Was.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #39 dnia: Października 07, 2016, 01:35:46 »
    qrwq qrwa qrwa i teraz stalem sie karta przetargowa podnosze rece przenosze ciezar tylko na jedna noge

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #40 dnia: Października 07, 2016, 01:39:43 »
    Miałeś wrażenie że czas stanął w miejscu. Sekundy zamieniły się w godziny, minuty w lata... lecz tak nie było. Po chwili poczułeś pęd obok swojej głowy. Najpierw usłyszałeś świst pocisku, potem huk wystrzału. Pocisk trafił kobietę w głowę, rozwalając ją na kilka części. Mózg jak i resztki jej głowy obryzgały Ciebie, a jej bezgłowe ciało upadło. Rewolwer uderzając o ziemię gdzieś się potoczył... Tymczasem reszta jej ludzi stwierdziła, że nie warto ryzykować życia i po prostu zaczęli uciekać przed siebie. Będąc w szoku upadłeś na kolana i spojrzałeś się w ziemię... Po chwili usłyszałeś, jak ktoś idzie w twoim kierunku.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #41 dnia: Października 07, 2016, 01:51:00 »
    nie nie nie to sie nie dzieje naprawde padam na ziemie co to za cyrk staram sie wczolgac pod samochod

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #42 dnia: Października 07, 2016, 01:59:42 »
    Wczołgałeś się pod samochód. Spojrzałeś się i zobaczyłeś, że ktoś podszedł bliżej samochodu. Ujrzałeś takie buty. Usłyszałeś mocne obijanie samochodu, jakby pukanie oraz męski głos - Długo tak tam będziesz siedział? Nie mamy całej nocy, a mnie się śpieszy. Noo, wyłaź mały.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #43 dnia: Października 07, 2016, 02:07:28 »
    to juz 2 raz jak niby mnie ktos niby ratuje o co tu chodzi wylaze z zamknietymi oczami siadam i pisze na piasku mam dosc poprostu mnie zabijcie

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #44 dnia: Października 07, 2016, 02:11:37 »
    - Zabić Ciebie? Hahahaha - usłyszałeś śmiech mężczyzny - A dlaczego miałbym Cię zabijać po tym, jak Ci uratowałem dupsko? A wybacz, muszę jeszcze coś zrobić - po czym usłyszałeś jak odchodzi na parę kroków i ponownie strzelił, tylko nie wiesz do kogo. Usłyszałeś - no proszę, to mnie zaskoczyłaś suko. No nic, wstawaj mały, mamy mało czasu a roboty przed nami dużo - po czym usłyszałeś, że mężczyzna powoli kieruje się w stronę z której przybył.

Co robisz?