Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - John Ozgur  (Przeczytany 16325 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona prywatnie między Johnem Ozgurem a GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Scyfe

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - John Ozgur
    « Odpowiedź #240 dnia: Grudnia 15, 2016, 19:51:33 »
    Nie wiem jak to wygląda oraz jaki ma kontrakt. A to co się stało w porcie tak czy siak trzeba było zgłosić szeryfowi. A nas jest i tak w tym mieście sporo. Ty znasz go dłużej ode mnie i sama wiesz jakie kontrakty dostaje Seth. No i ja mogę mieć problemy z jego obserwacją, jak chcesz informacji przekażę ci tylko suche fakty które będę w stanie zebrać... nic poza to...

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #241 dnia: Grudnia 15, 2016, 19:53:50 »
    - Nie mogę Ci wiele powiedzieć o kontrakcie, chociaż znam jego treść - powiedziała Miranda - Chodzi mi tylko o to, że chyba się angażuje w to zbyt emocjonalnie. Wiem, że to może dziwnie brzmieć, ale jak bardzo dobrze znasz swojego Ojca, John?

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #242 dnia: Grudnia 15, 2016, 20:05:40 »
    Sama wiesz lepiej, byłem jego sługą, przez ostatnie 7 lat, a ze sługa nie rozmawia się o swoich skrytych sprawch, ostatni ghul który za bardzo się do niego zbliżył skończył z nami na arenie, zanim został przemieniony. Myślałem że mnie spotka ten sam los, stało się inaczej...

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #243 dnia: Grudnia 15, 2016, 20:35:09 »
    - Co nie zmienia faktu, że okazałeś się być lepszym niż reszta - odpowiedziała Miranda - Jesteś teraz jego synem, tej samej krwi, tej samej więzi. Lepiej, by ktoś miał nad nim opiekę John, nawet jeżeli tym opiekunem będziesz Ty. Zainteresuj się tą sprawą, chociażby dla czystego sumienia - po czym lekko się uśmiechnęła Assamitka.

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #244 dnia: Grudnia 16, 2016, 01:17:23 »
    Zrobię co będę mógł, by utrzymał status quo, czy masz dla mnie jeszcze jakieś zadanie.
    Oki wracam do siebie, muszę wracać do zadania... jeszcze jakaś sprawa??

Jeżeli Miranda mnie wypuszcza, wracam do samochodu, sprawdzam czy nie ma pluskw (jak są usuwam je i wrzucam do kanału jadąc drogą, taki trening...) i wracam do klubu, prostą drogą, pilnując kiedy pojawi się jakiś ogon by trochę pokluczyć, żeby nie było za łatwo...

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #245 dnia: Grudnia 16, 2016, 01:25:26 »
    - Nie John, jesteś wolny. Tylko bądź pod telefonem - po czym odprowadziła Cię wzrokiem do momentu aż jej nie zniknąłeś z widoku. Sprawdziłeś vana pod kątem pluskiew, nic nowego nie było. Spokojnie wyruszyłeś na ulicę i skierowałeś się w stronę Afterlife. Po jakimś czasie kluczenia zauważyłeś w swoim lusterku, że od jakiegoś czasu śledzi Cię samochód.

Co robisz?

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #246 dnia: Grudnia 16, 2016, 09:26:42 »
    Cholibka, kogo znów przywiało, ruszam do klubu, w końcu Veselin czeka, obserwuję czy jakiś jeszcze pojazd, porusza się za mną.
    Gdy dojadę na parking klubu rozglądam się za tym samochodem...

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #247 dnia: Grudnia 16, 2016, 17:42:30 »
    W czasie jazdy w stronę Afterlife co jakiś czas spoglądałeś w lusterko. Cały czas widziałeś chevroleta, a ten utrzymywał bezpieczną odległość do twojego vana. Po jakimś czasie spokojnej jazdy dotarłeś pod klub i zaparkowałeś na parkingu. Wysiadając z vana zauważyłeś, że chevrolet zaparkował po drugiej stronie ulicy, ale tak by miał szybką drogę odjazdu.

Co robisz?

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #248 dnia: Grudnia 16, 2016, 18:01:33 »
    Wyciągam telefon, podchodzę bliżej z aparatem ustawionym w kierunku samochodu i zaczynam robić zdjęcia, staram się zrobić zdjęcie tablicy rejestracyjnej...

Potem wracam do klubu...

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #249 dnia: Grudnia 16, 2016, 18:15:45 »
    Gdy zacząłeś powoli podchodzić do samochodu i robić mu zdjęcia, ten uruchomił silnik i odjechał dosyć szybko. Niestety, nie zdążyłeś uchwycić rejestracji samochodu, ponieważ tuż przed tym jak miałeś to zrobić pojazd skręcił w uliczkę i zniknął Ci z pola widzenia. Chwilę jeszcze postałeś na chodniku, po czym odwróciłeś się i skierowałeś do klubu jednocześnie chowając telefon. Gdy zbliżałeś się do głównych drzwi zauważyłeś, że przed nimi ustawiał już się wężyk z ludzi chcących dostać się do środka a ochrona powoli sprawdzała ich. Druga kolejka była pusta i bez problemu dotarłeś do środka...

PRZEJŚCIE DO SESJI WSPÓLNEJ