Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - John Ozgur  (Przeczytany 16445 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona prywatnie między Johnem Ozgurem a GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Scyfe

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - John Ozgur
    « Odpowiedź #105 dnia: Maja 30, 2016, 22:12:18 »
    przeczucie... dziwna rzecz, ale czasem się sprawdza...

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #106 dnia: Maja 30, 2016, 22:13:36 »
    - Nawet jeżeli są, pewnie we własnych sprawach - odpowiedział Ojciec - Czegoś się obawiasz?

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #107 dnia: Maja 30, 2016, 22:23:29 »
    Nie wiem, nie znam ich, to i nie wiem czego się obawiać... A nieznanego lepiej się nie obawiać, lepiej być przygotowanym na nieoczekiwane, stąd moje pytanie, W swoim długim życiu napewno spotkałeś już jakiś i wiesz czego się po nich spodziewać...

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #108 dnia: Maja 30, 2016, 22:28:18 »
    - Czego się po nich spodziewać? Wszystkiego - odpowiedział Seth, po czym wysunął się z pod samochodu. Wstał, otrzepał się i zauważyłeś część jego tatuaży. Oparł się o ramę samochodu i powiedział - Można ich traktować jak sojuszników, ale zawsze służą swojemu bogowi. Tak jak my Radzie. Dużo od siebie się nie różnimy, może tylko sposobem działania. Ale trzeba pilnować się w ich otoczeniu. Jak mówią, co mówią, jak się zachowują... No i otaczają się wężami. Elementy ubrania, broń, wszystko będzie się kojarzyło z Egiptem i tamtymi terenami. Pytasz bo spotkałeś kogoś?

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #109 dnia: Maja 30, 2016, 22:30:39 »
    nie, nie spotkałem tylko śniłem Ojcze... chyba śniłem o ich świątyni...

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #110 dnia: Maja 30, 2016, 22:34:33 »
    - Ciekawe. Sny często są elementem przyszłości - odpowiedział Seth, ciągle się opierając o ramę - W naszym klanie mógłbyś w teorii porozmawiać z wezyrem o takich sprawach. Ale tutaj, w San Francisco? Jeżeli chciałbyś wiedzieć, co ten sen może oznaczać to musiałbyś albo spotkać kogoś z Ravnosów albo Tremere.

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #111 dnia: Maja 30, 2016, 22:35:47 »
    - Zajmę się tym później ... teraz myślę że czas na spotkanie z rafikiem Ojcze... trzymaj za mnie kciuki Powiedział John, uśmiechając się lekko by rozluźnić atmosferę...

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #112 dnia: Maja 30, 2016, 22:42:45 »
    - Nie musisz spotykać się dzisiejszej nocy - odpowiedział - Jesteś proszony tylko o kontakt w ciągu najbliższych nocy. Ale jeżeli chcesz, to jedź. Kluczyki są w schowku od strony kierowcy. I przy okazji, powodzenia - po czym pilotem otworzył Ci drzwi garażu, byś mógł spokojnie wyjechać, a sam zabrał się ponownie za składanie samochodu.

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #113 dnia: Maja 30, 2016, 22:56:49 »
    Lepiej załatwiać takie sprawy od razu... Przynajmniej w poprzednim życiu miałem taką zasadę...
    John przypomniał sobie Kate... lecz szybko powstrzymał te myśli i schował je głęboko
    Czy masz jakieś jeszcze plany w stosunku do mnie na dzisiaj?? Może jednak pomóc Ci w Naprawie, to jest jedenz najpiękniejszych klasyków
    powiedział John z nieukrywanym podziwem dla pojazdu jak i dla gustu Ojca

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #114 dnia: Maja 30, 2016, 23:11:13 »
    - Z tego klasyka, jak to określiłeś zostaje tylko wygląd - powiedział Seth, podchodząc do płachty, która zakrywała jakiś większy przedmiot. Ściągnął ją i ukazał Ci się silnik samochodowy, po chwili kontynuował - Wszystko zostanie wymienione, sam go rozebrałem to i go sam poskładam. I nie, nie mam planów w stosunku do Ciebie na dzisiejszy wieczór. Poza tym, odkąd stałeś się moim synem, to pracujesz na swój rachunek. No chyba, że przeskrobiesz coś w sprawach Camarilli, to płacę za Ciebie głową. Miej to na uwadze - po czym zabrał się za składanie silnika na tyle, ile może zrobić na zewnątrz "skorupy". Ty tymczasem pożegnałeś się i wsiadłeś do vana. Kluczyki były tam, gdzie Seth je zostawił. Odpaliłeś silnik i powoli wyjechałeś na ulicę. Wmieszałeś się w ruch, starałeś się wyczuć samochód. Pomimo swoich rozmiarów zauważyłeś, że i ten był odpowiednio podrasowany. Kusiło Cię, by sprawdzić ile może osiągnąć, ale wiedziałeś że to nie twój pojazd. Po jakimś czasie dojechałeś pod adres. Było to jedno ze złomowisk San Francisco. Podjechałeś pod budynek, po czym wysiadłeś z vana.

Co robisz dalej?

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #115 dnia: Maja 30, 2016, 23:44:14 »
    John ruszył w kierunku bramy, wytężając wzrok, i szukając znaków klanu, w końcu podszedł dol drzwi budynku i nacisnął dzwonek przy domofonie...
    "...dzzzzzzzzzz... odezwał się dźwięk dzwonka/domofonu...

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #116 dnia: Maja 30, 2016, 23:53:44 »
    Zadzwoniłeś dzwonkiem, po czym zauważyłeś, że kamera znajduje się z boku drzwi. Zauważyłeś, że kamera porusza się i zwiększa to zmniejsza obiektyw. Po chwili usłyszałeś brzęknięcie i drzwi się otworzyły. Gdy wszedłeś do środka zauważyłeś dwa automatyczne dwulufowe działka, które były wymierzone w Ciebie. W pierwszej chwili chciałeś uciekać lecz zauważyłeś, że one cały czas podążają za Tobą. Działka po chwili przeszły w stan spoczynku, po czym zauważyłeś schody prowadzące wgłąb, zapewne do piwnicy. Schodziłeś przez jakiś moment. Odczuwałeś, że zmienia się atmosfera placówki. Gdy zszedłeś na dół zauważyłeś duże pomieszczenie, w którym centralną część zajmowała interaktywna mapa miasta. Po prawej stronie od mapy wisiały holograficzne portrety Assamitów aktualnie przebywających w mieście. Poza wiszącym hologramem twarzy twojego Ojca była jeszcze jedna twarz. Aktualnie i twój Ojciec, i ona byli bez kontraktu. Po lewej stronie od mapy znajdowało się ogromne stanowisko komputerowe z kilkunastoma monitorami. Cały czas coś pokazywały, widocznie Rafik miał pod obserwacją całe miasto. Po chwili spostrzegłeś, że nad mapą stoi kobieta. Wyczułeś, że jest podobnej siły co ty. Gdy zobaczyła Cię, wyprostowała się i powiedziała:
    - Sabah al hir John. Miło mi Cię poznać.

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #117 dnia: Maja 31, 2016, 00:09:32 »
    - Sabah al hir miło cię widzieć, Ojciec przekazał mi że mam się z Tobą skontaktować...
    odpowiedział John oczekując dalszej wypowiedzi gospodarza...

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #118 dnia: Maja 31, 2016, 00:33:26 »
    - Pewnie nie spodziewałeś się kobiety jako Rafika, prawda? - spytała assamitka - Nazywam się Miranda Kane i jestem Rafikiem na to miasto wyznaczoną przez Radę w Alamut. Chciałam Cię poznać, Johnie. Przez czas, który będziesz w tym mieście będziemy współpracować, a nie chciałabym, by były między nami jakieś animozje. Chciałam Ci przy okazji pogratulować Spokrewnienia... Seth może być wspaniałym Ojcem, ale jest też niesamowicie wymagający, co pewnie już poznałeś na własnej skórze. Ale nic, widzę że chcesz o coś zapytać, więc pytaj.

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #119 dnia: Maja 31, 2016, 18:40:48 »
    - Każdy Assamita jest przecież bratem, i nie jest żadnym zaskoczeniem, że jesteś piękną kobietą.
    Tak jestem dumny z tego że mój Ojciec wybrał mnie jako swojego syna, i wiem jak wiele mogę się od niego nauczyć oraz jakie oczekiwania są ze mną związane mając takiego jak on Ojca, i nie chcę go w żaden sposób zawieść...
    Co do pytań, mogę mieć jedynie pytania, jak ma wyglądać nasza współpraca, i czego rada oczekuje ode mnie??