Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - John Ozgur  (Przeczytany 16276 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona prywatnie między Johnem Ozgurem a GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - John Ozgur
    « Odpowiedź #60 dnia: Maja 26, 2016, 03:09:52 »
    Wychodząc z pokoju zauważyłeś, że jest koło północy. Nie wiesz ile dokładnie spałeś, ponieważ nie pamiętasz poprzedniej daty... A może ona nie liczyła się tak bardzo? Schodami zszedłeś na dół... Salon był pusty, nikogo nie było. Słyszałeś za to odgłosy dochodzące z garażu. Skierowałeś się tam i zauważyłeś, że twój Ojciec składał aktualnie Chargera, praktycznie leżał pod nim i coś montował. Widocznie nie zauważył Cię, kiedy przyszedłeś. A może zauważył, tylko nie przejął się tobą?

Co robisz?

Offline Scyfe

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #61 dnia: Maja 26, 2016, 10:05:03 »
    -Piękny wóz Panie faktycznie to był piękny wóz i John zastanawiał się jaki dźwięk wyda ta bestia. -W czymś pomóc
    Spojrzałem na części, narzędzia, wszystko ułożone, mające swoje miejsce kolejność logiczną całość... No tak taki był Ojciec, dokładny, poukładany, systematyczny...
    - Długo spałem Panie??

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #62 dnia: Maja 26, 2016, 10:56:02 »
    - Po pierwsze, nie jestem już twoim Panem, tylko Ojcem - odpowiedział assamita, ciągle będąc pod pojazdem - Spałeś resztę nocy spokrewnienia i dzień... no i dzisiejszej nocy jeszcze trochę. I nie, nie musisz mi pomagać. Sam go zrobię, od dawna był w stanie... pierwotnym że tak to ujmę - po czym wysunął się z pod samochodu. Wstał, otrzepał się i powiedział - Musisz nauczyć się polować, spożywać vitae. Nie tylko z butelek jak piwo bądź tani winiacz, ale też z ludzi. I musisz się nauczyć tego dzisiejszej nocy. Mam nadzieję, że nic nie planowałeś na dzisiaj? - po czym podszedł do szafki i zaczął się ubierać...

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #63 dnia: Maja 26, 2016, 22:12:21 »
    dobrze P.. Ojcze zająknął się John tak długo mówiłem do Ciebie Panie, że weszło mi to w nawyk, wybacz..., wróciłem do pokoju po płaszcz który ubrałem po drodze i wróciłem do Ojca. (wziąłem swoje noże schowane pod płaszczem.
    wolę nie sprawić Ci zawodu, Ojcze, z tego co mówiłeś będziesz musiał mnie przedstawić jeszcze właścicielowi Elizjum
    John chwile czekał z zawieszonym głosem
    z tym polowaniem, czy powinienem coś wiedzieć, jakieś zasady których należy przestrzegać, w trakcie wcześniejszego szkolenia, uczyłem się zabijać, to jest dla mnie nowa sytuacja

i zaczął słuchac co miał do powiedzenia jego Ojciec.

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #64 dnia: Maja 26, 2016, 22:22:47 »
    Gdy ubrał się, zamknął szafkę i powiedział - Czeka Cię przedstawienie lokalnemu Księciowi. Scott Blackburn, Ventrue. Silniejszy ode mnie, dużo mądrzejszy i trzyma to miasto za pysk, jeżeli tak można się wyrazić. Zapewne wpiszę Cię do księgi kainitów i spyta o parę spraw. Nie wiem jakich, nie wnikam. Co do polowania,  pojedziemy w pewną okolicę gdzieś, gdzie będziesz mógł wykazać się. To nie chodzi o zabijanie, tylko o przeżycie. Nauczysz się pić vitae z ludzi. Pić, zabezpieczać ich, utrzymywać przy życiu. Jest to ważna lekcja... Gotowy?

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #65 dnia: Maja 26, 2016, 22:24:28 »
    wziąłem głęboki oddech
    ruszajmy

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #66 dnia: Maja 26, 2016, 22:38:23 »
    Wsiedliście do vana, twój Ojciec jako kierowca. Gdy wyjechaliście na ulicę i włączyliście się do ruchu, z radia zabrzmiała taka piosenka. Mijaliście miasto, które praktycznie spało. Gdzieniegdzie taryfa, jacyś ludzie, wiedziałeś jak odróżnić kainitę od zwykłego człowieka czy ghula - w końcu byłeś szkolony pod tym względem. Nie tylko wyczuwałeś ich, ale również czytałeś ich mowę ciała... Po kilkunastu minutach podjechaliście w okolicę jednego z klubów ze striptizem... tych gorszego sortu. Przed nim było zaparkowanych kilka motocykli, widocznie klub należał do jakiegoś gangu. Przed klubem stało kilka panienek lekkich obyczajów. Spojrzałeś się na Ojca, a on odpowiedział - To twoje pierwsze zadanie. Musisz uwieść jedną z tych ladacznic. Możesz próbować rozmawiać z nimi, ale tutaj to kasa rządzi. W schowku pasażera masz portfel. Tam są wszystkie dokumenty potrzebne Ci do egzystowania w mieście - dowód osobisty, prawo jazdy, ubezpieczenie, pozwolenie na broń i póki co trzy tysiące dolarów. Dzisiaj Ci udostępniłem twoje konto, masz również tam trochę zasobów... Gdy już uwiedziesz jedną, masz z nią odejść do jakiegoś ciemnego zaułka i sprowadzić to do tego, czego chce. Tylko nie pozwól jej za wiele, masz delikatnie ugryźć jej szyję swoimi kłami. Poćwicz chwilę wysuwanie i chowanie ich. Dobrze wiesz jaką ekstazę czuje człowiek przy piciu naszej vitae. Dostaje podobnej, a nawet dużo potężniejszej, gdy ty zrobisz "pocałunek" na niej. Gdy już się wgryziesz, kontroluj upływ jej vitae. Jest owszem dziwką, ale pewnie pod ochroną. Gdy poczujesz jej vitae w sobie, Bestia się ponownie w tobie obudzi. Musisz ją zwalczyć za wszelką cenę, inaczej możesz zabić swojego... dawcę. Gdy oderwiesz już od szyi kły, zaliż jej ranę, inaczej się wykrwawi. Po tym wszystkim schowaj ją gdzieś, nic nie będzie pamiętała. Zrozumiałeś? Jeżeli tak, poćwicz kły i wyjdź, gdy będziesz gotowy - po czym przestał Cię obserwować, tylko patrzył się w stronę motocykli.

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #67 dnia: Maja 27, 2016, 00:50:38 »
    hmmm... właściwie to zapomniałem, fakt mam kły... spróbował wysunąć i wsunąć je kilka razy aż oswoił się z tym uczuciem, i był w stanie zrobić to mechanicznie... wyszedł z samochodu..
    Zimne powietrze wieczoru owiało jego brodę lekko ją mierzwiąc, jak to zrobić?? Ruszył w kierunku grupki kobiet w strojach jednoznacznie sugerujących sfere ich "zainteresowań", lub "preferencji" zawodowych,
    wybrał brunetkę...
    Cześć... jesteś zajęta?? Miałem dziś smutny dzień i chciałem go jakoś sobie umilić na koniec?? Jesteś zainteresowana??

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #68 dnia: Maja 27, 2016, 01:09:36 »
    Oceniła Cię jedna z dziewczyn, do których zagadałeś. Zrobiła lekko skwaszoną minę i powiedziała:
    - Jak dla Ciebie, to za 150$ mogę Ci umilić wieczór. Zainteresowany?

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #69 dnia: Maja 27, 2016, 01:14:11 »
    John wyczuł jej ciepłe ciało, i "profesjonalny" chłód w głosie
    zgoda powiedział John chodźmy gdzieś w bardziej prywatne miejsce, na świeżym powietrzu ;)... opowiesz mi o tym co lubisz, a może i ja się rozweselę ...

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #70 dnia: Maja 27, 2016, 01:22:51 »
    - Chodź ze mną - powiedziała, po czym wzięła Cię za rękę i poprowadziła do jednej z uliczek niedaleko vana. Rozejrzałeś się ale nie dojrzałeś samochodu. Kolejny test i misja zarazem? Po chwili dotarliście do zaciemnionego miejsca, po czym usłyszałeś od "dziewczyny":
    - 150$ dłonią, 200$ ustami, 300$ w moje wrota. Ile?

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #71 dnia: Maja 27, 2016, 01:40:42 »
    zwitek 150$ wylądował w dłoni dziewczyny, delikatnie przesunąłeś ją w cień uliczki choć trochę prywatności by ukryć się przed oczami wścibskich
    (click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Maja 27, 2016, 01:42:55 wysłana przez Claudie »

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #72 dnia: Maja 27, 2016, 01:49:33 »
    Po chwili wyszedłeś na ulicę i zauważyłeś, że van podjeżdża do Ciebie. Po chwili zatrzymał się i wsiadłeś. Samochód ponownie wjechał na ulicę, najpierw szybką jazdą odjechał od miejsca podebrania, dopiero po kilku przecznicach wrócił do normalnej prędkości. Usłyszałeś pytanie:
    - Dałeś sobie radę? Zabiłeś ją, czy przeżyła?

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #73 dnia: Maja 27, 2016, 02:00:26 »
    przeżyła, nie była celem, była zadaniem, smacznym, posiłkiem, ale przyznam Ci się nie lubię bestii

To była prawda, pamiętał sen kontrola, nad sobą do tego go szkolono. Ciekawe co będzie dalej... i jak się zmienił...
    przełknął resztkę krwi a może to był tylko posmak, słodki z lekko owocowym posmakiem...

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #74 dnia: Maja 27, 2016, 02:17:15 »
    - Nigdy nie traktuj ludzi jako smacznego posiłku - odpowiedział lodowatym tonem Ojciec - Nigdy nie wiesz, czy Cię zapamiętają. Są użyteczni. Pamiętaj o swoim początku. O swoim marnym życiu jako człowieka. Pamiętaj i wyciągaj wnioski z tego. A Bestii nikt nie lubi. Musisz walczyć z nią praktycznie każdej nocy, nie wiesz kiedy dokładnie zaatakuje... Zapamiętałeś? Poza tym twoje szkolenie nie będzie typowe, takie jak w przypadku gdy byłeś ghulem. Będziesz miał wolną rękę, chyba że będę Cię do czegoś potrzebował. Również możesz mnie prosić o pomoc i radzić się. W końcu jestem twoim Ojcem. Przy okazji, pamiętasz zasady obowiązujące w Elizjum? Działamy na terenie Camarilli, Maskaradę musisz utrzymywać... ale nie za cenę swojego życia. Jasne? - spytał, po czym wrzucił wyższy bieg...
    « Ostatnia zmiana: Maja 27, 2016, 15:41:53 wysłana przez Claudie »