Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Sesja wspólna  (Przeczytany 60107 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona między graczami pod okiem GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Sesja wspólna
    « Odpowiedź #165 dnia: Czerwca 06, 2016, 21:43:26 »
    Katherine

Azjata nie nadążył za twoimi ruchami, spokojnie wykonałaś to co planowałaś. Przewróciłaś go, zabijając na miejscu. Wstałaś, otrzepałaś się i zobaczyłaś, jak John tacha ciało jednego z napastników i ponownie wrzuca je w kałużę.

John

Wyleczyłeś swoje rany, przy okazji trochę uzupełniając swoją vitae. Czułeś, że jesteś silniejszy i pełniejszy ale jeszcze to nie jest stan perfekcyjny... Wrzuciłeś ciało ponownie w kałużę i zauważyłeś, że Kate Ci się przypatruje.

Co robicie?

Offline Luna

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    • Coś osobistego, hm....
    « Odpowiedź #166 dnia: Czerwca 06, 2016, 23:18:26 »
    Nie komentuje tylko uprząta ciała z dala od ulicy oraz delikatnie o ubrania zabitych ociera ostrza. Po dłuższej chwili patrzy się w stronę Assamity oczekując jaka kolejną przygo...ruch wykona.
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 06, 2016, 23:56:49 wysłana przez Luna »
    Belua multorum capitum

Offline Scyfe

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #167 dnia: Czerwca 14, 2016, 16:28:47 »
    Całkiem nieźle Katherine... Jak na rozgrzewkę... przynajmniej widzimy czego się spodziewać... idziemy dalej zobaczyć o co chodzi w tej jatce??

Offline Luna

• Użytkownik
    • Coś osobistego, hm....
    « Odpowiedź #168 dnia: Czerwca 14, 2016, 23:58:07 »
    Kate schował ostrza i poprawiła kaptur na głowie,

- cały czas odnoszę wrażenie, że kogoś nam tu brakuje....no nic, ruszajmy dalej - po chwili była gotowa do drogi.
    Belua multorum capitum

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #169 dnia: Czerwca 27, 2016, 19:09:03 »
    Po chwili ruszyliście wgłąb Chinatown. Uważając na wszelkie zagrożenia powoli posuwaliście się chodnikiem gdy usłyszeliście dwa wybuchy, po czym poszedł po nich ogromny huk wystrzałów kilku sztuk broni maszynowej. Odgłosy były niedaleko Was, ale czy zaryzykujecie kolejne starcie z gangami?

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #170 dnia: Czerwca 27, 2016, 19:21:48 »
    Kate zainteresowana w następnej zabawie, dla treningu??  uśmiechnąłem się lekko i spojrzałem na zielone oczy Kate. Ciekawe co odpowie, w walce wyglądała naturalnie, więc ma w niej doświadczenie, choć czasem odzywa się w niej jakiś lęk... ciekawe.

Offline Luna

• Użytkownik
    • Coś osobistego, hm....
    « Odpowiedź #171 dnia: Czerwca 28, 2016, 01:44:10 »
    - starcia nigdy nie są dla mnie treningiem tylko sprawdzianem - odpowiedziała zaciskając zęby i drętwiejąc na dźwięk otoczenia. Zastygła w bezruchu skanowała oczami otoczenie, wsłuchując się jednocześnie w najmniejszy szmer,
    - ty tu prowadzisz, decyduj - pozwoliła sobie na chwilę dekoncentracji mówiąc to i ponownie wróciła do skanowania otoczenia.
    Belua multorum capitum

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #172 dnia: Czerwca 28, 2016, 20:59:09 »
    Mówiłem Ci już że jestem tutaj po raz pierwszy i nie znam tego miasta, .. ale cóż chodźmy i miejmy nadzieję że teraz nas nie zauważą - ruszyli do przodu ostrożniej niż poprzednio szukając więcej śladów i przyczyn tej wojny ruszyli do przodu wykorzystując cienie i sprawdzając co jakiś moment czas jaki pozostał im do ranka

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #173 dnia: Czerwca 28, 2016, 21:17:48 »
    Po jakimś czasie dotarliście do miejsca... bitwy? Egzekucji? Na pewno nie było tutaj wcześniej bezpieczniej. Setki leżących łusek, kilka-kilkanaście wypróżnionych magazynków do karabinków szturmowych oraz dopalający się magazyn ukazał Wam "piekło", jakie się tutaj wydarzyło. Zauważyliście również spalone ślady opon, widocznie "sprawcy" nie czekali na to co się tutaj wydarzy i odjechali z miejsca zdarzenia.

Gdzie się kierujecie? Rozdzielacie się, wchodzicie do spalonego magazynu czy podejmujecie jeszcze inną decyzję?

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #174 dnia: Czerwca 28, 2016, 21:30:28 »
    Spojrzałem lekko zdziwiony skalą oraz bezwzględnością i bezprawiem jakie w chwili obecnej panuje w tym mieście -Kate checsz sprawdzić czy ktos przetrwał ten armagedon??

Offline Luna

• Użytkownik
    • Coś osobistego, hm....
    « Odpowiedź #175 dnia: Czerwca 28, 2016, 23:56:46 »
    - tak, zacznę od tego kierunku, ty pójdź tędy, pozostańmy w zasięgu wzroku - ruszyła przed siebie szukając ocalałych i z ciekawości rozglądała się za prochami, chcąc sprawdzić czy kainici też biorą udział w starciach.
    Belua multorum capitum

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #176 dnia: Czerwca 29, 2016, 00:11:28 »
    rozejrzałem się po zgliszczach, ślady kul i płomieni były wszędzie, ciekawe czy ktoś przetrwał człowiek lub Kainita warto kogoś tu poszukać uśmiechnąłem się w w myślach.

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #177 dnia: Czerwca 29, 2016, 22:45:11 »
    Katherine

Zajrzałaś do środka magazynu. Zauważyłaś, że został on przerobiony na swego rodzaju mieszkanie. Wewnątrz było również istne pobojowisko. Postrzelane ściany, spalone meble i inne elementy mieszkania... oraz kilka trupów. Na parterze zauważyłaś na wpół spalone ciała mężczyzn. Podeszłaś do nich i zauważyłaś, że pomimo spalenia są podobnie ubrani oraz mają podobne wyposażenie, poza bronią. Zauważyłaś również prowadzące schody na górę.

Co robisz? Idziesz na piętro, czy przeszukujesz dalej parter?

John

Rozejrzałeś się po pobojowisku na zewnątrz. Z wiedzy, jaką dysponujesz dowiedziałeś się, że przeciwników na zewnątrz było przynajmniej czterech. Świadczą o tym rozrzucone puste magazynki oraz mnóstwo łusek po pociskach. Podniosłeś kilka z nich i zauważyłeś, że są one pozbawione jakichkolwiek danych "fabrycznych". Czyżby ktoś nie chciał by śledczy namierzyli sprawców?

Co robisz? Gdzie się udajesz?

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #178 dnia: Czerwca 29, 2016, 22:52:46 »
    Wchodzę do budynku, by mieć Kate na oku, gdyby coś jej się stało ojciec by mi nie darował...
    Przeglądam parter, szukam wejść do piwnicy/kanałów, Sprawdzam piętro,
    Ciekawe czy broń i amunicja tych wewnątrz również jest nienamierzalna.
    Zapamiętuję sposób ubioru i znaki szczególne ofiar, może uda się później ustalić kim są i kto ze sobą walczy...

Offline Luna

• Użytkownik
    • Coś osobistego, hm....
    « Odpowiedź #179 dnia: Czerwca 29, 2016, 23:25:43 »
    Kate stanęła w centralnej części parteru i spojrzała się w stronę Assamity, przyłożyła palec do ust a na jego oczach Kainitka swe na chwilę zamknęła, zaś skóra pokrywająca jej twarz pobladła i zmatowiała. W tej samej chwili Wampirzyca otworzyła swe czarne do granic możliwości oczy i nasłuchiwała oznak życia w magazynie.
    Ryzykując oszołomieniem za sprawą Nadwrażliwości, nie zależało jej na tym by to trwało długo ale na pewno pomogło by jej to w poszukiwaniach.
    Gdy tylko odnalazła by jakiś trop - wróciła by do swego stanu z przed użycia i podążała we wskazanym kierunku, jeżeli dalej nic...cóż szukała by w konwencjonalny sposób dalej, zachowując czujność i kierując się od parteru, ku górze magazynu.
    Belua multorum capitum