Nie chce mi się tego wszystkiego czytać, więc odpowiem tylko ogólnikowo. Najpierw zarzuty.
Eh, już nudne się to robi. Tak, grałem z prowokatorami i nic nie widziałem. No świetnie, tylko, jak się dowiedziałem później, najgoręcej było na II mapie, na której już mnie nie było w grze (na screeny sobie zerknij), więc owszem - nic nie widziałem.
I tak Prusak, szczególnie Ty jesteś pod szczególną obserwacją. I nie chodzi tylko o incydent z PP14, ale również o to, że po prostu wiem, jaki jesteś. Często nie panujesz nad emocjami, dajesz się ponieść i masz ciągle jakieś żale. A w takim stanie łatwo podjąć złą decyzję, czy zrobić głupotę, dlatego też to ortalionowi są najbaczniej obserwowani.
Screen z tamtego meczu z Mydełkami ktoś chyba miał, wysłałem nawet wiadomość do Matafiksa teraz. Nie wiem, czemu nie wylądował na forum, ale nie jest to najbardziej istotne. Screeny z ID i logi są przede wszystkim dla administracji, abyśmy mogli uwierzytelniać mecze. I zanim zacznie się ktoś znowu sapać, to spójrzcie choć raz na listę adminów. Pięć osób z pięciu klanów - myślicie, że pozostała czwórka to moje podnóżki, które tylko czekają, by oszukiwać na moje polecenie, byleby SRC wygrało?
I skoro wracacie do mojego ostrzeżenia, to padło takie względem ortalionów i mydełek, bo zagraliście na niedozwolonym serwerze (mimo że was ostrzegałem przed meczem też). I powiem więcej - do dzisiaj nie dostałem logów z tamtego serwera, a więc zgodnie z ostrzeżeniem, powinienem odjąć wam 3 punkty i 12 rund (obustronny walkower). Zauważcie, że darowałem już to i żaden zbędny walkower nie padł, więc doceńcie proszę choć jeden cholerny gest i przestańcie męczyć ludzi o takie pierdoły.