Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Puchar Polski 2016 - temat ogólny  (Przeczytany 36445 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Puchar Polski 2016 - temat ogólny
    « Odpowiedź #195 dnia: Września 23, 2016, 22:09:01 »
    Nauczcie się nie wchodzić z buciorami jak ktoś Was nie chcę. Skoro po ograniczeniu streamerów Wasze kółko adoracji nie wytrzymało i padły wyzwiska to jest Wasz problem. Dyktator miał święte prawo banować trzodę. Streamowanie jak najbardziej. Jednak musi to być za zgodą obu teamów i tyle ludzi na ile oni pozwolą. To było logiczne od zawsze. I tyle. A tego Fausta to jak przyjdzie i pokaże jaja i przyzna się do błędu bym odbanował i niech streamuje dalej. Musimy się jednak szanować na wzajem.

A serwery są jakie są, musimy sobie radzić jak się da.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    « Odpowiedź #196 dnia: Września 23, 2016, 22:11:28 »
    A może byś odpisał na odpowiedź do twoich żałosnych zarzutów dotyczących jednostronnego streamu 0RTALI0N vs SRC? Naprawdę, takie uciekanie od wątku, w którym sam zarzucasz takimi historiami, a potem ucinanie tego, jest naprawdę poniżej krytyki. Żenada.

Na PP_France zagraliśmy dzisiaj mecz i spokojnie dało się grać, gdy nie siedziało ludzi pod limit. Poza tym do wyboru dostaliście jeszcze serwery WMT_NL.  Zagraliście na takim, gdzie robiliście to na własną odpowiedzialność i to zaznaczyłem, więc nie wiem, o co dym. I nie, Harman nie ma dostępu tam. A logi pokazują dużo więcej, niż myślisz. Także wybacz, ale Twoje screeny i dobre słowo mnie nie przekonuje, biorąc pod uwagę, że już oszukiwałeś, więc musimy kontrolować to przez logi. Ostatnie zdanie już kompletnie jest wyjęte nie wiem, z czego. Ponownie - żenada.
    Żałosne oskarżenia o oszukiwanie, Teoiss był u nas nawet na TS, widział dokładnie kto grał i kto był na kanale na TS. Dyktator 0-13, to też sprawdzałeś w logach?

Stream z meczu z 1 kolejki faworyzował zarówno SRC jak i Ortalion. Nikt od nas nie ma o to pretensji, nie wiem jak wygląda sytuacja z resztą graczy SRC, ale sądząc po postach (a raczej ich braku) też nie poczuli się urażeni. W temacie to tylko ty szukasz problemów, jednostronnego komentowania. Spójrz lepiej na siebie, wszędzie szukasz spiski w stosunku do ciebie, a najpierw radziłbym wziąć się za siebie i za swoją grę, byś był przydatny swojej drużynie. Dopiero potem szukaj dziury w całym.
    Żegnam i pozdrawiam, specjaliste ds kontroli jakości streamów
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Bojar

• Użytkownik
    • Piwa: 354
    • A proper wife should be as obedient as slave
    « Odpowiedź #197 dnia: Września 23, 2016, 22:12:41 »
    Z tymi ddosami to dobry pomysł xD Metoda a la Arni "ddosuj przeciwnika aż się podda".

Bojar nie zgrywaj jelenia.

To są stare zasady od zawsze. Czy to na WNLach czy gdziekolwiek. Jak strona nie wyrażała zgody to nie było streama. Jesteście stronami zaangażowanymi to nie umiecie spojrzeć na to chłodno.

A teraz użyj swojego wybitnego IQ, którym się dziś chwaliłeś i popatrz ile drużyn nigdy wcześniej nie miało styczności z nativowską sceną wb??? Sporo drużyn jest spoza native a sporo jest nieobeznanych ze sceną międzynarodową. Więc powiedz mi skąd mają je znać? Czy może mi chcesz wmówić, że jak w międzynarodowych się gra tak to wszędzie indziej w wb gra się tak samo? Odsyłam do streamowanego przez lusta meczu Chińczyków. Logika nie stanowi prawa ani zasad tak samo jak tradycja nie stanowi prawa, może co najwyżej być podstawą dla norm prawnych... Chyba, że mieszkasz na endemicznej, odciętej od lądu wyspie to se wtedy możesz mieć tradycja, historia = prawo...

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #198 dnia: Września 23, 2016, 22:13:59 »
    Oho, zaczynamy wyciągać staty, czyli poziom dyskusji wzrasta. Jak na prusaka to i tak długo wytrzymał bez argumentu: GRA TO ŻYCIE

I w odebranym piwie to samo: ŁAWKA PE
    Wolę być ławką PE, niż zadawać się z żałosnymi postaciami pokroju deniosa czy ciebie prusaczku :*

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #199 dnia: Września 23, 2016, 22:15:46 »
    Nie było żadnego streama Chińczyków to był fejk xD

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #200 dnia: Września 23, 2016, 22:19:03 »
    No cóż Panowie jako wybitny kontroler stężenia bełkotu stwierdzam, że Bojar i Prusak idźcie się przespać. Bełkotomietr przekroczył skalę. Nie umiecie uszanować woli drugiej strony to wiecznie będziecie bić głową w mur. A więc nie ma sensu tutaj z Wami dyskutować. Nie ma zgody z jednej ze stron=nie ma streama.

A sytuacja tutaj jest prosta. Przyszło kółko adoracji powydzierać się na streamie, poprosili Was aby zmniejszyć liczbę streamerów - kółko adoracji zaczęło wyzywać wokoło od debili. Nie dziwcie się, że ktoś zgarnął bana. I cieszcie się, że tylko on. Streamowanie jak najbardziej ale nie każdemu musi się podobać i ma prawo streama odmówić.

Tu trzeba mieć kokones panowie a nie płakać na forum.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #201 dnia: Września 23, 2016, 22:27:07 »
    Mam ochotę zrobić film. Na podstawie filmu Polish orles zrobic film Ortalionowi Knajts. Tylko że, wiek nie będzie mi się zgadzał, bo w PE wtedy chłopoki mieli po te 15-16 a nie po te prusakowe "20". Ale może być równie śmiesznie, bo przecież prusak jest lepszy bo nie miał 0-13 tylko 0-12 z RF w WMT :v

Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Rome

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #202 dnia: Września 23, 2016, 22:28:11 »
    Hejt na staty, gdy jest dyskusja o stream/regulamin zawsze na propsie.
    Niektórzy zawsze zostaną na tym samym poziomie.

Pozdrawiam wszystkich Polaków.
    DANCE OR GET BANNED

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #203 dnia: Września 23, 2016, 22:29:51 »
    Kłótnia o serwer i streama = argumenty ad personam.
    Nie znasz się Rome, weź oddaj adma komuś z lepszymi statami lepiej bo to żałosne jest co wy robicie w tym PP...
    ŻENADA SZKODA SŁÓW NIE POZDRAWIAM

~0rtaljon_Prusag

Offline Wojownik

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #204 dnia: Września 23, 2016, 22:30:57 »
    Drużyna SRC nie mówiła nic o tym że nie życzy sobie streamu meczu tylko o ograniczenie streamerów z 5 do 2/3. Na serwerze było jeszcze sporo wolnych slotów ale no w ostatecznym rozrachunku stwierdziliśmy że zostanie Prusak na pierwszym spawnie, Hogaty i Faust lecz Faust już nie wytrzymał no i efekty widzicię.
    Z drugiej strony po co robić turniej z wieloletnią tradycją i "prestiżem" na serwerze na którym już laguje przy około 30 osobach?

To kup serwer lol

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #205 dnia: Września 23, 2016, 22:31:50 »

To kup serwer lol
    Kieszonkowe wydaje na nowe ID po tym jak jest banowany za idiotyzm :v

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    « Odpowiedź #206 dnia: Września 23, 2016, 22:35:12 »
    Do cholery jasnej! Czy naprawdę musicie/musimy się tak zachowywać? Czy Soner wraz z ekipą zakładając to forum, widząc to...:

...by je założył? Bo coś tu chyba nie pykło. Nienawiść nienawiść nienawiścią pogania.
    Jak tak wyglądały poprzednie PP, to współczuję i organizatorom i graczom. Jednocześnie cieszę się, że w tym bagnie nie uczestniczyłem.
    Wstyd panowie.

PS. ŻĄDAM. Tak, żądam by ten temat został wyłączony na jakiś czas. A swoje wojenki podjazdowe prowadźcie na prywatnych czatach.

Offline Rome

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #207 dnia: Września 23, 2016, 22:36:26 »
    Nabijamy statystyki wyświetleń za poprzednie lata. Wszystko pod kontrolą. 
    DANCE OR GET BANNED

Offline Denios

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #208 dnia: Września 23, 2016, 22:37:22 »
    Kieszonkowe wydaje na nowe ID po tym jak jest banowany za idiotyzm :v
    Nie zostałem ławko nigdzie zbanowany, a komentarze typu to zrób lepszy mijają się z jakąkolwiek polemiką.

Offline Teoiss

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #209 dnia: Września 23, 2016, 22:39:18 »
    Hejt na staty, gdy jest dyskusja o stream/regulamin zawsze na propsie.
    Niektórzy zawsze zostaną na tym samym poziomie.

Pozdrawiam wszystkich Polaków.
    Jak mi sie zachce to zagram z Tobą w dotke nie bój się.