Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Puchar Polski 2016 - temat ogólny  (Przeczytany 36476 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Wojownik

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    Odp: Puchar Polski 2016 - temat ogólny
    « Odpowiedź #225 dnia: Września 24, 2016, 01:12:32 »
    Mówili to 4,3,2 lata temu rok temu i smiesznie będzie jak wyjdzie za rok XD

dajcie mi piwa bo mam -3 lol

Offline Dominique

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #226 dnia: Września 24, 2016, 01:29:05 »
    Ktoś w skrócie powie o co chodzi? Jakoś nie chce mi się tego czytać...

BTW. Czy to cały czas chodzi o tego zbanowanego streamera?
    "Przystojny, ale niezły ch*j.
    Poza tym pedofil.   
    Powinnam uciekać.   
    Ale mnie intryguje."

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #227 dnia: Września 24, 2016, 09:24:03 »
    Spokojnie ja tam czekam na kolejne flejmienie. Bo na 99% SRC będzie teraz pickować jako trzecie.

Offline Apocalyps

• Użytkownik
    • Piwa: -6
    « Odpowiedź #228 dnia: Września 24, 2016, 09:31:37 »
    SRC(Dyktator) z rozjechaną przez Nas ambicją, Prusak spinający się żeby wygrać Puchary, do tego jacyś ludzie spoza sceny wyzywający Administratora, któremu uprzednio rozjechaliśmy ambicję...

3...2...1... ka B00M

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #229 dnia: Września 24, 2016, 10:00:52 »
    Buraczany pseudo-streamer obraża admina i jeszcze niektórzy szukają tu winy kogoś innego że wyleciał? Myślałem że widziałem wszystko w Warbandzie :D

smutne życie internetowych wojowników.

Offline einherjarPL

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #230 dnia: Września 24, 2016, 10:22:53 »
    Ostatnie ostrzeżenie. Jeszcze raz ktoś zacznie tu przeklinać, dostaje blokadę na konto oraz (jeśli jest graczem PP) bana na turniej. // Dyktator
    « Ostatnia zmiana: Września 24, 2016, 10:56:07 wysłana przez Dyktator »
    "Wierz ze jest chrystus w twoim sercu, sluchaj mistrzu, nie pozwol na to aby priorytety poszly w pizdu"

https://www.youtube.com/watch?v=EpZx0yFpSX8

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    « Odpowiedź #231 dnia: Września 24, 2016, 11:01:09 »
    Odcinam się od dalszych dyskusji - jeśli chcecie to robić to piszecie to tylko w swoim imieniu.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #232 dnia: Września 24, 2016, 11:10:48 »
    (click to show/hide)

gracz, który ma urażoną dumę i osobiste uprzedzenia + rozgrywa w tym momencie mecz.
    Masz ból dupy o ten mecz
    SRC(Dyktator) z rozjechaną przez Nas ambicją,

Nie minął tydzień, a wy już walicie tego typu tekstami na prawo i lewo. Wygrywać też trzeba umieć, a wy panowie niestety tego nie umiecie. Zacytowane fragmenty śmierdzą kompleksami na kilometr.

I ode mnie się odwalcie, szczególnie jest to do takich piwnicznych przegrywów, jak ty Apo (bo Prusak skończył już). Nie mam tu żadnych ambicji, żadnych bólów nie wiadomo czego i mam głęboko w **** wyniki. Kiedy wy to w końcu zrozumiecie? Przychodzę na mecze SRC głównie dlatego, że mamy wąski skład. Ale oczywiście, gdy SRC przegra, to potem są wjazdy o moich ambicjach. Jak ja do cholery nie jestem ani liderem, ani dowódcą, ani nie umawiam meczy, czy nie angażuję się w tym roku w żaden inny sposób.

I cóż tutaj dodać - jak ktoś ma rozjechaną ambicję, to jesteś to Ty, Łukaszu. Czy to DP, czy WB, cały czas próbujesz udowadniać ludziom niestworzona rzeczy i kreować się na lepszego, niż byłeś. Przeczytaj sobie kiedyś, jakie ty dyskusje prowadzisz, a potem zadaj sobie pytanie - "A może to dlatego prawie wszyscy na DP i WB mają ze mnie polewkę?". Pozdrawiam wszystkich smutnych ludzi, którzy tutaj wylewają swoje żale.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #233 dnia: Września 24, 2016, 11:24:37 »
    E tam Dyktator spinasz się. Są śmieszki to i dobrze. Według mnie i tak jest za spokojnie. Każdy burdel na kółkach musi mieć swoje kurtyzany.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #234 dnia: Września 24, 2016, 11:53:22 »
    E tam Dyktator spinasz się.

Mam prawo, bo cokolwiek się nie stanie, zawsze ktoś wylewa te pomyje na mnie. I to tylko dlatego, że znowu zrobiłem głupi błąd i podjąłem się organizacji tego turnieju. To, co się dzieje tutaj, to jest sięganie granic absurdu. Co będzie dalej, skoro już teraz, przy oczywistym wykroczeniu ze strony Fausta, powstaje tutaj taka burza po mojej decyzji? Jakby się potem okazało, że ortaliony oszukują i przemycają zagranicznych graczy i ich za to trzeba będzie zdyskwalifikować, to też się rozpęta burza, że ban poleciał dlatego, że mam ból dupy o jakiś mecz sprzed kilku kolejek? Ja jestem pewien, że znowu wszelki hejt, by poleciał na mnie. Najlepiej, żebym za I wygrany mecz przyznał im już złoty medal, to MOŻE wtedy uznają, że podjąłem w końcu jakąś sprawiedliwą i dobrą decyzję.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Apocalyps

• Użytkownik
    • Piwa: -6
    « Odpowiedź #235 dnia: Września 24, 2016, 12:00:26 »
    (click to show/hide)

Nie minął tydzień, a wy już walicie tego typu tekstami na prawo i lewo. Wygrywać też trzeba umieć, a wy panowie niestety tego nie umiecie. Zacytowane fragmenty śmierdzą kompleksami na kilometr.

I ode mnie się odwalcie, szczególnie jest to do takich piwnicznych przegrywów, jak ty Apo (bo Prusak skończył już). Nie mam tu żadnych ambicji, żadnych bólów nie wiadomo czego i mam głęboko w **** wyniki. Kiedy wy to w końcu zrozumiecie? Przychodzę na mecze SRC głównie dlatego, że mamy wąski skład. Ale oczywiście, gdy SRC przegra, to potem są wjazdy o moich ambicjach. Jak ja do cholery nie jestem ani liderem, ani dowódcą, ani nie umawiam meczy, czy nie angażuję się w tym roku w żaden inny sposób.

I cóż tutaj dodać - jak ktoś ma rozjechaną ambicję, to jesteś to Ty, Łukaszu. Czy to DP, czy WB, cały czas próbujesz udowadniać ludziom niestworzona rzeczy i kreować się na lepszego, niż byłeś. Przeczytaj sobie kiedyś, jakie ty dyskusje prowadzisz, a potem zadaj sobie pytanie - "A może to dlatego prawie wszyscy na DP i WB mają ze mnie polewkę?". Pozdrawiam wszystkich smutnych ludzi, którzy tutaj wylewają swoje żale.

Znowu atak at persona?

Przecież wyraźnie w poprzednim poście napisałem, że ta kłótnia( jak i każda inna w temacie PP16')  jest zarówno sprawką Twoją jak i Prusaka. Ty wydajesz się mieć rozjechaną ambicję, a On czepia się wszystkiego żeby wygrać...

Odpowiadając Dyktatorowi, nie kontynuujmy wątku:

(click to show/hide)

Jesteś zajebisty, że zrobiłeś ten turniej, kawał dobrej roboty!!!

Offline Krzyżak

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    « Odpowiedź #236 dnia: Września 24, 2016, 12:52:53 »
    Ja to od poczatku wiedzialem ze ten faust jest jakis podejrzany.

EDIT: sorki pomylilem nicki

Offline Bojar

• Użytkownik
    • Piwa: 354
    • A proper wife should be as obedient as slave
    « Odpowiedź #237 dnia: Września 24, 2016, 13:42:28 »
    (click to show/hide)

A teraz pytanie o statystyki, kiedy zostaną wprowadzone i czy zostaną? Chodzi mi o te statystyki ile kto zabił headshotami, "couch'ami", ile "teamkilli" itd. Pytam z ciekawości, bo nie umniejszając pracy shantiego, który zrobił dobrą robotę w poprzedniej kolejce, ale tamte statystyki są po prostu lepsze. Wiem, że zapowiadałeś to w temacie shantiego, ale pytami się czy nic się nie zmieniło i czy są nadal w planach :P ?

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #238 dnia: Września 24, 2016, 13:46:17 »
    Z drugiej strony po co robić turniej z wieloletnią tradycją i "prestiżem" na serwerze na którym już laguje przy około 30 osobach?
    Z tego co widzę, sprawa została wyjaśniona, jednak śmieszą mnie takie komentarze, aż się nie mogłem powstrzymać :D Zwłaszcza osoby, która nawet nie kiwnęła palcem w organizację tego turnieju :D Narzekanie na serwer, jaki to on jest zły itd. podczas gdy jedyną "ciekawą" rzecz jaką zrobili niektórzy to obrażanie innych i płakanie na tawernie jak to jest im źle i jak wszyscy przeciwko nim spiskują (aha, nie zapominajmy też o Kapusiu, który wyżej sra niż du** ma na każdym kroku). Na przyszłość proponuje, by osoby takie jak Denios ruszyły mózgiem i zastanowiły się 3 razy zanim coś napiszą i skrytykują, bo same nie przyłożyły łapy do organizacji turnieju. A jak serwery nie pasują to załatw nam sponsora, który to wszystko opłaci, obciążając Lwa i Jurdasa ;)

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #239 dnia: Września 24, 2016, 17:23:56 »
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

A teraz pytanie o statystyki, kiedy zostaną wprowadzone i czy zostaną? Chodzi mi o te statystyki ile kto zabił headshotami, "couch'ami", ile "teamkilli" itd. Pytam z ciekawości, bo nie umniejszając pracy shantiego, który zrobił dobrą robotę w poprzedniej kolejce, ale tamte statystyki są po prostu lepsze. Wiem, że zapowiadałeś to w temacie shantiego, ale pytami się czy nic się nie zmieniło i czy są nadal w planach :P ?

Mają zostać, ale Harman jest aktualnie na wakacjach.
    Poza tym są utrudnienia w postaci logów, bo niektórzy nie słuchają zaleceń odnośnie serwera i grają tam, gdzie nie powinni.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)