Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Puchar Polski 2016 - temat ogólny  (Przeczytany 36503 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    Odp: Puchar Polski 2016 - temat ogólny
    « Odpowiedź #255 dnia: Października 10, 2016, 16:45:36 »
    Kończymy temat ID czy dalej dyskutujemy?
    Bardzo śmiałe słowa, jak na osobę, która przy próbie rozmowy po oskarżeniu z dupy odpowiada "Nie chce mi się z Tobą gadać" i szybka blokada :P

Swoją drogą, mogliście od razu napisać Einherjarowi co i jak jest, a nie droczycie się z nim. Albo mogliście już nie pisać nic, tylko poczekać aż wszystko wyjaśni mu ktoś z administracji. To, że jest młody i jeszcze troszkę nierozważny, na dodatek gra w OR gdzie część osób jest jaka jest (patrz taki Denios) to nie powód by chłopakowi robić papkę z mózgu. :D

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #256 dnia: Października 10, 2016, 16:55:38 »
    "Nie chce mi się z Tobą gadać"
    Akurat to chyba wszystko wyjaśniło, nie uwazasz? Chcesz, odblokuje Cię i grzecznie pokaże za kogo Cię uważam po ostatnich akcjach.

Einherjar mógł to zwyczajnie zignorować. Nie sądzę żeby chciało mu się ciągle to odkopywać :)

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #257 dnia: Października 10, 2016, 16:58:22 »
    Ganczo, muszę coś sprostować. Dyktator w jednym ze swoich postów oskarżył, że może brak logów do danego serwera i nie możność sprawdzenia ich może oznaczać posiadanie przez nas zagranicznych graczy. Sytuacja taka zdarzyła się u mnie, kiedy skład był całkowicie inny w PP 2014, ostatnia edycja była w 100% uczciwa.

Chciałbym przypomnieć, że SRC nigdy nie próbowało wygrać brudnym zagraniem.
    Hola hola, każdy ważniejszy w tej edycji na tej scenie ma coś za uszami, czy to klan czy to osoba. Nikt nie będzie wyciągał teraz żadnych brudów bo to jest przeszłość i tyle, ale czy to czasami gracze SRC nie zrobili dramy w pewnym turnieju na TFW, kiedy to grali nieuprawnionym graczem pod fake ID i wypierali się tego? Ganczo, jesteś w klanie z Prince'm, pewnie pamięta o co wtedy chodziło. Więc tak samo jak ktoś próbuje manipulować i twierdzić, że Prusak znów bierze zagranicznych, może sam siebie posądzić o znowu branie gracza pod fake ID. Pamięć zawodzi, tak samo jak Dyktator bełkoczący o złych graczach z 0RTALI0N, przy okazji grając z prowokującymi osobami nasz skład, ale tego nie widzący. Stevie Wonder polskiej sceny, nie mówię że sam jestem święty czy Hawer czy ktokolowiek inny, ale bełkot Dyktatora o złych i pewnie do tego jedzących dzieci graczy z Ortalionów jest tak samo głupi.

Einherjar po prostu się zapytał - przecież to admin turnieju bóldupił o brak możliwości sprawdzenia logów (chociaż ID były i miałem je robione przed każdym spawnem), a sam nie widzi, że w jego meczu nie zostały podane ID.

PS. Jak ktoś ma zamiar ciąg dalszy wypominać mi moje oszustwa z PP 14, to dobrze, że nie wiecie co tam jeszcze się wydarzyło i zostało powiedziane zakulisowo ;)
    « Ostatnia zmiana: Października 10, 2016, 17:10:18 wysłana przez Prußak »
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline einherjarPL

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #258 dnia: Października 10, 2016, 17:06:00 »
    Jestem po prostu ciekawy i czekam na wypowiedz kogoś z adminów. A co ich tak bronisz? Skąd mamy wiedzieć że grali tam ludzie z rostera a nie jacyś zagraniczniaki czy osoby z innych teamów ?Zwłaszcza że sami pisali że ledwo zebrali 8 osób.
    "Wierz ze jest chrystus w twoim sercu, sluchaj mistrzu, nie pozwol na to aby priorytety poszly w pizdu"

https://www.youtube.com/watch?v=EpZx0yFpSX8

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #259 dnia: Października 10, 2016, 17:09:52 »
    Zastanawiam się, kiedy zrozumiesz, że wyzywając Dyktatora albo robiąc z siebie ofiarę nie wygrasz dyskusji. Nie rozumiem też, po co wam te ID skoro zarówno MYDEŁKA jak i SRC nie zgłaszają obiekcji?

Zresztą, mówisz o tym, że SRC was prowokowało. A teraz spójrz na Apo czy Deniosa i wasz pierwszy mecz. Więc wtedy to było Ok, a teraz gdy SRC się odkuwa jest be i fuj?
    (click to show/hide)
    Rozumiem. Wałkujecie temat który was nie dotyczy, twoim kolejnym postem na 90% byłoby:
    Żałosne zachowanie, administracja turnieju nie odpowiada na pytanie o ID ponieważ może to zagrozić drużynie w której jest administrator. Puchar Polski wiele traci na takim zachowaniu.
    Dziękuję za uwagę, myślę, że to wystarczy.

@Einherjar:
    Bo byłem najemnikiem SRC w tym meczu i nie chcę żeby to wyszło na jaw.
    Dodatkowo był tam też  Blackhawk, Woj na łuku i BlasT na tarczy. Po prostu uważam, że gdy OBA TEAMY nie mają żadnych zastrzeżen to jest to OK. W przypadku ciebie Prusak, nawet nie wiem z kim grałeś, ale tego ID chyba nadal nikt nie otrzymał, więc jak chcesz utopić SRC to przy okazji nie wciągnij na dno siebie bo to by było
    żałosne zachowanie

Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #260 dnia: Października 10, 2016, 17:12:23 »
    W przypadku ciebie Prusak, nawet nie wiem z kim grałeś, ale tego ID chyba nadal nikt nie otrzymał
    Na resztę nie ma sensu ci odpisywać, jak ty nawet nie masz pojęcia o co dokładnie chodzi. Powiedz mi, o jakie ID jest poruszany temat jeśli chodzi o moją osobę?

+ Sprawdź sobie może ogłoszenia i jakie osoby zostały ostrzeżone - pewnie Prince również jest moim człowiekiem i dał więcej ostrzeżeń dla graczy SRC. Ganczo, zaorany zostałeś.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline einherjarPL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #261 dnia: Października 10, 2016, 17:22:53 »
    Src pewnie nie zgłosiło bo wygrało, proste. Mydełka nie wniosły bo albo o tym nie wiedzieli, i/albo mają na to wywalone, bo wiedzieli że i tak nie mają z nimi szans.
    "Wierz ze jest chrystus w twoim sercu, sluchaj mistrzu, nie pozwol na to aby priorytety poszly w pizdu"

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #262 dnia: Października 10, 2016, 17:27:34 »
    zaorany zostałeś.
    Jak korwin lewaqa!!!
    Nie prusak, nie zostałem. XD
    Moja dyskusja nie dotyczy SRC i was, tylko tego ID  którego tak się uczepiliście. Nadal nie dostałem jasnej odpowiedzi, czemu tak naciskacie skoro nie jesteście w żadnej z drużyn? Zarzucie administracji stronniczość już, czy za jakieś 20 minut?

Chcę też dodać, że w przypadku SRC to pierwsza taka akcja na PP, a w waszym przypadku ani pierwsza, ani ostatnia.

Wracając do tematu ID. Mam się pofatygować i zapytać całego grającego SRC i wszystkich grających Mydełek czy wymagają tego ID, czy po prostu odpuścicie? Bo jak widzę, w tym pucharze i tak pracuje mało osób, a wy na siłę próbujecie dołożyć wszelkich starań aby mieli jeszcze więcej roboty, więc może sprawą ID zajmę się ja? Chcecie żebym wypytał drużyny to luz, zrobię to. Jako gruby piwniczak z czanowym humorkiem mam dużo czasu. Ale od razu zastrzegam: jeśli obie drużyny stwierdzą, że to ID jest im niepotrzebne, to będę czekał na oficjalne przeprosiny za roztrząsanie sprawy która była zamknięta ;)

@einherjar
    Rozumiem że ten twój post to odpowiedź: tak idź to zrób
    Słusznie, przecież SRC bez najemników nie pokonałoby Mydełek(Tak, idźcie powiedzieć, że obrażam mydełka, chociaż znam większość z nich z DLG. Zresztą myślę, że sami wiedzą, że akurat z SRC mieliby bardzo, bardzo duże problemy)

No to co, zakładzik?

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #263 dnia: Października 10, 2016, 17:36:29 »
    (click to show/hide)

Chcę też dodać, że w przypadku SRC to pierwsza taka akcja na PP, a w waszym przypadku ani pierwsza, ani ostatnia.
    Proszę podaj mi przykład kiedy była nasza pierwsza akcja jeśli chodzi o te sprawy. Akurat w tym przypadku to twój ani pierwszy, ani ostatni głupi post.

Moja dyskusja nie dotyczy SRC i was, tylko tego ID  którego tak się uczepiliście. Nadal nie dostałem jasnej odpowiedzi, czemu tak naciskacie skoro nie jesteście w żadnej z drużyn? Zarzucie administracji stronniczość już, czy za jakieś 20 minut?
    Jakbyś nie zauważył, to już padła odpowiedź, ale widocznie trzeba ci powtarzać to kilka razy. Odnośnie meczu z Mydełkami Dyktator groził mi via Steam walkowerem za ten mecz z racji takiej, że ma podobno utrudniony dostęp do logów. Pomimo jednak tego, że na serwerze cały czas był Teo który pełnił rolę sędziego oraz podania screena z ID przeze mnie i zapewnienia o posiadaniu każdego zdjęcia z ID przed każdym spawnem. Tutaj nikt nie wysłał ID, ale widząc admina w jednej z drużyn nikt nie zaprotestował ani Dyktator nie zgłosił obiekcji - w końcu grozić walkowerem można przeciwnikowi a nie samemu sobie.

PS. Godne pochwalenia Ganczo - zabierasz mi piwa za to, że zabrałem ci piwo za brak odwoływania się do moich wypowiedzi i zarzucanie kłamstw. Gratuluję.

Offline einherjarPL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #264 dnia: Października 10, 2016, 17:36:52 »
    "Rozumiem że ten twój post to odpowiedź: tak idź to zrób" Jeśli tak to rozumiesz to faktycznie nie ma po co z tobą dyskutować. Ja nie naciskam zadałem tylko pytanie, to ty robisz z tego gównoburze.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #265 dnia: Października 10, 2016, 17:43:59 »
    Mógłbyś mi odpowiedzieć na to pytanie, czy usilnie dalej będziesz próbował bełkotać na mnie i zarzucać pierdołami, a potem nie potrafisz już tego sprostować? Szkoda, że chwytasz się tylko tak głupich chwytów, widocznie nie stać cię na więcej, a szkoda.
    Mecz PP na serwerze WMT. Dopytujesz się o ID tylko dlatego, że zapytano czemu ty unikasz grania na serwerach Pucharu prawda :)?

Proszę podaj mi przykład kiedy była nasza pierwsza akcja jeśli chodzi o te sprawy. Akurat w tym przypadku to twój ani pierwszy, ani ostatni głupi post.

Deniosa może zapytaj, pewnie nie wie o co chodzi.

Jakbyś nie zauważył, to już padła odpowiedź, ale widocznie trzeba ci powtarzać to kilka razy. Odnośnie meczu z Mydełkami Dyktator groził mi via Steam walkowerem za ten mecz z racji takiej, że ma podobno utrudniony dostęp do logów. Pomimo jednak tego, że na serwerze cały czas był Teo który pełnił rolę admina oraz podania screena z ID przeze mnie i zapewnienia o posiadaniu każdego zdjęcia z ID przed każdym spawnem. Tutaj nikt nie wysłał ID, ale widząc admina w jednej z drużyn nikt nie zaprotestował ani Dyktator nie zgłosił obiekcji - w końcu grozić walkowerem można przeciwnikowi a nie samemu sobie.
    [/b]
    Odsyłam do kilku postów wyżej, bo zarzucasz mi ignorancję samemu pokazując inteligencję. Czy mydełka płaczą, że nie ma screena z ID? Czy SRC domaga się screena z ID? Nie. Dyktator jest adminem PP. Nie podoba ci się PP? Wypisz się, będzie dużo mniej problemów.

(click to show/hide)

@Einherjar:
    Nie robię gównoburzy. Odpowiadam nadal logicznie: Nie jesteś związany z tym meczem, nie jesteś związany z żadną z drużyn. Chcesz zastąpić administrację? Trzeba było się zgłosić szybciej.
    Podkreślam jeszcze raz:

Dyktator zapytał prusaka o ID, dostał? Dostał. SRC vs Mydełka: nie ma ID to nie ma, drążycie temat ale oba teamy sobie odpuściły. Uznajemy walkovera obustronnie, ale po co, skoro obie drużyny dostały swoje punkty? Nie rozumiem tego waszego idiotycznego przystawienia się do 3 kolejki. Żałosne zachowanie, puchar na tym wiele traci.

Edit:
    Przeczytałem cały temat III Kolejki. Nie ma tam ani jednego pytania o screen z ID, jest informacja, że screenu z ID nie ma. Dlaczego teraz, po porażce z SRC nagle się obudziliście :P? Interesujące to jest bardzo.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #266 dnia: Października 10, 2016, 18:17:14 »
    Nie chce mi się tego wszystkiego czytać, więc odpowiem tylko ogólnikowo. Najpierw zarzuty.

Eh, już nudne się to robi. Tak, grałem z prowokatorami i nic nie widziałem. No świetnie, tylko, jak się dowiedziałem później, najgoręcej było na II mapie, na której już mnie nie było w grze (na screeny sobie zerknij), więc owszem - nic nie widziałem.

I tak Prusak, szczególnie Ty jesteś pod szczególną obserwacją. I nie chodzi tylko o incydent z PP14, ale również o to, że po prostu wiem, jaki jesteś. Często nie panujesz nad emocjami, dajesz się ponieść i masz ciągle jakieś żale. A w takim stanie łatwo podjąć złą decyzję, czy zrobić głupotę, dlatego też to ortalionowi są najbaczniej obserwowani.

Screen z tamtego meczu z Mydełkami ktoś chyba miał, wysłałem nawet wiadomość do Matafiksa teraz. Nie wiem, czemu nie wylądował na forum, ale nie jest to najbardziej istotne. Screeny z ID i logi są przede wszystkim dla administracji, abyśmy mogli uwierzytelniać mecze. I zanim zacznie się ktoś znowu sapać, to spójrzcie choć raz na listę adminów. Pięć osób z pięciu klanów - myślicie, że pozostała czwórka to moje podnóżki, które tylko czekają, by oszukiwać na moje polecenie, byleby SRC wygrało?

I skoro wracacie do mojego ostrzeżenia, to padło takie względem ortalionów i mydełek, bo zagraliście na niedozwolonym serwerze (mimo że was ostrzegałem przed meczem też). I powiem więcej - do dzisiaj nie dostałem logów z tamtego serwera, a więc zgodnie z ostrzeżeniem, powinienem odjąć wam 3 punkty i 12 rund (obustronny walkower). Zauważcie, że darowałem już to i żaden zbędny walkower nie padł, więc doceńcie proszę choć jeden cholerny gest i przestańcie męczyć ludzi o takie pierdoły.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline einherjarPL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #267 dnia: Października 10, 2016, 18:23:46 »
    "Screen z tamtego meczu z Mydełkami ktoś chyba miał, wysłałem nawet wiadomość do Matafiksa teraz" no to jak jest to dajcie i koniec tematu  bo tylko o to zadałem pytanie, i jak widać wystarczyło do wywołania kolejnej gównoburzy.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #268 dnia: Października 10, 2016, 18:29:06 »
    "Screen z tamtego meczu z Mydełkami ktoś chyba miał, wysłałem nawet wiadomość do Matafiksa teraz" no to jak jest to dajcie i koniec tematu  bo tylko o to zadałem pytanie, i jak widać wystarczyło do wywołania kolejnej gównoburzy.

A czy to ktokolwiek z SRC albo Mydełek prowadził tu jakąkolwiek gównoburzę? Ja sam niedawno wróciłem do domu, nie siedzę tutaj 24h.
    Jak screen się znajdzie, to zostanie wrzucony, jak się nie znajdzie, to nie. Jak nie w tą stronę, to i tak był już zatwierdzany, zapewne na podstawie logów, więc nie widzę problemu.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Sarracen_Sebek

• Użytkownik
    • Piwa: 33
    « Odpowiedź #269 dnia: Października 10, 2016, 18:31:43 »
    Skoro to taki wielki problem dlaczego poruszacie go dopiero teraz po tym jak przegraliście mecz z nami a w tamtym tygodniu jakoś to wam nie przeszkadzało. Zamiast szukania dziury w całym zacznijcie trenować (grac na IG a nie obrażać innych graczy) bo takim sposobem nie wygracie PP.