Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Puchar Polski 2016 - temat ogólny  (Przeczytany 36515 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Wojownik

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    Odp: Puchar Polski 2016 - temat ogólny
    « Odpowiedź #240 dnia: Września 24, 2016, 17:48:11 »
    Takie tam z tego dymu na tawernie
    https://www.youtube.com/watch?v=1Tc54EIs6aU     

Offline Warhammer

• Użytkownik
    • Piwa: 52
    « Odpowiedź #241 dnia: Września 24, 2016, 17:52:49 »
    Profesjonalna robota z tym filmem. Zostawiam suba i lajka. Widać, że obiecujący youtuber ;)

Offline Bojar

• Użytkownik
    • Piwa: 354
    • A proper wife should be as obedient as slave
    « Odpowiedź #242 dnia: Września 24, 2016, 18:04:06 »
    (click to show/hide)

A co do info a propos statów to dziękuję :P I tą sugestię na końcu też ogarnąłem :P .

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #243 dnia: Września 24, 2016, 18:18:00 »
    Takie tam z tego dymu na tawernie
    https://www.youtube.com/watch?v=1Tc54EIs6aU   
    Za 10k łapek w górę można liczyć na poradnik jak pokonać najlepszego konnego EU - Woja ?

Offline Wojownik

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #244 dnia: Września 24, 2016, 18:52:10 »
    Za 10k łapek w górę można liczyć na poradnik jak pokonać najlepszego konnego EU - Woja ?

15k mistrzu :)

Offline Ganczo

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Napoleon jest moim ulubionym wodzem
    « Odpowiedź #245 dnia: Września 24, 2016, 19:18:35 »
    Woja? Na holda

Cytat: Moontor
    Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline einherjarPL

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #246 dnia: Października 10, 2016, 12:46:21 »
    Pytałem się w temacie (iv kolejka) ale nie dostałem odpowiedzi więc się tu zapytam.Będą id z meczy src vs mydełka? Czy się nie doczekamy? Jak to dyktator pisał  "Zapowiedziałem więc, że w takim razie, jeśli będą problemy z logami, to będzie obustronny walkower." no właśnie gdzie jest ss z samymi choćby ID, z tego co widzę na zdjęciach z wynikami src:mydełka matafiks miał admina, tak trudno było zrobić ?
    "Wierz ze jest chrystus w twoim sercu, sluchaj mistrzu, nie pozwol na to aby priorytety poszly w pizdu"

https://www.youtube.com/watch?v=EpZx0yFpSX8

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #247 dnia: Października 10, 2016, 12:51:07 »
    Pytałem się w temacie (iv kolejka) ale nie dostałem odpowiedzi więc się tu zapytam.Będą id z meczy src vs mydełka? Czy się nie doczekamy? Jak to dyktator pisał  "Zapowiedziałem więc, że w takim razie, jeśli będą problemy z logami, to będzie obustronny walkower." no właśnie gdzie jest ss z samymi choćby ID, z tego co widzę na zdjęciach z wynikami src:mydełka matafiks miał admina, tak trudno było zrobić ?
    "Niestety nikt nie ma screena z ID". Czy któraś z DRUŻYN BIORĄCYCH UDZIAŁ W MECZU zgłasza zażalenia? Nie. No to dziękuję dobranoc, dla mnie wszystko jasne.

Powód porażki tego turnieju wypatruję we własnej osobie dlatego postanowiłem już nigdy więcej nie organizować żadnych turnieji na NW.

Offline Sarracen_Sebek

• Użytkownik
    • Piwa: 33
    « Odpowiedź #248 dnia: Października 10, 2016, 14:07:01 »
    Kurcze no i wyjdzie teraz ze SRC gra z mercami. A prosiłem Carpego żeby załatwił nam jakieś nowe ID.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #249 dnia: Października 10, 2016, 14:14:37 »
    Kurcze no i wyjdzie teraz ze SRC gra z mercami. A prosiłem Carpego żeby załatwił nam jakieś nowe ID.
    Koniec turniejowania dla oszustów!

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #250 dnia: Października 10, 2016, 14:47:39 »
    Csii, nie sprzedawaj nas Sebek, ja chcę jeszcze pograć!

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #251 dnia: Października 10, 2016, 15:24:02 »
    Zupełnie abstrahując od waszego śmieszkowania, kilka kwestii w sprawie podanej przez Ajnharjara:
    Nigdzie w regulaminie nie ma napisane o "walkowerze z urzędu" w sprawie niepodania ID z konkretnego meczu (nie wiem skąd cytujesz słowa Dykcia).
    Aco za tym idzie muszę się z kolegą Ganczo zgodzić, gdyż nikt z obu drożyn nie zgłaszał obiekcji.
    Była to kolejka III nie IV, więc na następny raz nie wprowadzaj ludzi w błąd - który powoduje stratę czasu a czas to pieniądz.
    Rome przy zamykaniu tematu nie wspomniał o zatwierdzeniu ID, więc de jure sprawa faktycznie otwarta.
    Natomiast skoro już pozwalacie (administracja PP 2016) w regulaminie na mecze bez sędziego, to wymagajcie obligatoryjnie od osoby dostarczającej screeny o ten z ID. By nie było podobnych sytuacji w przyszłości.

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #252 dnia: Października 10, 2016, 16:18:23 »
    Osobiście uważam, że to zwyczajna próba wywołania dramy i skandalu z udziałem SRC. Jak wiemy einherjar jest członkiem ortalionu o dość negatywnej opinii. Po co ją pogorszać szukając dziury w całym? Z tego co wiem to zarowno SRC  jak i mydełka doskonale bawiły się na meczu, a skoro sprawa ciebie nie dotyczy, po co szukasz dziurki w całym? 

Rozwiązanie jest jedno! DUELLLL!!!

Offline einherjarPL

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #253 dnia: Października 10, 2016, 16:22:11 »
    http://www.mountblade.info/forum/index.php?action=karmamessage;u=18296;topic=17014;m=341341

To że była to III kolejka to wiem, pytanie zadałem w temacie o IV kolejce, czytaj dokładniej.

"Natomiast skoro już pozwalacie (administracja PP 2016) w regulaminie na mecze bez sędziego, to wymagajcie obligatoryjnie od osoby dostarczającej screeny o ten z ID. By nie było podobnych sytuacji w przyszłości." Zgadzam się.

Ganczo
    To pomyśl jaka była by drama gdyby po meczu ortalion vs xxx nikt nie dał zrzutu id, to że się dobrze bawili to ich sprawa, a sprawa faktycznie nie dotyczy mnie ale całej reszty drużyn biorących udział w turnieju, jak widać są równi i równiejsi.
    "Wierz ze jest chrystus w twoim sercu, sluchaj mistrzu, nie pozwol na to aby priorytety poszly w pizdu"

https://www.youtube.com/watch?v=EpZx0yFpSX8

Offline Ganczo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #254 dnia: Października 10, 2016, 16:30:38 »
    Przecież to jest TYLKO I WYŁĄCZNIE WASZA WINA JAKĄ MACIE REPUTACJĘ nie? Chciałbym przypomnieć, że SRC nigdy nie próbowało wygrać brudnym zagraniem. Czy są równi i równiejsi? Nie. Ale w waszym przypadku akurat warto patrzeć na dłonie przy każdym posunięciu. Kończymy temat ID czy dalej dyskutujemy? Chcę też zapytać dlaczego tak dopytujesz o to ID :)? Próba wkopania rywala?